The last weeks through my camera #3

Hey allemaal!

Vandaag wil ik jullie weer eventjes een klein kijkje geven in mijn camera. Ik heb de laatste tijd namelijk weer heel wat foto’s gemaakt en waar kan ik die nou beter delen dan op mijn blog? 🙂 Ik ben bijvoorbeeld in België geweest, waar we een appartement hadden, direct aan zee. Wat was het prachtig! Daarnaast maakte ik natuurlijk ook nog gewoon foto’s van de omgeving, van de zonsondergangen en van een aantal random dingen. Ready? 🙂

Afbeelding 139Afbeelding 108 Afbeelding 097 Afbeelding 142 Afbeelding 148 Afbeelding 131Afbeelding 103 Afbeelding 117

En tot zover België! Het waren een paar heerlijke daagjes. We hebben veel gewandeld aangezien we wel moesten trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse, maar daarnaast heb ik vooral veel genoten van het mooie uitzicht. En van de mooie zee. En de mooie zonsondergangen ‘s avonds… Dikke liefde!

Afbeelding 164Afbeelding 182  Afbeelding 106 Afbeelding 192 Afbeelding 101 Afbeelding 133

En dan waren dat nog een paar random foto’s van de afgelopen maand. Er zit al een kleine preview voor van een review trouwens… 😉 Ik vind het altijd leuk om op deze manier heel eventjes terug te gaan in de afgelopen maand haha! Voor de rest heb ik deze maand vooral geleerd. Maarja om nou telkens foto’s te maken van mij boeken is ook een beetje saai haha! Ik hoop dat jullie een beetje hebben genoten van de foto’s!

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s