All changes

Hi!

Welkom op lisakroesen.com ! Huh, dat bestond toch al… Ja dat zeker, maar het is tijd voor een aantal grote veranderingen. Het is tijd voor iets nieuws. Iets anders. Ik merk aan mezelf dat ik veel verander de laatste tijd. Ik verander al veel in een week. nee, niet alleen qua uiterlijk (ja, dat ook trouwens..).  Nu ik op een opleiding zit, merk ik dat ik anders begin te denken. Ik neem andere beslissingen, die ik bijvoorbeeld een half jaar geleden niet maakte. Lastig uit te leggen.

Ik merk in ieder geval aan mezelf dat ik veel verander. Ik bedoel, ik zal natuurlijk altijd lekker mezelf blijven! Maar ik leer veel. En dat wat je geleerd hebt, ga je vervolgens ook toepassen (of nouja, dat is natuurlijk aan jezelf..). Laat ik je een voorbeeld geven, iets wat bijvoorbeeld op de basisschool zou kunnen gebeuren. Zo zie ik regelmatig kinderen voorbij komen die hun fietsensleutel kwijt zijn. Daar herken ik mezelf in. Ik raak altijd alles kwijt, en laat overal dingen liggen. Ooit ben ik van school naar huis gelopen, om er die avond achter te komen dat ik eigenlijk met de fiets naar school was gegaan… Slim Lies. Maar sinds dat dat toen gebeurd is, heb ik altijd heel zorgvuldig op mijn fiets en fietssleutel gelet. Ik ben hem tegenwoordig eigenlijk nooit meer kwijt, en weet altijd waar ik hem heb (ik ben nog wel zo’n gevalletje ‘3 keer de tas op de kop halen om de sleutel te zoeken, en er vervolgens achter komen dat hij in mijn zak heb’, maar ik ben hem nooit meer echt kwijt) . Waar dat precies aan ligt, dat kan ik je ook niet vertellen. Maar ik weet wel dat ik van toen geleerd heb.

Ja leuk, maar waar wil je nou heen? Om er niet veel verder omheen te praten, ik vind het tijd worden voor verandering. Ik heb mijn site een nieuwe naam gegeven (i.p.v. lisakroesen.wordpress.com, lisakroesen.com) maar dat is eigenlijk niet waar ik op doelde. Ik ben eigenlijk het gezicht achter deze pagina, en ik blijf het liefst zo dicht mogelijk bij mezelf in al dit bloggen. Daar worden de artikelen het meest oprecht van, en dan lezen jullie dit als een verhaal van mij. En aangezien ik de laatste tijd veel verander, zal mijn blog ook veranderen. Als je mij al langer volgt, zul je merken dat het ontwerp van mijn blog nu ook compleet anders is. Yes! Daar was ik aan toe. Nieuw ontwerp, schone lei.. Ik heb er hard aan gewerkt, maar ik ben er nu dan ook echt heel blij mee!

IMG_20151118_154244

Maar ook mijn interesses veranderen. Hoe ik eerder nog wel eens dolenthousiast werd van een artikel over een of ander oogschaduw palette, word ik daar nu niet echt warm van. Dat betekent echter niet dat ik er nooit meer over zal schrijven, maar ik zal nooit een beautyblog worden. Op dit moment ligt mijn focus vooral op lifestyle. Dingen als fotografie, mode, persoonlijke verhalen, voeding, sport, reizen, en verder gewoon allemaal actuele dingen, maken me enthousiast. Dat is dan ook wat je veel terug zult zien komen op deze pagina. Ik ben van plan regelmatiger te schrijven, want naast dat ik er gewoon dolgelukkig van word, merk ik dat het me ook rustig maakt. Ik mijn hoofd ben ik een enorme chaoot, alle gedachten gaan door elkaar en vliegen alle kanten op. Door alles lekker uit te typen (want ik type ook echt zonder er verder te veel over na te denken; voor ik het weet staan er al dik 700 woorden..)  wordt alles in mijn hoofd weer een beetje op een rijtje gezet. En daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om mijn gedachtes te delen – ik vind het zelf ook heel leuk om die van anderen te lezen en te volgen.

Dus om alles eventjes kort op een rijtje te zetten; vanaf nu mag je de wordpress tussen lisakroesen en .com weglaten, kun je nog meer lifestyle artikelen verwachten, en dat ook regelmatiger. Verder blijf ik gewoon lekker mezelf, en zal verder mijn manier van bloggen ook niet drastisch gaan veranderen. Dan blijft het allemaal toch nog lekker lifestyle met een persoonlijk tintje 🙂 .

Lots of love!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s