Lievelings

Hierbij wens ik u van harte welkom bij mijn eerste rubriek. Hier zal ik in de toekomst accuraat mijn geliefkoosde, meest lumineuze stekjes en plekjes van Utrecht met u delen.

Oftewel: Hi, jij daar! Ik ben zojuist een rubriek gestart waar ik liefde ga uiten voor mijn lievelingsplekjes in Utrecht! In mijn vrije tijd ga ik graag opzoek naar leuke plekjes, en ook de afgelopen dagen ben ik daar weer mee aan de slag gegaan. Toen ik weer helemaal gelukkig terug fietste naar mijn kamertje, kwam ik op een idee. Waarom niet een rubriek op mijn blog wijden aan de leukste plekjes die ik tegenkom? Ik kan er zo erg van genieten om een plekje in de buurt te hebben, waar ik fijn kan zitten, leren, voor me uit staren, schrijven, etc. etc. Een plekje waar ik me een beetje thuis voel (niet in zoverre dat ik met mijn voeten op de tafel hang, en er een dekentje bij pak) en waar een fijne sfeer hangt. Ik vind zulke plekjes altijd ontzettend verlichtend. Mijn innerste draait rondjes van geluk en ik huppel het pand uit. Oke lichtelijk overdreven. Maar als ik richting huis loop met enkel positieve gedachten en een glimlach op mijn gezicht heb, weet ik dat de plek de ‘roots’ heeft om er vaker terug te komen. Om mijn lievelings te worden.

Dus lieve mensen, maak je klaar voor een lading aan fijne eettentjes, restaurantjes, werk cafeetjes, parkjes en winkeltjes van Utrecht. Mijn lievelings.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s