Over mij

Drieëntwintig jaar geleden werd ik geboren en daarmee ook mijn enorme nieuwsgierigheid naar iedereen om me heen, ingewikkelde situaties die van meerdere kanten te bekijken zijn, verschillende landen en culturen, maar ook de kleinste en meest simplistische dingen. Die nieuwsgierigheid sleep ik al sinds die dag met me mee en niet alleen voel ik me geroepen om daar iets mee te doen, ook beginnen mijn handen te kriebelen als ik een interessante kwestie tegenkom waar ik allereerst zelf al meer over wil weten.

Toen ik veertien werd, nam de uitkomst daarvan de vorm van deze website aan. Ik begon met het schrijven van een blog, waarop ik vooral mijn eigen hersenspinsels beschreef en de onderwerpen aansneed die mij in het dagelijks leven bezighielden. Op mijn 17e besloot ik journalistiek te gaan studeren en leerde ik voor het eerst met een journalistieke blik naar de wereld om me heen kijken. Voor mijn studie begon ik met het schrijven van nieuwsartikelen voor een lokale nieuwssite, maar al snel koos ik ervoor om me ook los van mijn studie met de journalistiek bezig te houden. Ik liep een stage bij een magazine, rolde van daaruit in een baan waarbij ik hoofdredactrice werd van een ander magazine en loop op dit moment stage op de Evenementenredactie van de NOS.

Mijn uiteindelijke doel is om mensen te informeren maar daarnaast ook te inspireren. Om mensen aan het denken te zetten over actuele en niet actuele gebeurtenissen, situaties en veranderingen in de wereld en haar bewoners.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s