DIY; Make Your Own Hair Bow

Hey!

Yess hier is hij dan; mijn allereerste Do It Yourself. Een tijdje geleden was ik wat op het internet aan het rondkijken toen ik op Weheartit terecht kwam. Ik zag een foto van een paar hele leuke haarstrikjes, en dat trok meteen mijn aandacht. Toen ging ik wat rondkijken op webshops, toen ik op het idee kwam dat je deze strikjes net zo makkelijk zelf kunt maken! Ik ging opzoek naar een goede manier, en kwam een paar leuke DIY’s tegen! En daar maakte ik een mix van, waardoor ik een beetje mijn eigen manier heb gecreëerd. En geloof me, ik werd verliefd op het maken van deze strikjes. Ik heb er nu al heel wat gemaakt, en ik vind het nog net zo leuk als in het begin. Daarom ga ik jullie dus in dit artikel delen hoe ik mijn eigen haarstrikjes gemaakt heb! Wat nog leuker is dan het maken van strikjes, is het dragen ervan en daarom laat ik jullie ook nog even kort zien hoe ik mijn strikjes met mijn outfits combineer :).

Nu heb je je strikje dus helemaal af! Het is heel simpel, en als je er wat handigheid in krijgt, doe je er ongeveer 5 minuten over. Easy peasy! Nu laat ik jullie nog even zien, hoe ik mijn strikjes zoal combineer met mijn kleding, of hoe ik ze draag.

En dat was dan mijn allereerste DIY! Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vinden, en er nog wat aan hebben! Als je besluit om ook zulke strikjes te maken, stuur me dan het eindresultaat, dat zou ik erg leuk vinden :).

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s