LisaTalk; 3

Hey allemaal!

Yess het is weekend! Eindelijk. Na weer een lange week met veel stress ben ik wel blij dat het dan nu weer vrijdag is. Weekenden gaan altijd veel te snel, ik wil er dan ook zo veel mogelijk van genieten. Morgen sta ik dan ook vroeg op om met een versuft hoofd een kop thee te drinken, wat schoolwerk te doen of wat foto’s te schieten voor op mijn blog. Ik ben van plan om weer eens een DIY te maken maar ik moet nog even bedenken wat dan precies 😉 . Ik heb echt het idee dat ik jullie een hele hoop moet vertellen, en dat jullie echt een heel eind achterlopen op al mijn verhalen. Daarnaast heb ik zin om even zo’n beetje alles van me af te schrijven, dus ik vond het wel weer tijd worden voor een LisaTalk. En dat werd tijd, pak er maar een kop thee of warme chocolademelk bij en ga er goed voor zitten, want ik heb jullie een hoop te vertellen!

large large (1)

Ik ga het eerst eventjes hebben over de afgelopen week. Maandag begon zoals elke maandag weer lekker vroeg (jippie..) en met een tandartsbezoekje. Ik had al zo’n 2 weken last van kies en dat begon ontzettend vervelend te worden. Ik had me voorbereid op het boren van een kies, verdovingen en misschien ook wel het trekken van een van een van mijn tanden, maar toen ik bij de tandarts aankwam en hij me vertelde dat ik niets had viel ik zowat van verbazing van mijn stoel af. Wat bedoel je met ‘Ik kan niks vinden’?! Ik snapte er vrij weinig van maar volgens de tandarts had er waarschijnlijk een kleine ontsteking gezeten of zoiets. Nouja, ik was in ieder geval blij dat ik niets hoefde te laten trekken aangezien ik de vorige keer nog net niet flauwviel… Ik stapte dus weer de ijzige kou in, op weg naar een lange lange schooldag. Op dinsdag had ik alleen maar een herkansingsproefwerk. Dat hield in dat we maar 2 uurtjes naar school moesten om een proefwerk te maken, en de rest van de dag hadden we vrij! Ik ging mijn wiskunde proefwerk herkansen, aangezien ik die in de vorige tentamenweek niet al te best had gemaakt. Godzijdank kreeg ik er dit keer een mooie voldoende voor terug, waardoor ik nu weer een onvoldoende minder sta! Toen ik dinsdagmiddag thuiskwam ben ik met mama de stad ingegaan om naar de markt te gaan en daarna te shoppen. Heerlijk! Ik heb dan ook weer heel wat mooie dingen erbij, die ik dit weekend nog met jullie ga delen! Gisteren heb ik weer gewerkt, en vervolgens zat ik de hele avond met mijn Duits boekje op de bank. Vandaag had ik daar namelijk een tentamen over, dus die moest ik nog even uitlezen! Voor als het jullie interesseert; ik heb een heel goed gevoel over dat tentamen, volgens mij krijg ik hier wel een voldoende voor terug 😀 .

En dat was eigenlijk mijn week, in grote richtlijnen. Niet ontzettend bijzonder ofzo, het was alleen wel een lange week. Ik moet van mezelf nu echt beter gaan plannen, wil ik al mijn zaakjes op orde krijgen. De mensen die mijn post over mijn doelen van december hebben gelezen, jullie vragen je misschien wel af hoe het daarmee gaat! Helaas kan ik jullie hierover nog niets verklappen, ik wil al mijn ervaringen bewaren voor aan het eind van deze maand. Natuurlijk vertel ik jullie dan tot in de puntjes hoe alles gegaan is enzo, maar geloof me; ik kan nu al niet wachten om mijn ervaringen met jullie te delen. Wat ik wel echt merk is dat die doelen wel echt een grote deal zijn geworden voor mij. Ik denk er elke dag wel even aan, en probeer er alles aan te doen om die doelen dan ook te halen. 🙂

large (2) large (4)

Ik heb jullie net al eventjes kort verteld dat ik nu weer een beetje op de goede weg ben qua school. Wel merk ik echt dat ik alles moet inzetten, wil ik dit schooljaar op een goede manier afsluiten. Ik zit er dan ook flink over na te denken hiervoor wat maatregelen te nemen. Om te stoppen met bloggen, dat zit er voor mij niet in. Zou ik niet meer mogen bloggen dan zou ik dat echt verschrikkelijk vinden. Ik houd er heel erg van om lekker van me af te schrijven en gewoon eventjes echt mijn ding te doen. En wie doet dat nou niet graag? Wel ben ik aan het overwegen om te stoppen met iets anders. Wat dat is, daar ben ik nog niet helemaal achter. Toch weet ik wel dat ik echt een keuze moet gaan maken. Ik krijg namelijk vanaf volgende week bijles(sen) voor school, en dat vergt veel tijd. Aangezien ik al op heel wat dagen bezet ben vanwege turnen, pianoles en werken, vind ik dat lastig in te plannen. Want naast al die buitenschoolse activiteiten, moet ik natuurlijk ook nog slagen dit jaar! Pff lastig..

En dat schreef ik allemaal zo’n 3 uur geleden. Ondertussen ben ik naar turnen gegaan en heb ik mijn keuze gemaakt. Een uurtje minder turnen in de week en wat rustiger aan met de wedstrijden. Soms moet je voor de minder leuke weg gaan.. Maar ja, dat moet dan maar, later zal ik er (hopelijk) profijt van hebben. Nu eerst hard aan de bak voor school en daarna zie ik wel weer verder. Wat ik ondertussen wel blijf doen is me bezig houden met mijn blog. Het is heerlijk om tussendoor wat te doen, vooral na een lange schooldag. Nu bijvoorbeeld! Ik heb een lange dag achter de rug, maar kan nu godzijdank met mijn warme sokken aan, joggingbroek, lekker zachte vest en een sapje erbij, schrijven! Ik heb dan ook voor dit weekend weer een aantal plannen voor mijn blog! Ik zat te denken (zoals ik al eerder noemde) aan een leuke DIY, ondertussen heb ik zelfs twee ideeën bedacht! Daarnaast wil ik jullie in een apart artikel laten zien wat ik de afgelopen week heb gekocht en hoe ik dat combineer enzo! Ook ben ik nog bezig met het creëren van de ideale kerst make-up look. Als ik die heb gevonden, deel ik die natuurlijk met jullie!

large (5) large (7)

Voor de rest heb ik dit weekend wel een aantal dingen gepland. Morgen sta ik dus eerst vroeg op. Vervolgens heb ik een gesprek voor extra bijlessen (voor school). ’s Middags komt mijn favoriete gedeelte van het weekend; WE GAAN DE KERSTBOOM OPZETTEN! Jullie willen niet ween hoe ontzettend enthousiast ik daarover ben, eindelijk weer die mooie en gezellige lampjes in huis, en die heerlijke geur… Natuurlijk ga ik ook meteen mijn kamer opleuken met wat lichtjes en een paar kaarsjes. Hmm… 🙂 Kerstmuziekje en warme chocolademelk erbij, en mijn middag is helemaal compleet. Paar blogfoto’s schieten en dan heerlijk met mijn favoriete fluffy sokken aan, bloggen terwijl ik geniet van de mooie kerstlampjes die mijn kamer verlichten. Wat heb ik daar veel zin in! Voor Nederlands moet ik nog een boek uitlezen, dus dat pak ik er ook even bij maar dat is niet zo heel erg! Het idee aan de kerstlampjes in mijn kamer, vrolijkt me in ieder geval weer helemaal op! Wat ik zondag precies ga doen, weet ik eigenlijk nog niet! Dat zie ik ook vanzelf allemaal wel :). Ik ben trouwens nog op zoek naar een leuk kerstjurkje! Heeft iemand suggesties over waar je leuke jurkjes kunt vinden, die niet al te duur zijn?

Genoeg over mij, hoe is het met jullie? Staat bij jullie de kerstboom al of niet? En zijn jullie al helemaal klaar voor Kerstmis? Laat maar weten, ik ben benieuwd!

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s