inspiration

Lieve allemaal,

Ik ben de afgelopen week op zoek gegaan naar afbeeldingen die mij inspireerden. Ze komen van zowel Tumblr als Weheartit af! Dit is gewoon bedoeld als een artikeltje tussendoor, eventjes hier en daar wat kletsen en daarnaast een aantal prachtige foto’s, zonder er verder uitleg bij te geven. Misschien dat jullie er ook nog wat inspiratie uit kunnen halen! Let’s go 🙂 .

large (6) tumblr_nl3bvanRVv1s69s7do1_500 Tumblrrr

Tumlrrr 2 Tumblr 4

tumblr_nleigdFrV61u6f3jho1_1280 Tumblrrrr 3

BmmcTfUQuS tumblr0

Ik heb vandaag weer eens heerlijk hardgelopen. Zoals ik in mijn vorige artikel schreef, wil ik daar nu een begin aan maken. Voor de rest heb ik vandaag niet echt iets spectaculairs meegemaakt. Het was een gewone schooldag. Omdat nu alle tentamens erop zitten, doen we op school weinig. We kijken de helft van de lessen films, en in de andere lessen maken we oefenexamens. Daardoor is de sfeer relaxed. We nemen alles heel serieus, maar er is tussendoor ook tijd voor een ontspannen sfeer. Dat is erg fijn, het is zo heel erg nou ook weer niet om op deze manier vroeg mijn bed uit te komen en naar school te gaan. Ook kreeg ik van mijn uitwisselingspartner uit Turkije nog een paar lieve cadeautjes. Vorig jaar heb ik een weekje met haar, en in haar huis meegeleefd. Wat was dat een heerlijke week zeg! Ik mis het. En ik mis al die lieve mensen daar.

o5v2O1qeHf sqEOY5xg2h

large (5) tumblr_nleh7nNhua1riaxrto1_500 tumblr_nl4e0ebIKk1s4nnijo1_1280

large (2) XXREnc9TGu

Ik ben momenteel aan het bedenken wat ik deze weken met mijn tijd wil gaan doen. Ik heb al heel snel (half mei al!!!!) examens en daar wil ik alle tijd in steken. Toch wil ik mezelf niet helemaal in de stress brengen, dus ik wil ook tijd voor mezelf inplannen. Zo dadelijk ga ik eventjes bankhangen en daarna op tijd naar bed. Morgen zit ik tot 4 uur op school, maar dat wordt wel lekker rustig (aangezien we weinig meer doen). Daarna heb ik pianoles en vanaf donderdag wil ik mijn ritme weer oppakken en dagelijks een aantal uurtjes de tijd nemen voor schoolwerk. Maar dat gaat goed komen. Ook al ben ik helemaal aan het stressen over de examens, ik ga mijn best doen. En dan hoop ik héél erg dat ik slaag…. !

large (12) sqSUbuFzvU

large (1) large (4)

large (3) large (9)

large (11) http%3A%2F%2F41.media.tumblr.com%2Ff3b9a5a0eced964cf7fbaabca2205868%2Ftumblr_n01kbe8Mqd1qg785lo1_1280

En hoe is het met jullie? Genieten jullie nog een beetje van alles? De lente is er weer, dus zo niet dan heb je nu een reden om wel te genieten! Man, wat ben ik toe aan de lente en zomer. Voor mij betekenen die seizoenen; rust. Dat komt grotendeels door de lange vakantie, maar op de een of andere manier ben ik dan gewoon een stuk minder gestresst. Heerlijk!

Heel fijn, zo’n artikeltje tussendoor. Ik hoop dat jullie wat inspiratie uit dit artikel hebben kunnen halen.

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s