Muziek

Eenentwintig jaar geleden werd ik geboren en daarmee ook mijn enorme nieuwsgierigheid naar iedereen om me heen, ingewikkelde situaties die van meerdere kanten te bekijken zijn, verschillende landen en culturen, maar ook de kleinste en meest simplistische dingen. Die nieuwsgierigheid sleep ik al sinds die dag met me mee en niet alleen voel ik me geroepen om daar iets mee te doen, ook beginnen mijn handen te kriebelen als ik een interessante kwestie tegenkom waar ik allereerst zelf al meer over wil weten.

Een steeds belangrijker wordend onderwerp in mijn leven is muziek. Muziek is voor mij iets dat herinneringen in leven houdt, situaties gevoel geeft en mijn dagelijks leven betekenis. Bij élke fase die ik in mijn nog korte leventje doorging, elk moment en elke gebeurtenis hoort een nummer. Ik laat me inspireren door reizen die ik maak, mensen die ik om me heen zie, culturen, de natuur, veranderingen in de wereld, verschillen tussen mensen, mode en heel simpel: het alledaagse. Maar nog het meest van alles raak ik geïnspireerd en gemotiveerd door muziek.

Daar wil ik iets mee. Ik voel me erg onwetend in de duizelingwekkende wereld van de muziek en ben onwijs nieuwsgierig naar wat er allemaal te ontdekken is. Met als ultieme doel: mijn eigen muzieksmaak creëren, ontwikkelen en uitbreiden. Op deze pagina neem ik je aan de hand in die zoektocht!