Small talk and this morning’s breakfast

Hey!

How is life? Vandaag had ik heerlijk een dagje vrij (love studentenlife, ik bedoel… vrij ingeroosterde dagen.. wauw..). De laatste dagen ben ik druk bezig met school. Verslagen typen, boeken lezen, stof in mijn hoofd stampen voor de tentamenweek. Zucht… Maar gek genoeg vind ik het niet zo erg om druk bezig te zijn best school. Het houdt me bezig, en ik krijg er wat regelmaat van. Ik begin eigenlijk een beetje te wennen aan mijn nieuwe schema, en dat is fijn. Mijn schooltijden zijn elke keer weer anders, doordat mijn rooster elke week anders is, daarnaast heb ik mijn werk erbij en wil ik graag ook nog tijd besteden aan mijn mijn blog, en in de sportschool. Het bevalt me allemaal wel. Mijn dagen zitten constant hartstikke vol, maar I don’t mind. Zo verveel ik me in ieder geval nooit!

Processed with VSCO with f2 preset

Kijk eens aaan! Dit was mijn ontbijtje van vanmorgen. Hartstikke simpel, maar echt zo lekker. Ik ging voor geroosterd brood (toast) met plakjes banaan en een beetje kaneel. Aanrader! Ik had zin om eens wat nieuws te proberen, maar aangezien we nu in 2016 zitten (HEY, GELUKKIG NIEUWJAAR TROUWENS! – wow, soepel weer) is het tijd om – na het mezelf 2000 keer voorgenomen te hebben- serieus te gaan letten op wat ik eet. Het is echt niet zo dat ik heel ongezond eet of zo, maar ik zou wel wat meer kennis op willen doen qua gezond eten, en dit in de praktijk brengen. Ik sta regelmatig in de supermarkt, opzoek naar iets gezonds en dan weet ik gewoon niet wat ik moet halen. Ik ben dol op fruit, maar het is niet zo dat ik graag 7 appels eet op een dag, en ik moet zeggen dat ik dat ook echt saai zou vinden. Ik snoep nu al een poosje niet meer (wow, trots) en daar ben ik wel echt blij mee, maar ik merk wel dat ik zin heb in tussendoortjes en dan niet echt weet wat nou eigenlijk een goede en gezonde optie zou zijn. Dussss, doel: Ik wil opzoek naar een aantal ontbijtjes, en tussendoortjes die goed vullen, lekker zijn, maar vooral gezond. Dit ontbijt kan in ieder geval al op mijn lijstje 🙂 .

Processed with VSCO with f2 preset

Ik ben nog steeds aan het verwerken dat de vakantie voorbij is. Die 2 weken gingen echt zo snel… Ik weet niet wat jullie allemaal uitgevoerd hebben, maar ik had serieus elke dag van vroeg tot laat ingepland… Ik heb het gevoel dat ik nog vermoeider uit de vakantie ben gekomen, dan dat ik erin ging – jeetje. Maar ik heb 2 hele leuke weken gehad en daar gaat het om. Ik heb best wel veel gewerkt, gewinkeld, gefeest, dingen voor school gedaan, en een aantal zaken op een rijtje gezet. Wat jullie verder gemist hebben? Uhhm, ik heb mijn mobiel weer eens kapot laten vallen..? Oeps. Een paar barsten, vet balen. Ik ga mijn geliefde Samsung echter niet laten repareren. Dat kost me weer een paar tientjes, terwijl ik liever over een paar maandjes een nieuwe telefoon koop. Ik zit te denken aan een Iphone 6S, wat denken jullie?

Lots of love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s