favourites of march

Hey allemaal!

We zijn al weer bijna aan het einde gekomen van maart! Time flies… De afgelopen maand heb ik weer een aantal dingen ontdekt, waar ik op dit moment helemaal gelukkig van word. Ik zet ze vandaag voor jullie op een rijtje, zodat jullie kunnen meegenieten. Er zitten vooral producten tussen, maar bijvoorbeeld ook mijn favoriete liedjes van de afgelopen maand. Kijken jullie mee? ūüôā

Afbeelding 020 Afbeelding 019

Ik begin met deze lipbalm van de Hema. Een prachtig nieuw gedeelte in de gehele collectie, wat een toevoeging zeg! Ik heb 4 van de 8 kleuren gereviewd op mijn blog, en dit is denk ik mijn  favoriet. Het is nummer 05 uit de collectie Soft Matt Lipbalms .Wat een heerlijke kleur zeg! Blijft ook super lang zitten en dat allemaal voor een heel mooi prijsje. Hier ga ik nog veel plezier mee beleven. Aanrader!

Afbeelding 013

Yaay, ik heb eindelijk een hele fijne dagcr√®me gevonden. En wel van Nivea. Dit is een soort zusje van de originele cr√®me van Nivea, die we allemaal wel kennen (die in de blauwe pot!). Ook deze cr√®me is onderhand al een hele poos te koop en toch ontdekte ik hem afgelopen maand pas. Nivea Soft, wat een geweldig product zeg. Het maakt mijn huid heel zacht, en is super zuinig; een h√©√©l klein beetje is al meer dan genoeg! Hier kun je dus lang mee doen. Ik twijfelde eerst nog of ik de grote pot wilde nemen, maar besloot toch voor deze te gaan. En wat ruikt dit lekker… Hmmm!

Afbeelding 002 Afbeelding 007

Over naar deze twee geurkaarsen. Bij de Primark leggen ze voor bij de kassa’s altijd leuke spulletjes neer, en ik ben zo iemand die daar voor valt (goeie truc, Primark!). Daar kocht ik dus deze twee geurkaarsen. Ik verwachtte er niet zo heel veel van, maar voor¬† ‚ā¨1,- per stuk, wilde ik ze best eens proberen. Ik nam de varianten¬†Amazon & Lilly en¬†Sweet Vanilla & Coconut¬†mee naar huis. En guess what, ze ruiken nog lekker ook! Nu ik aan het bloggen ben, staan ze allebei naast me te branden. Wat een gezelligheid.

Afbeelding 009 Afbeelding 010

Er komt niet verbazingwekkend veel geur vanaf, maar gewoon ene subtiele gloed. Dat is goed genoeg als je het aan mij vraagt, vooral voor deze prijs. Ik ben stiekem wel benieuwd naar de andere varianten.

Afbeelding 029 Afbeelding 027

De zon… Ok√©, er was niet heel erg veel zon. Maar voor het eerst in 2015, liet de zon zich weer een hele week lang zien. Nu is daar niks meer van over gebleven aangezien het alleen maar waait en regent (bluh) m√°√°r; hij was er wel! De week voordat mijn tentamenweek begon, heb ik elke dag genoten van de zon. Prachtige zonsondergangen en toch nog best wat warmte. Ik kan niet wachten totdat we echt weer elke dag van de zon genieten kunnen, en onze zonnebrillen uit de kast kunnen trekken (wat ik stiekem voor de foto al deed ūüėČ ).

Afbeelding 024 Afbeelding 022

Volume spray! Ik houd van wat volume in mijn haar en wilde dolgraag dit product een keer uitproberen.¬†Verrassend Volume Duo Mist¬†van¬†Andr√©lon¬†maakte zijn belofte waar; het resultaat verraste me inderdaad. Wat me als eerste opviel; wat ruikt dit product ontzettend lekker… Haha! Maar dat niet alleen, het product deed inderdaad ook zijn werk. Ik begreep niet zo goed hoe je nou volume in je haar kon krijgen door het bij de haaraanzet ‘nat te maken’, maar goed, het werkt! De geur blijft uren hangen (waar ik altijd enorm van geniet). De volume zakt er na een tijdje wel uit, maar zodra je eventjes met je handen door je haren heen woelt, is dat helemaal opgelost. Fijn product!

Afbeelding 011 Afbeelding 052

Toen ik naar de The Body Shop¬†ging om een gezichtsreiniger te halen, kreeg ik deze twee kleine potjes mee. Het witte is een handcr√®me. Ik moest in het begin eventjes wennen aan de geur maar man wat werden mijn handen zacht. Echt h√©√©l erg fijn. Het roze is een body sorbet. Mij werd uitgelegd dat dit een soort bodylotion was. Eventjes serieus, wat een ontzettend lekkere geur bevat deze body sorbet… Ik smeerde wat op mijn handen en zo’n 5 uur later rook het nog steeds super lekker. H√©√©l fijn! Credits to you, TBS¬†ūüôā .

Afbeelding 015 Afbeelding 016

Door naar mijn favoriete compact powder van dit moment. Het is de Multi Colour Compact Powder van Catrice. Een hele fijne! Naast dat deze compact powder er prachtig uit ziet, doet hij ook nog eens heel goed zijn werk. Hij past zich perfect aan, aan mijn huid en blijft de hele dag zitten. Daar word ik vrolijk van! (Ik heb trouwens geen idee, wat mijn wijsvinger aan het doen is op de rechter foto haha!)

Afbeelding 031 Afbeelding 034

En als laatste; mijn favoriete muziek van de afgelopen maand. Een lijstje van de nummers waar ik de laatste tijd ontzettend van genoot:¬†I want you to know – Zedd & Selena Gomez, I don’t care – Cheryl, Cheap Sunglasses – RAC, War – Kensington, Sugar – Maroon 5, All about you – Hilary Duff.¬†Hele vrolijke nummers allemaal, ik word er blij van! ūüôā

Dat zijn ze alweer! Een paar mini-reviews bij elkaar, over mijn favorieten van de afgelopen maand. Ik hoop dat jullie er nog wat aan hebben!

Wat zijn jullie favorieten van mei?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s