Over mij

Heehoi,

Welkom op mijn eigen stukje internet! Ik wilde mezelf eigenlijk in het kort voorstellen, maar besef me nu dat ik dat toch echt wel moeilijk vind. Hoe ga je jezelf nou in een paar woorden omschrijven. Ik kan een heel verhaal schrijven over hoe oud ik ben, waar ik woon en wat mijn hobby’s zijn, maar leer je mij daarmee kennen? Ik denk van niet. Dus, ik denk dat er niks anders op zit dan mij leren kennen door mijn schrijfsels te lezen, of een gesprek te voeren onder het genot van een grote kop thee bijvoorbeeld. “Hi, ik ben Lisa!”, en daar beginnen we dan mee.

Dit plekje vul ik momenteel in met de dingen waar ik in het dagelijks leven op stuit. Over gekke hersenspinsels. Of  over dat gesprek met het wijze vrouwtje uit de trein. Misschien ook wel over die ene keer dat ik al mijn boodschappen in de supermarkt liet vallen. Het ligt er maar net aan wat ik die dag meemaak!

“Een blog beginnen. Ik weet niet wat het is, maar ik wil het al zooo lang!”

~ Ik, anno 2014.

Ik ben mijn blog begonnen onder het mum van ‘Ik vind schrijven leuk en heb veel ideeën’. Op een gegeven moment ging ik schrijven, naar wat mensen wilden lezen. Nu heb ik door dat dat niet is hoe het voor mij werkt. Mijn blog straalt mijn eigenwijsheid uit. Hoe leuk.

Nogmaals: Welkom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s