Nijmegen, I love you

Lieve allemaal,

Zoo eh, das lang geleden dat ik die woorden intypte. Had het echt veel en veel te druk en kwam daardoor echt niet aan het bloggen toe. Sorry! Wat er in de tussentijd is gebeurd? Nouu, ik ben nu studente, heb introductieweek gehad, loop elke week stage, heb nieuw werk gevonden, enn ja dat was eigenlijk wel een korte samenvatting. Natuurlijk heb ik ondertussen veel meer op de planning gehad, maar als ik dat allemaal ga opschrijven, dan ben ik nog wel eventjes bezig! Doordat ik nu studeer heb ik ook een studenten ov, waardoor ik door de week gratis door het hele land kan reizen. Vorige week had ik 2 dagen vrij, en als liefhebber van reizen, ga je dan.. Ja reizen dus. Ik besloot om naar Nijmegen toe te gaan. Ik ben zo ontzettend dol op die stad, grotendeels door de Nijmeegse Vierdaagse, maar ik vind ik het ook gewoon echt een mooie stad. Dus ov kaart mee, pasje mee, en go!

DSC_8612 DSC_8606

Ik werd wel raar aangekeken toen ik zei dat ik naar Nijmegen ging om foto’s te maken, wat dingetjes voor school te doen en koffie te drinken. ‘Jo, dat kun je toch ook gewoon hier doen?’ Haha jaja maar Nijmegen is gewoon zo veel leuker! Daarnaast ben ik gewoon dol op reizen met de trein en met de bus. Heel Nederland zeikt altijd op het Openbaar Vervoer (snap ik ook wel), maar om heel eerlijk te zijn heb ik er echt geen problemen mee. Ik word er juist altijd hartstikke vrolijk van (weird shit).

DSC_8610 DSC_8608

Toen ik eenmaal in de stad was, kon ik het natuurlijk niet laten om even de Primark, de H&M en de Only in te vliegen. Ik wilde niet te veel geld uitgeven, dus meer winkels mocht ik van mezelf niet ingaan, maar net op die momenten kom je altijd de leukste dingen tegen. Ook heb ik een hele poos met koffie in de zon gezeten, bij een of ander ‘coffee to go’ winkel, vlak bij de Primark. Genieten.

DSC_8617 DSC_8623

Ik zit nog te twijfelen of ik dit jaar weer de Nijmeegse Vierdaagse loop. Afgelopen jaar liep ik voor het eerst de 40 alleen, en dat was echt ontzettend zwaar. Áls ik dit jaar meeloop, hoef ik waarschijnlijk niet alleen (dat scheelt echt zo erg veel) maar toch zit ik nog in een tweestrijd. Waarschijnlijk besluit ik toch wel om mee te doen, aangezien een week in Nijmegen gewoon het allerbeste is. Haha!

DSC_8616 DSC_8614

Maar dat was dus echt een heerlijk dagje. Lekker foto’s maken, gewoon rustig nadenken, koffietentjes langsgaan en hier en daar wat winkels in. En dat wilde ik eventjes met jullie delen :). Ik vind het op de een of andere manier echt heerlijk om soms eventjes op die manier uit mijn vaste schema te stappen, en er gewoon een dagje tussenuit gaan in mijn eentje. Oh en het is natuurlijk heerlijk om met je benen boven de Waalkade te bungelen, terwijl het zonnetje schijnt en je geniet van een drankje. Beste.

Lots of love,

Lisa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s