TAG; This or That

Hey!

Voor vandaag heb ik voor jullie weer eens een TAG in petto. Het is heel simpel: er worden je 2 dingen voorgeschoteld uit een categorie en je moet daaruit kiezen welke je beter vind, of liever hebt. Deze TAG is uit de categorie Beauty. Easypeasy! Toch…? Let’s go!

Mode

 Spijkerbroek of Joggingspak

Spijkerbroek, definately! Ik ben dol op spijkerbroeken, ik draag ze dan ook zo ontzettend vaak. Natuurlijk gaat mijn keuze wel naar een joggingbroek met een sweater als ik ’s avonds lui op de bank hang.. 😉

Lange mouwen of Korte mouwen

Hmm dit is wel een moeilijke. In de winter heb ik het sowieso snel koud dus dan heb ik graag iets aan met lange mouwen. Toch heb ik erg vaak een shirt of blouseje met korte mouwen aan, waar ik dan een vestje of jasje overheen doe. Maar of ik nou een sweater, een vestje of een jasje aan heb: Ik stroop altijd de mouwen op tot net onder mijn elleboog. Waarom? Geen idee, het is gewoon een tik denk ik! Dus ik ga toch maar voor korte mouwen.

Jurken of Rokken

Jemig de keuzes worden steeds lastiger! Toch ga ik voor jurkjes, omdat ze geweldig zijn in de lente of in de zomer, maar ze staan ook super als je uit eten gaat, of als het bijvoorbeeld kerst is. Awesome toch?! Oh, en ze zijn ook nog eens super vrouwelijk. 🙂 (Niet dat je snel een man in een jurk ziet, maar tegenwoordig kan alles hahaha!)

Streepjes of Ruitjes

Hiertussen kan ik echt niet kiezen. Een blouse met ruitjes vind ik echt superleuk, maar streepjes zijn ook echt leuk. Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan welke kleuren en de vorm en zo (het artikel is ook wel handig, zo is een ruitjesrok of een streepjesbroek niet mijn favoriet…) maar ik dat zowel streepjes als ruitjes erg modieus zijn :).

Teenslippers of Sandalen

Sandalen. Tegenwoordig heb je ontzettend leuke modellen met verschillende kleurtjes, en daarbij zitten sandalen een stuk steviger dan teenslippers. Jep, leuke sandaaltjes zijn vallen bij mij toch echt in het voordeel..

Sjaals of Hoedjes

Sjaals! In de herfst en in de winter heb ik ze erg graag om! Een hoed draag ik eigenlijk nooit, wel houd ik erg veel van een leuke muts. Die zijn zo cute, en ook nog eens lekker warm ;).

Oorknopjes of Oorhangers

Ik heb de laatste tijd al heel lang geen oorbellen meer in gehad, maar mijn oorbellenverzameling bestaat merendeels uit oorknopjes. Die zijn leuk, en je hebt er geen last van!

Kettingen of Armbanden

Pff… Ik heb dag en nacht dezelfde ketting om, met een blauw hartje, en een combinatie van een ankertje, een kruisje en een hartje. Maar, ik heb ook dag en nacht mijn 2 losse armbandjes om en mijn lichtgrijze horloge.. (Vraag me niet waarom ik die ’s nachts omheb, ik denk dat ik gewoon te lui ben om hem af te doen :e). Natuurlijk doe ik de armbandjes en het horloge wel af bij het douchen! Ik kies voor armbanden, want ik vind het zo kaal en zo leeg staan als ik er geen om heb!

Hakken of Platte schoenen

Hakken zijn echt superleuk, en staan echt super bij bijvoorbeeld een etentje of een groot feest. Toch gaat mijn keuze sowieso naar platte schoenen, omdat deze gewoon 1000 keer makkelijker zijn, en een stuk comfortabeler!

Cowboy laarzen of Paardrijdlaarzen

Ik heb ze allebei niet, wat een rare vraag! Toch ga ik voor cowboy laarzen, omdat deze eigenlijk best wel wat leuks hebben.

Jasje of Vestje

Ik draag ze allebei supervaak, maar ik ga voor jasjes! Vooral mijn leren jasje, ik ben er dol op. 🙂

 

Make-up

 Blush of Bronzer

Blush. Bij blush heb je wat meer keuze en variatie en kleur. Daarbij vind ik dat een blush op de een of andere manier een spontaner effect geeft dan een bronzer.

Lipgloss of Lipstick

Lipgloss is bij mij vertrouwder gebied dan lipstick, omdat ik lipgloss gewoon veel en veel vaker opheb. Daarbij is het simpel en makkelijk, en zou ik dit ook veel eerder naar school dragen dan lipstick.

Eyeliner of Mascara

Deze twee werken voor mij gewoon het beste, als ik ze allebei opdoe. Wel heb ik van mezelf zwarte wimpers, maar die zijn niet zo heel lang. Dus ik ga voor mascara, omdat ik sneller alleen mascara op zou doen dan alleen eyeliner.

Foundation of Concealer

Ik draag ze allebei niet vaak, maar ik ga voor concealer. De kleuren zijn vaak neutraler, en dat vind ik op dit gebied gewoon het fijnst :).

Neutraal of Kleur

Kleur, vooral het spelen met verschillende kleuren oogschaduw vind ik leuk. Ik ben nou niet geweldig in het gebruiken van oogschaduw, maar ik vind het erg leuk om oogschaduw te dragen en ermee aan de gang te gaan. Er zijn zoveel verschillende kleurtjes om uit te proberen!

Kwasten of Sponsjes

Kwasten, die gebruik ik eigenlijk altijd en ik ben er groot fan van!

 

Nagels

 OPI of China Glaze

Ik heb 1 potje nagellak van OPI, en ik ben er ontzettend zuinig op. Wat een hemel is die nagellak. Het is een roze kleur, tussen licht en donker in. Hij dekt ontzettend goed, en blijft ook heel lang mooi. Super toch? Het enige nadeel vind ik dan toch echt de prijs..

Lang of Kort

Lang, dit staat gewoon veel mooier en vrouwelijker. Niet te lang hoor, dan word het haast eng. Helaas doe ik aan nagelbijten, en ik kan er maar niet mee stoppen.. Ik ga toch maar weer eens een poging doen, want ik wil zo graag weer mijn nagels mooi kunnen lakken!

Arcryl of Natuurlijk

Gewoon puur natuur!

Felgekleurd of Donker

In de zomer zou ik sneller kiezen voor een fel kleurtje, maar toch ben ik voorstander van donkere kleurtjes. Ze staan het hele jaar door leuk en zijn wat neutraler.

Met nail-art of zonder nail-art

Met nail-art, zo leuk om te zien wat iedereen tegenwoordig toch voor een kunstwerken maakt op haar nagels :).

large (4) large (5)

Body

 Parfum of Bodyspray

Omdat ik met bodyspray geen ervaring heb, ga ik voor parfum.

Lotion of Body Butter

Lotion, dit smeert makkelijk uit en ik gebruik het gewoon al heel lang.

Douchegel of Zeep

Wat heb ik een hekel aan zeep! Eerst is het zo lekker zacht en daarna word het zo verschrikkelijk ruw. Bleh! Niet mijn ding.. Ik ga voor douchegel, dit heb je ook nog eens in ontzettend veel verschillende geuren.

large (6) large (7)

Haar

 Krullend of Stijl

Ik ga voor stijl haar, omdat dit naar mijn idee makkelijker is. Ikzelf heb ook stijl haar, en daar kun je gewoon veel mee. Toch houd ik ervan om het te krullen, vooral de grote grove krullen spreken me altijd aan.

Knot of Paardenstaart

Paardenstaart, want doordat ik vrij dun haar heb, zakt een grote knot vaak al snel uit. Ik draag mijn haar elke nacht in een paardenstaart, omdat het anders in mijn gezicht valt en daar heb ik echt een hekel aan!

Schuifspeldjes of Clipjes

Clipjes houden bij mij mijn haar veel beter bij elkaar, maar toch ga ik voor schuifjes. Je kunt ze makkelijk ergens tussendoor steken en ze vallen veel minder op.

Haarlak of Haargel

Ik gebruik geen haargel, dus ik ga sowieso voor haarlak.

Lang of Kort

Lang, ikzelf zou voor geen geld mijn haar kort knippen!

Licht of Donker

Donker, maar meer omdat ik denk dat lichtblond haar mij echt niet zou staan.

Lok of Pony

Lok, ik zit er heel erg aan te twijfelen om een deze dagen weer een lok te laten knippen. Wel een lange hoor, anders duurt het weer eeuwen voordat al mijn haar even lang is.

Los of Vast

Ik draag mijn haar gewoon bijna altijd los, dusja..!

large (8)  large (10)

Random

 Regen of Zonneschijn

Zonneschijn! En ik vraag me af of ik daar nou echt uitleg over moet geven.. 😉

Zomer of Winter, Herfst of Lente

Bluhh hier ga ik echt niet tussen kiezen hoor! Ik heb het mezelf al vaker afgevraagd maar ik vind elk seizoen gewoon geweldig en ik heb tot nu toe echt nog geen keuze kunnen maken.

Chocolade of Vanille

Ik houd van allebei, maar de smaak van vanille is simpelweg zachter en vult niet zo erg als chocolade. Mijn keuze gaat dus uit naar Vanille.

Westen of Oosten

Uhh… Ik ga voor het westen!

 

Ik denk dat ik voor nu wel weer even genoeg keuzes heb gemaakt… 😉 Als het jullie leuk lijkt om deze TAG ook te doen, link me dan even! Ik vraag me af wat jullie keuzes zijn! 🙂

A lot of kisses and hugs,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s