My Life In Pictures Week 3

Lieve allemaal,

Het weekend zit er al weer bijna op! Geloof me, mijn hele weekend was vol gepland met het maken en bedenken van DIY’s, kerstbomen zetten en bezig zijn voor school. Ik heb voor jullie al heel wat leuke ideeën bedacht en uitgewerkt voor de grote kerstmis DIY. Pff wat een werk! Wel superleuk werk, ik word er telkens zo vrolijk van! Helaas kan ik het nu nog niet op mijn blog zetten omdat ik er heel veel tijd aan heb besteed, en als ik het nu op mijn blog zou willen zetten, zou ik daar ongeveer een uurtje de tijd voor hebben en dan zou ik het afraffelen. Dat zou ik erg jammer vinden omdat ik er echt heel veel tijd in heb gestoken! Die verplaats ik dus eventjes naar morgen, zodat ik dan ook echt het gevoel heb dat ik een heel mooi artikel geplaatst heb! Omdat ik jullie niet wil laten zitten, post ik dan nu een artikel waarin ik een aantal foto’s zet, die ik de laatste tijd maakte. Het is al een tijdje geleden dat ik een My life in pictures plaatste, dus dat komt goed uit! Have fun! 🙂

Snapchat--5282281074575255957 1417622564496 Screenshot_2014-12-06-23-35-59

Op het eerste plaatje zie je een van mijn spiegelselfies. Yay! Ik droeg een kort broekje met daaronder een thermo legging. Daarop droeg ik een lekker warm pluizig vest. Deze is trouwens al van een tijdje geleden! Op het middelste plaatje zie je een van mijn favoriete plekken; de DRU! Hier heb ik altijd muziekles, maar naast dat is er veel meer te doen! Het wordt gebruikt al theater, bibliotheek, er zit een restaurant in, een popzaal, er worden dus muzieklessen gegeven en tussendoor ook leuke markten en speciale activiteiten! Het is er altijd lekker warm en op de een of ander manier voel ik me er altijd helemaal thuis. Als ik er elke woensdag weer binnenloop voor pianoles, heb ik dus ook altijd een grote glimlach op mijn gezicht. Daarnaast zie je een afbeelding van iets heerlijks dat ik tegenkwam op het internet. Lekkere pannenkoekjes met kaneel, suiker en slagroom.. Hmm! Ik maakte er meteen een screenshot van, zodat ik er nog een keer aan denk om dat te maken!

20141207_120019 20141209_214649

Ik heb het volgens mij al op mijn blog gezet, maar ook dit jaar hielp ik weer bij de Montferlandrun. Ik ben de hele dag druk bezig geweest met de medailles, dus daar maakte ik nog een paar mooie foto’s van. Aan het eind van de dag kon ik geen medaille meer zien! s’Avonds op de bank was het dan ook tijd om lekker te knuffelen met onze konijntjes. Op deze foto zie je de jongste, Biba. Het is eigenlijk een jongetje, maar daar kwamen we pas na een paar maanden achter… Oeps! Onze konijntjes zijn allebei heel lieg, en lekker knuffelig. Biba heeft daar vaak ook wel zin in, maar ons andere konijntje genaamd Wieske, rent liever rond!

1418063794782 20141211_182154

Na het hardlopen maakte ik een selfie. Ik ging eerst helemaal stuk om mijn eigen hoofd, ik was knalrood en mijn haar zat serieus alle kanten op. Vandaar dat ik zo raar werd aangekeken op straat hahaha! Maar het ging goed, dus ondanks dat ik doodop was, duimpje omhoog! Voor school moest ik nog een boekje uitlezen. Sapje erbij, lekker in een luie houding en lezen maar. In het begin las het niet zo makkelijk, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat ging dat een stuk beter! Voor degene die goed oplet; ik heb inderdaad 2 verschillende sokken aan… Dat is niet zeldzaam ofzo, dat heb ik namelijk bijna dagelijks. Op de een of ander manier kan ik altijd maar 1 van de 2 sokken vinden, dus doe ik maar twee verschillende aan hahaha!

20141210_214217 IMG-20141211-WA0062

Van de week ging ik naar de Albert Heijn toe, die pas in ons dorp geopend is. Daar kocht ik een paar lekkere theesmaken, omdat mijn theedoos leeg was! Ook koos ik voor twee hele gezonde en lekkere sapjes die in de aanbieding waren. Wat ontzettend lekker! Qua theesmaken ging ik voor de versies ‘Winter Glow’ van Pickwick, een fruitmix en 2 hele lekkere fair trade theesmaken, in de variant ‘Relaxing’ en ‘Warming’! Wat zijn deze ontzettend lekker. De sapjes vielen bij mij ook goed in de smaak, ik ben er dol op 🙂 . En daarnaast zie je mijn nieuwe sokken! Tadaaa! Hahaha ze zijn zo ontzettend fijn. Vanbinnen zijn ze heel erg zacht, en lekker dik. Ik slaap er dan ook mee. Ik kocht ze bij de Livera, voor 10 euro.

20141213_170116 20141213_112659  1418161438444

Wat heb ik veel kerstbomen gezien van de week zeg! Eerst gingen we in onze buurt de kerstboom opzetten. Dat was een hele grote, dus dat was echt heel erg veel werk. Maar; hij staat!  En wat ziet hij er mooi uit 🙂 . Ook gingen papa en ik gisterochtend op stap om een mooie kerstboom te halen voor in huis. Ik zat dus in de auto met de kerstboom zowat op mijn schoot, omdat hij vrij groot is. Daar maakte ik natuurlijk eventjes een foto van! En helemaal rechts zie je mijn nieuwe pyjama. Ik kan echt niet slapen met een lange broek aan, ook niet in de winter. Vandaar dat ik een kort broekje en een shirt aanheb. Ook deze 2 artikelen kocht ik allebei bij de Livera, en ik ben er helemaal dol op. Het shirt heeft een zachtroze kleur en is lekker zacht. Het broekje heeft een patroontje, ook al zie je dat niet heel goed. Ook zie je dat niet zo goed op de foto. Natuurlijk staan mijn sokken er ook bij op. 😉

Screenshot_2014-12-14-11-32-01-1 Screenshot_2014-12-14-12-03-52-1

Ook ben ik nog steeds op zoek naar een jurkje voor kerst. Ik kwam deze twee tegen, en naar zoiets ben ik op zoek! Wat zijn ze ;euk! Hier ga ik eventjes met mama over overleggen.. 🙂 Hebben jullie nog leuke suggesties? Want als je een goede site of winkel weet waar je mooie kerstjurkjes kunt kopen, dan hoor ik dat graag! Owja, graag niet te duur! 😉

20141209_100147 Snapchat--4834137330959352405

Deze foto maakte ik op school. We waren klaar met het maken van een inhaalproefwerk, en het zag er buiten zo mistig uit. Ik vond het echt mooi, dus natuurlijk pakte ik mijn mobiel er eventjes bij. En de foto is nog best mooi gelukt ook! Rechts zie je de ‘kerstboomselfie’ van papa en mij. Hahaha!

1418235865504 20141214_172739 20141214_160358

Joris komt zo nu en dan eventjes knuffelen, en dit keer ging hij er goed voor zitten! Mijn zusje maakte een foto, en wat ziet het er leuk uit hahah! In het midden zie je weer eens en van mijn selfies, die ik vandaag nog maakte. En rechts zie je mijn nieuwe horloge! Ik kreeg het van mama, we kochten het op de markt. Het bandje is donkergroen en rondom het klokje zitten een zilveren rand. Heel mooi, ik ben er dan  ook heel erg blij mee! Dankjewel mam! 🙂

En dat waren dan wel weer even genoeg foto’s! Morgenavond zet ik mijn grote kerst DIY online, dus wees voorbereid! Ik hoop echt heel erg dat jullie het een beetje leuk vonden om een kijkje te nemen tussen mijn foto’s :). Ik wens jullie nog een fijne zondagavond, en weer veel succes met het opstaan morgen (wat heb ik toch een hekel aan maandagochtenden..). Hahah, fijne avond!

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s