Makeup Revolution Awesome Eyeshadow Collection

Hey allemaal!

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een make-up review! Een tijdje geleden kocht ik een prachtig palette; het Awesome Eyeshadow Collection palette van Makeup Revolution, in de variant Nudes And Smoked. In andere woorden; een enorm oogschaduwpalette met daarin 100 nude en smokey oogschaduws. Mijn zusje kwam thuis met het palette, en ik werd haast gedwongen om het palette ook te kopen. “Jaaaa Lies, dit is wat voor op je blog!”. Ondertussen was ik wel benieuwd geworden dus besloot ik het palette te kopen. In dit artikel lezen jullie wat ik ervan vind! 🙂

En het ziet het palette er goed uit ook! Bij het palette van mijn zusje ging de deksel ontzettend moeilijk open, dat is bij mijn palette niet het geval. Door de grote deksel kun je goed zien wat het palette te bieden heeft; zeker niet verkeerd!

Afbeelding 173 Afbeelding 172

En dit is het palette dan. Een mix van allerlei nude kleurtjes, maar daarnaast ook een glitterende en smokey side. Zo op het oog zitten er een aantal kleurtjes in, die heel erg veel op elkaar lijken. Een aantal kleurtjes springen haast uit het palette, terwijl anderen juist op de achtergrond blijven. Ziet er goed uit. Tijd voor de swatches!

SWATCH  SWATCH 2SWATCH 3

Dit zijn de eerste drie rijen (van links naar boven) geswatcht zoals ze ik het palette zitten’van boven naar onderen. Zoals je ziet bevat de eerste rij vooral heel veel lichte kleuren. Het zijn bijna allemaal shimmers, er zitten twee matte kleuren tussen deze 10. Sommigen vallen een beetje weg tegen mij huid, maar dat is niet zo erg. Die kunnen dan dienen als highlighter. De tweede en de derde rij zijn ook mooi – lijken haast een beetje op elkaar. Wederom weer veel shimmers, maar ze vallen allemaal lekker op. Héél mooi. Een mix van donkere en lichte kleuren. Het zijn allemaal dezelfde tinten maar dat is logisch; dit is de nude kant. Nog niet erg spectaculair qua kleur dus. Maar wel goed pigment.

SWATCH 3 SWATCH 9 - 2 SWATCH 6

Ook de vierde rij bevat weer nude kleuren. Allemaal shimmers, deze rij is op de andere manier gewaagder dan de voorgaande drie rijen. Mooi, de kleurtjes vallen meer 0p. In de vijfde en zesde rij lijkt er wat anders te gebeuren. Hierin komt al voorzichtig wat kleur voor. Wat blauwe, roze tinten maar ook een paar zwart. Een aantal matte kleurtjes! mooi! Ik vind de oogschaduw die je ziet op de 2e afbeelding, de derde van onderen, erg mooi! Shinee!

SWATCH 7 SWATCH 10

SWATCH LAATSTE SWATCH 8

En dan hebben we nog de 7e, 8e, 9e en 10e rij! Hierin komt de kleur naar voren. De 7e rij bestaat uit roze en paars, met hier en daar nog een hele lichte of juist donkere tint. Over de derde van onderen ben ik erg teleurgesteld. Ik dacht echt dat deze heel erg veel kleur zou afgeven maar juist niet; hij valt weg op je huid. Helaas. De 8e rij is een beetje hetzelfde maar dan donkerder. Hier zitten wel een paar hele verrassende kleuren tussen. De roze bijvoorbeeld. Mooi! De 9e en 10e rij verrasten mij het meest. Wat zitten hier een aantal prachtige kleuren tussen zeg! Van paars tot groen tot blauw tot roze.

Het palette is erg uitgebreid qua kleuren. Donker, licht, nudes, smokey kleurtjes… Er zitten shimmers tussen, maar ook matte kleurtjes. De shimmers doen het het beste qua pigment. Wel zijn deze af en toe een beetje poederig, maar daar maak ik niet zo’n probleem van.

Afbeelding 193 Afbeelding 195 (1)

Dit is een voorbeeld van een look die je met dit palette kunt maken. Ik maakte gebruik van een aantal paarse tinten. Ook heb ik al eens een groene look gemaakt, maar daarnaast doen de nudes het ook heel erg goed!

Ik ben tevreden over dit palette! Het bevat een grote kleurenkeuze, er zitten zowel shimmers als matte oogschaduws in, het pigment is over het algemeen prima; sommigen vallen weg en sommigen springen eruit maar ze zijn allemaal goed te zien op je huid! Heel af en toe zul je merken dat een oogschaduw een erg poederige textuur heeft. Dit is echter maar zo bij sommige oogschaduws, dus zo erg is dat niet. Een erg uitgebreid palette waar je veel mee kunt! Vooral voor beginners zou dit een mooie aanwinst zijn. Ook de prijs is goed te doen. Ik ben er blij mee! Hier zul je zeker nog meer van zien op mijn blog.

Ik kocht het Awesome Eyeshadow Collection Palette bij Kruidvat voor €9,99

Lots of love,

Lisa

2 thoughts on “Makeup Revolution Awesome Eyeshadow Collection

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s