Over mijn blog

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Dit is mijn eigen stukje internet, waar ik dolgraag schrijf over de dingen die me bezighouden, dingen die me overkomen, en dingen waar ik van houd!

Mijn blogavontuurtje begon toen ik 14 was, in Mei 2014. Hier begon ik mee, omdat ik eigenlijk al een hele poos gefascineerd was door het bloggen, en ik de uitdaging ook wilde aangaan. Ik kwam dingen tegen die ik erg leuk vond om te lezen, maar die ik nét iets anders aan zou pakken. De blogwereld groeit met de dag en ik vind het leuk om zelf ook een klein plekje in die wereld te veroveren. Ik ben constant opzoek naar nieuwe onderwerpen, en nieuwe ideeën. Daarnaast vind ik het ook gewoon heerlijk om zo nu en dan een persoonlijk verhaal van me af te schrijven, of ‘s avonds lekker met mijn laptop en een kop thee op de bank te kruipen en te schrijven over de appelflappen die ik die dag nog bakte. Bijvoorbeeld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s