LisaTalk; 1

Hey!

Okee okee ik geef het toe: Het word wel weer een keer tijd om wat op mijn blog te posten. Ik had de afgelopen week een lange tentamenweek, verspreid over 2 weken. Snap je het nog? 😉 In ieder geval, ik had dus weinig tijd om te bloggen dus ik sprak met mijn zusje af om onze weddenschap een uitzondering te geven waardoor ik vorige week maar 2 posts hoefde te plaatsen. Toch wil ik mezelf niet laten kennen, en ga ik in deze drie dagen lekker eigenwijs 4 blogposts plaatsen! Aii dat word nog druk! Toch is het vooruitzicht wel fijn; morgen lekker uitslapen om vervolgens met een grote kop thee, vesten, mutsen, dekentjes en kussens, weer eens heerlijk achter mijn laptop te kruipen om een aantal artikeltjes te tikken. Daar word ik in ieder geval vrolijk van! Omdat ik de afgelopen twee weken vrij veel heb meegemaakt waar jullie helemaal niks vanaf weten, vind ik het wel eens tijd worden om lekker bij te kletsen :). Nouja bijkletsen.. Het is dat jullie niet terugpraten maar het is een soort van hetzelfde :P. Owja trouwens, ik heb deze  kletspost gedoopt tot LisaTalk, want ik vond het gewoon awesome ;).

Pfff waar moet ik beginnen! Okee First things First; vorige week heb ik een dieet gevolgd! Wut, een dieet?! Ik een dieet?! Samen met mijn vader moeder en zusje heb ik een week lang salades, fruit en heel veel groente gegeten. En nee hoor, niet met het doel om af te vallen. Ik maak samen met een vriendin, een groot schoolproject over diëten en sporten. Daarvoor gingen we dus een week op de proef, om te kijken hoe dat diëten nou eigenlijk precies in elkaar steekt! Geloof me, het was heel erg interessant en het was leuk om dit mee te maken, maar diëten is niks voor mij. Ik heb genoeg fruit gezien voor de komende 3 jaar hahah! Wel ben ik een kilo afgevallen, dat dan wel weer hahaha.

Toen dat gedoe eindelijk voorbij was, begon het ergste van allemaal nog. De tentamenweek.. Helaas helaas! Ik moest toch echt aan het leren en mijn motivatie trok steeds verder weg. Voor ik het wist stond ik een kerstliedje te blèren met een borstel in mijn hand… Wauw! Het niveau daalde zeer zeer hard. Anyway, ik heb de tentamenweek overleefd, en ik adem nog. 🙂

Donderdag hadden we het eerste feestje van deze week. Vorig jaar ben ik namelijk met een schooluitwisseling naar Turkije geweest. Door heel veel gedoe konden de Turkse mensen helaas niet naar Nederland komen, dat was echt flink balen! Godzijdank kwamen ze dit jaar wel naar Nederland! Helaas niet bij ons in huis, maar ik ben allang blij dat ik mijn lieve vriendinnetje weer gezien heb! Donderdagavond hadden we dus een feestje met alle uitwisselingspartners, mijn lieve vriendinnetjes en nog veel meer mensen! Na een heerlijk avondje gefeest te hebben, zakte ik gisteravond half dood mijn bed in. Jemig wat een week! Ik viel bijna in slaap, toen ik me bedacht dat ik vanmorgen gewoon weer naar school moest. Wut?! Wie bedenkt dat, eerst een tentamenweek vervolgens een feest en daarna weer gewoon om 7 uur je bed uit… Pff! Vanmorgen rolde ik dan ook met een zeer chagrijnig hoofd mijn bed uit, bluh wat had ik weinig zin. De lesuren verliepen dan ook ontzettend moeizaam, ik kon mijn ogen nog net openhouden hahaha! Toen ik thuis kwam, stond er wel wat heel leuks op de planning, waardoor ik toch wel een beetje wakker bleef. Mijn lieve partner uit Turkije (Lamia) kwam namelijk langs! Yay! Na mijn kamer uitgemest te hebben, ging de deurbel en wat was het ontzettend leuk om haar te zien! We hebben samen gegeten, muziek gemaakt, gezongen, gekletst, gekletst en nog meer gekletst. Su-per-leuk! Ik ben er nog steeds super vrolijk van hahaha! 🙂

Joris was gisteren jarig!
Joris was gisteren jarig!

Morgen ga ik eerst lekker uitslapen, en dan fiets ik naar school om Lamia uit te zwaaien. Daarna heb ik eindelijk (voor het eerst in 2 weken) weer eens tijd om lekker mijn eigen middag een beetje in te plannen. Waarschijnlijk ga ik eerst eventjes langs mijn oma. Daarna ga ik eens goed aan de slag voor mijn blog want ik heb al weer wat ideeën! Dan ga ik me maar eens klaarmaken voor de Sweet 16 van 2 lieve vriendinnetjes (geloof me, dat duurt altijd eeuwen bij mij :P). En dan komt een van mijn neefjes. Daar gaan we dan waarschijnlijk eerst een poos mee kletsen, wat word opgevolgd door spelletjes spelen of spelen op de wii. Daarna spring ik op mijn fiets, om weer een party bij te wonen! Als ik dan na een hele poos weer thuis kom, is mijn neefje er nog steeds want hij blijft logeren! Zo leuk :). Helaas moet ik dan de volgende ochtend weer heel, heel, heel vroeg op (half 8, ik ben een heldin in overdrijven ;)) om met een aantal leukerds te gaan wandelen. Wat een feestje. Hahah, nee echt het is altijd supergezellig! Alleen dat zondagochtend gedeelte bevalt me niet altijd helemaal goed, omdat ik me op een of andere wonderbaarlijke manier de helft van de tijd verslaap.. Oops! Als ik terug ben heb ik weer tijd om te bloggen, en moet ik waarschijnlijk ook nog even wat doen voor school. Kortom; ik ga een leuk weekend tegemoet!

Okee dit word een plottwist, maar ik moet het perse even noemen! Ik heb zo veel zin in december. Het is de maand van Sinterklaas, Kerstmis, mutsen, Disneyfilms, te grote vesten, lekker eten.. *Zucht*.. Wat heb ik daar zin in! Om de een of andere reden heb ik ook al constant kerstliedjes in mijn hoofd, die ik overal voluit meezing. Ik heb zo veel medelijden met mijn lieve vriendinnetjes.. Hahaha!

Dit noem ik nou een echte mirrorselfie!
Dit noem ik nou een echte mirrorselfie!

Nou dat was het eigenlijk wel weer! Het was meer een weekverslag, maar dat zijn de dingen die op dit moment in me om gaan en waar ik me mee bezig houd. En dat is naar mijn idee nou een echte LisaTalk. 🙂 Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan? Laat het maar weten, ik ben benieuwd :).

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s