A happy summer sunday

Hey lieve mensen,

Aah wat een heerlijke, zomerse zondag. Ik typ dit nu vanuit een hangmat in Friesland. Ja, echt! Ik ben er samen met mijn gezin twee weekjes tussenuit en terwijl we vorige week nog in de regen op Terschelling stonden, lig ik nu lekker in een hangmat in Friesland, genietend van de laatste paar zonnestralen.. Heerlijk! Op Terschelling maakte ik heel veel foto’s, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om die met jullie te delen! Dat hebben jullie dus nog van mij tegoed, ergens deze week zal er eens artikel verschijnen over afgelopen week 🙂 . Maar nu eerst vandaag. Het is niet zo dat ik echt wilde avonturen heb beleefd vandaag, maar ik kreeg net spontaan het idee om over vandaag te bloggen, aangezien vandaag een fijne dag was/is. Let’s get into it!

DSC_7263 DSC_7268

Ik werd om 8 uur door Joris gewekt, die piepend bovenaan de trap stond…*zucht* Gelukkig kon ik na Joris wat aandacht gegeven te hebben, lekker verder slapen. Ik lig samen met Marlou in een tweepersoonsbed. Het is echt een héél fijn bed! Lekker zacht, en je kunt het bed bij je rug rechtop zetten. Ik ga dit bed nog missen als we naar huis gaan. Na lekker ontbeten te hebben, moest ik er toch echt aan geloven; leren! Huh, leren in de vakantie? Ja, ik moet nog toelatingstoetsen maken voor de opleiding waar ik graag naartoe wil. Dat wordt nog hard geschiedenis en aardrijkskunde blokken… Papa, mama en Marlou gingen een eind fietsen, dus ik had de rust en kon de hele middag aan de slag. Ik maakte ondertussen wat soep, ik had zo’n honger! We hebben hier trouwens een mega tuin! Waar je hele mooie foto’s in kunt maken… 😉

DSC_7266 DSC_7300

Nog meer eten! Tompouce, jumm! Ik besloot  eventjes lekker in de zon te gaan liggen, maar aangezien ik toch echt niet liggend kan leren, verkaste ik al snel weer naar de eettafel. Oh, dit is ons huis hier trouwens van de achterkant/zijkant! Het is zoals je ziet lekker ruim, en ziet er heel mooi uit!

DSC_7303 DSC_7333

Oooh kijk deze hangstoel! Hoe awesome?! En hij is héél erg comfortabel. We hebben hier ook hangmatten, geweldig. Ik weet trouwens niet wat precies de reden was, maar vandaag voelde ik me echt fijn. Ondanks dat ik de hele dag moest leren (niet echt een lekker vooruitzicht…) was ik echt opgewekt. Misschien dat het door de zon komt, of door het feit dat het leren goed ging… Ik heb wel eens van die dagen dat ik over alles heel negatief denk.  Dan word ik altijd echt gek van mezelf. De afgelopen dagen had ik dat ook een klein beetje, alles waar ik mee zit wordt dan zo’n mega probleem in mijn hoofd. Het is echt niet dat ik altijd negatief ben – integendeel zelfs. Maar ik weet niet wat het is, er zijn van die dagen… Maar gelukkig heb ik ook dagen zoals deze, waarop ik eigenlijk over alles heel positief en luchtig denk over alles. Dan denk ik, jeetje was dat waar ik de afgelopen dagen mee zat nou echt zo’n mega probleem?! Doe niet zo moeilijk joh! Hahaha, echt fijn. Net alsof je weer eventjes wakkergeschud wordt, haha!

DSC_7275 DSC_7286

Rond de namiddag kwamen pap, mam en Marlou weer terug. We hebben samen lekker gebarbecued. Na het eten ben ik nog eventjes aan de slag gegaan met leren, en na nog eventjes nagedacht te hebben over de jagers en verzamelaars, besloot ik lekker te gaan genieten in de hangmat. Papa en Marlou waren op het kleed een spelletje aan het spelen, mama lag ook in een hangmat, Joris deed lekker waar hij op dat moment zin in had (in het gras rollen, rondkijken, vliegjes happen..) en ik lag ook lekker onderuitgezakt in een hangmat. Inclusief laptop en watermeloen natuurlijk…

DSC_7301 DSC_7324

En toen nog eventjes genieten van de allerlaatste zonnestralen van vandaag! Lekker, zo’n dag ❤ .

En dat was eigenlijk mijn dag. Eigenlijk absoluut niet bijzonder, aangezien ik vooral geleerd en gegeten heb :p . Maar ik voelde me fijn en aangezien ik het heerlijk vind om genieten van de kleine fijne dingen, vind ik dat ook wel leuk om met jullie te delen. Want wat is er nou heerlijker dan na een lange dag druk te zijn geweest, lekker met je gezin onderuitgezakt in een hangmat met watermeloen, te kijken naar de zonsondergang? Precies, niks dus 🙂 .

Love you all,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s