Is het al vakantie?!

Lieve allemaal,

Het is nu dan zover… Ik heb vakantie! Ja, zomervakantie! Nu al! De examens zijn achter de rug. Finally! Het was hard werken maar het zit erop. Nouja, voor dit jaar dan. Als je het aan mij vraagt zit ik nog een jaartje in Havo 5. De examens gingen niet helemaal zoals gepland. Maar dat is ok. Ik baalde er eerst heel erg van, maar nu zie ik er alleen maar voordelen in om nog een jaartje in Havo 5 te zitten. Het is sowieso beter voor mijn leeftijd. Ik ben nu 15, bijna 16. Ik heb groep drie overgeslagen, waardoor ik dus jonger ben dan de rest van mijn klasgenoten. Ik heb vrienden die echt bijna 3 jaar ouder zijn, haha! Maarja, dat leeftijdsverschil heb ik al zo lang ik me kan herrineren dus ik heb me er vanzelf aan aangepast. Ook zou het fijn zijn om te slagen met echt goede cijfers, in plaats van ‘met de hakken over de sloot’. Het is natuurlijk nog niet uitgesloten dat ik slaag, aangezien de uitslag er nog niet eens is. Maar ik weet al wel zeker dat ik zak. Maar hoe dan ik ook; ik ga volgend jaar gewoon net zo mijn best doen om dan volgend jaar wél te slagen. Met hele goed cijfers :).

Afbeelding 191 Afbeelding 118

Maar goed, het is nu dus vakantie.. Uhm… Ik heb echt nog niet een vakantiegevoel of zo haha. Komt vanzelf wel denk ik. Ik wil nu eerst op zoek naar een goed baantje waardoor ik mijn tijd wel goed gebruik. Ik verveel me namelijk altijd zo ontzettend snel in de vakantie! Daarnaast wil ik me natuurlijk bezig houden met mijn blog. En er staan ook al heel wat leuke activiteiten voor de komende weken op de planning! Eigenlijk ben ik nog best wel druk deze eerste weken. Maar dat vind ik alleen maar ontzettend fijn.

Het zijn vooral activiteiten met mijn vrienden, waar ik maar al te blij om ben. Ik mis iedereen al als ik ook maar een weekje vakantie heb… En volgend jaar zitten we allemaal op een andere school… Niet leuk! Ik hoop dat het contact gewoon goed blijft! We zullen elkaar namelijk allemaal veel minder zien. Maar dat moet haast wel goed komen! Ik heb er vertrouwen in! Ik heb vanavond een feestje van een hele goede vriendin van mij. Dan willen we ergens dit weekend nog met een aantal vrienden een avondje naar de kermis gaan. Daarna heb ik de avondvierdaagse, heb ik nog een feestje van een vriend, ben ik zelf jarig (waar ik trouwens nog steeds een datum voor moet gaan prikken voor mijn feestje), ga ik met een aantal vrienden een paar dagen op een camping staan, weer daarna is het hier in het dorp kermis, heb ik de Nijmeegse Vierdaagse en dan gaan we ook nog eens ergens met de familie op vakantie! Pffff wat een drukte haha! Heerlijk 🙂 . En ja je las het goed, samen met 3 vriendinnen en 2 vrienden van mij (met zn zessen dus) ga ik een aantal dagen naar een camping toe. Fijn, er eventjes tussenuit!

DSC_7292 DSC_7067

Ook wil ik me deze vakantie wat meer richten op het sporten. De laatste tijd heb ik dat op een lager pitje gezet; ik moest me focussen op de examens. Nu die voorbij zijn, wil ik het sporten weer wat opschroeven. Harldopen, workouts doen… Het komt allemaal weer op mijn to-do list te staan! En ik heb er zin in om weer eens flink aan de slag te gaan 🙂 .

En hebben jullie al vakantieplannen? Of duurt het nog wel eventjes voordat jullie vakantie hebben?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s