I Just Love Autumn

Hey!

Gisteren was ik aan het leren, toen ik opeens heel erg veel hoofdpijn kreeg. Ik besefte me dat ik het best wel warm had binnen, en bedacht me dat het misschien goed voor me was om eventjes naar buiten te gaan. Dus stapte ik op de fiets met de gedachte een rondje te wandelen in het mooie dorpje Varsselder, om zo even tot rust te komen. Natuurlijk nam ik mijn mobiel mee, en daar heb ik eigenlijk flink gebruik van gemaakt. Ik maakte namelijk heel wat foto’s en aangezien ik niet erg veel tijd heb om een heel groot artikel te plaatsen, lijkt het me wel leuk om deze met jullie te delen. Er zitten wel foto’s tussen die erg op elkaar lijken, en ik heb grotendeels bomen en bladeren gefotografeerd.. Maar dat is gewoon zo verleidelijk! Het is nu namelijk super mooi buiten! De bladeren dwarrelen overal en de bomen hebben nu de meest prachtige kleuren! Ik ga voor de rest dan ook geen uitleg geven bij de foto’s ofzo, geniet er gewoon van! Ik hoop dat jullie de foto’s mooi vinden 🙂 .

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s