Favourites Of October

Hey!

Voor vandaag heb ik een blogpost in gedachten waar ikzelf erg enthousiast over ben. Vandaag ga ik het namelijk hebben over mij favorieten van oktober. Favorieten? Wat bedoel je favorieten? Nou eigenlijk van alles! Theesmaken die ik de afgelopen maand het meeste dronk, favoriete outfit, favoriete film, favoriete muziek en ga zo maar door! Bereid je voor op een hele post vol met de dingen die mij de afgelopen maand erg blij maakten, en waar ik op dit moment dol op ben 🙂

Ik begin met mijn favoriete film van de afgelopen maand.. The maze runner, definately! Met het feestje van een vriendin, gingen we naar deze film in de bioscoop. Wat een geweldige film! Ik had er wel wat van verwacht, maar dat het zo’n goede film zou zijn, had ik niet helemaal zien aankomen. Meestal lees ik eerst het boek voordat ik de film kijk, omdat ik er dan altijd mijn hele eigen inzicht aan kan geven. In dit geval was dat dus een keer anders! Het enige nadeel vond ik het open einde.. Ik ben zooo klaar voor deel 2! Kom maar op :).

Ik heb er al vaak op mijn blog over gepraat, maar ik kan het er niet genoeg over hebben… Thee… Thee is gewoon geweldig en zal ook altijd geweldig blijven. Vooral nu het koude weer op de stoep staat, en ik het liefst binnen op de bank zit met een goed boek, een sweater aan en een hele grote kop thee. Thee is mijn favoriete drinken, eigenlijk altijd wel. Toch is het een beetje saai om de eer van ‘favoriete drankje van de maand aan thee te geven, want dan wint thee het elke maand ;). Dus ik ga maar mijn favoriete smaak thee van dit moment vertellen. Ik heb al ontzettend veel smaken geprobeerd, en bijna alles valt goed. Toch ben ik weer helemaal into mijn allereerste theesmaak ever: Engelse thee. Een erg simpele en basic smaak, maar deze maand heb ik dit voor het eerst in tijden weer non-stop deze thee gedronken. Hahaha!

Mijn favoriete eten van de maand… Dat weet ik eigenlijk niet echt! Oh ik weet het wel! Vandaag bakte ik een wolkencake in de smaak citroen. En al zeg ik het zelf: Hij is lekker! Ik had al heel lang niets meer gebakken, dus vanmiddag vond ik het toch echt weer tijd worden. Na 5 minuten had ik hem in de oven staan, en 45 minuten later sneed ik deze cake met heel veel trek (mijn buik maakte van die lelijke geluidjes hahaha) aan. Jummm :).

Alhoewel ik eigenlijk nooit nieuwe spelletjes of andere apps op mijn mobiel download, heb ik toch een paar apps die echt mijn favoriet zijn. Natuurlijk staat Whatsapp op 1, maar die kende ik al veel langer! Mijn favoriete app van deze maand is de WordPress app. Ik ontdekte deze app een poosje geleden, maar ik maak er nu wel erg veel gebruik van maken. Ik kan via deze app namelijk mijn blog erg makkelijk in de gaten houden. De posts zelf, schrijf ik natuurlijk gewoon op mijn laptop, omdat dat simpelweg tien keer makkelijker en fijner is. Toch gebruik ik deze app erg veel. Als ik bijvoorbeeld een spellingsfoutje ontdekt, kan ik dat heel makkelijk bijwerken. Ook krijg ik er meldingen van als een van jullie mij volgt of mijn posts liked. Vanmorgen werd ik wakker me een leuke reactie op mijn blog, dat maakt altijd echt mijn dag :). Echt bedankt daarvoor guyss! Ik ben jullie echt zo dankbaar voor het lezen van mijn blog! Love you guys ❤ .

Mijn favoriete outfit van deze maand is niet zo moeilijk! Ik heb het al eerder verteld volgens mij, maar in de herfstvakantie kocht ik een leren jasje waar ik helemaal gek op ben. Eigenlijk is dit meer mijn favoriete kledingsitem van de maand, want ik kan dit jasje werkelijk met alles combineren. Hieronder de foto! 🙂

Ik ben echt heel raar in muziek eigenlijk. Zondag postte ik een heel artikel over mijn favoriete muziek en bands, maar daarin vertelde ik niet wat mijn favoriete muzieknummer op dit moment is. Dat verandert namelijk zo ongeveer wekelijks. Het zit zo. Ik ontdek op de een of andere manier dus een liedje, dat ik superleuk vind. Dan zet ik dit liedje op mijn mobiel, zet ik hem op repeat, luister ik het liedje totdat het zo ongeveer versleten is (bij wijze van spreken dan) en dat vind ik het liedje niet meer zo leuk en ontdek ik weer een nieuw liedje… Yep, that’s me! Ik heb zo mijn vaste bands waar ik altijd naar luister, maar ook heb ik altijd wel een tijdelijk favoriet nummer. De afgelopen maand waren dat de nummers Geronimo en Ugly Heart. Ken je ze al? Zoniet, dan zou ik deze nummers zeker gaan beluisteren! Ik word er zo vrolijk van! Ook heb ik de afgelopen maand veel geluisterd naar de nummers Blame, Dangerous, Run, Centuries, One last time, Wonderful en Crown of fire. En geloof me: Dat zijn er veel voor één maand bij mij! Hahaha!

Ik breng doordeweeks veel tijd door op het intenet. Is het wel niet voor mijn blog, dan is het om een liedje op te zoeken, een site te bekijken, iets te googlen, iets te weten te komen of om op social media te kijken. Maar wat is nou mijn favoriete site van de afgelopen maand?  Dat is www.followfashion.nl ! Dit is een site waarop elke maand drie bloggers tegen elkaar strijden. De winnende fashion bloggers zijn daarna te volgen op deze site. Klinkt dat niet superleuk? 🙂

De afgelopen maand heb ik eigenlijk weinig televisie gekeken. Ook heb ik twee  weken geleden al een tv-update gedaan, maar toch vind ik dat deze er echt bij hoort. Mijn favoriete tv-programma van deze maand. En dat is simpelweg nog steeds Awkward (hoe verrassend). Het tweede deel van het nieuwe seizoen is al een tijdje geleden gestart en ik kijk het dolgraag! Tot zover mijn korte ode aan Awkward 🙂.

Voor Nederlands moesten we een boek lezen, en al zoekende door de bieb, liep ik tegen het boek Koorts aan. Niet letterlijk natuurlijk, want het stond gewoon bij de N van Saskis Noort (de schrijfster van dit boek). Het boek fascineerde me een beetje, en omdat er bij mij veel vraagtekens opdoken bij het lezen van dit boek, wilde ik alsmaar verder lezen. Het was erg spannend, ik houd van spannende boeken. Ze zorgen ervoor dat ik niet stop met lezen en perse wil weten hoe het eindigt… Zeker een aanraden dit boek!

Ik eindig deze post, met mijn favoriete foto van de afgelopen maand. Hmm moeilijk, ik maak altijd zo veel foto’s! Toch ben ik speciaal voor jullie (lief hé ;)) opzoek gegaan naar mijn favoriete foto van de afgelopen maand, en ik heb hem gevonden hoor! Ik heb hem hieronder neergezet. Ik heb hem al eens eerder gepost, maar ik ben dol op deze foto! Gewoon omdat ik van mijn lieve oma houd, en omdat ze heel erg mooi op deze foto staat! ❤

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s