What’s in my suitcase? – Travel Edition

Hey allemaal!

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, zit ik momenteel in Nijmegen. Dikke wereldreis alles. Hahaha, nee grapje! Maar ik hang hier wel een paar dagen rond, dus ik heb zeker van alles meegenomen. Ik heb heel veel dingen nodig; van dingen die ik onder het wandelen nodig heb, tot kleren die ik na de tijd aan kan, tot dingen die ik kan doen als ik ‘s avonds lekker aan het relaxen ben (is ook belangrijk op zijn tijd 🙂 ). Vandaag deel ik heel uitgebreid met jullie wat ik allemaal bij me heb. Let’s go!

DSC_6316 DSC_6325

Ik begon mij grote inpak-avontuur met mijn (ontzettend belangrijke) checklist. Inpakken is bij mij altijd dikke chaos, ik vergeet de helft, en neem van hetzelfde veel te veel mee (lees; 8 korte broekjes voor 3 dagen weg… Jhep, that’s me!). Dus ik stelde een hele lijst samen, als hulpmiddel. Oh en hier zie je trouwens mijn koffertje. ZO KLEIN! Okee nee wacht lies, dat is opzich niet klein. Ik neem altijd gewoon veel te veel mee. En vergeet uiteindelijk mijn pyama.

DSC_6327 DSC_6343

Dusss, waar beginnen we?! Ik trok mijn kledingkast open, en besloot te beginnen met de broeken. Lange broeken, korte broeken, alles gaat gewoon mee. Waarschijnlijk wandel ik van de week in de shorts, aangezien het best wel warm wordt. Of nouja, als je wandelt heb je het sowieso al warm en als de zon dan ook nog eens schijnt, moet je geen lange broek aanhebben. Maar just for sure (en voor na het wandelen), toch maar de lange broeken mee.

DSC_6358 DSC_6367

Shirtjes! Ik hoef voor tijdens het wandelen geen rekening te houden met shirts of topjes; ik wandel gewoon (zoals elk jaar) in mijn ‘Lisa loopt voor ALS’ shirts. Heerlijk 🙂 . Maar na de tijd heb ik toch wel graag wat anders aan, dus die shirtjes gaan mee. Dit zijn hele fijne, die ik net nieuw heb! Ze komen van de PimKie, een winkel in Duitsland. Hele leuke winkel! Ook neem ik een jurkje mee, omdat we op donderdag als traditie altijd uiteten gaan, en dan wil ik er natuurlijk wel een beetje netjes uitzien 😉 .

DSC_6369 DSC_6381

Ik pak trouwens op deze manier in. Ik weet niet of jullie dit ook doen, maar ik rol mijn shirts, jurkjes en rokjes altijd op! Dat bespaart zo veel ruimte in je koffer. Ik neem ook nog 2 rokjes mee. Rokjes dragen na 40 kilometer gelopen te hebben, is -echt waar- de hemel. Lekker blote benen na de hele dag in een broek rondgewandeld te hebben. Ahh!

DSC_6391 DSC_6419

Ondergoed is misschien ook wel handig. Check! Oh en wandelsokken. Wandelsokken zijn echt je redder tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ze zitten lekker strak, sluiten precies aan om je voet en ja… Ik weet niet wat ik zonder zou moeten 😉 .

DSC_6432 DSC_6437

Ik was toch echt bijna mijn pyama vergeten, oops! Gelukkig dacht ik er nog aan, en nu zit hij in mijn koffer. Check. Ook heb ik een lekker vest bij me voor ‘s avonds, en van die fuzzy sokken. Het mag er dan wel niet uitzien, maar wat zit dat lekker na een dag wandelen!

DSC_6452 DSC_6455

En mijn All Starts ofcourse! Mijn wandelschoenen zitten al in de tas van mijn vader, dus die hoefde ik zelf niet in te pakken. En zo ziet mijn koffertje er nu uit. Het past allemaal precies! Yess, dat voelt voldaan! Haha!

DSC_6466 DSC_6467

Door met mijn toilettas. Niet zeer interessant of zo, maar ik ga er toch eventjes doorheen. Tandenborstel en tandpasta, zeer handig. Ook neem ik een potje melatonine mee. Ik heb eigenlijk mijn hele leven al slaapproblemen gehad, en als ik elke ochtend om 4 uur op moet staan, terwijl ik pas om 3 uur slaap… Nouja dat ga ik dan in eider geval niet overleven. Dus slaappilletjes.

DSC_6469 DSC_6480

Zonnebrandcrème en after sun, just for sure. Ik vergeet me echt altijd in te smeren dus waarschijnlijk maak ik er uiteindelijk niet eens gebruik van, maar goed… Ook de body butters van The Body Shop gaan mee. Zo lekker, om je daar mee in te smeren na een lange dag. En die geur. Damn.

DSC_6483 DSC_6486

De nodige doucheproducten en haar producten gaan ook mee. Een shampoo van John Frieda (Brillant Brunette, John Frieda snapt het 😉 ), en bijvoorbeeld een conditioner zitten in mijn tas. Ook het volumepoeder van Andrélon  neem ik mee, wat een wondergerei.

DSC_6492 DSC_6496

Geurtjes, deodorant.. Je hebt het nodig als je de Nijmeegse Vierdaagse loopt!! De hele straten ruiken ‘s ochtends vroeg naar Perskindol, een middeltje dat zorgt dat je spieren warm blijven, maar als de zon eenmaal gaat schijnen en het warm wordt, nouja dan ga je dus zweten. Niet aan te ontkomen, dus deodorant is een must 🙂 . Ook mijn make-up tasje gaat mee.

DSC_6500 DSC_6508

Een washand, want hoe krijg je anders je make-up eraf? Oh en een borstel, die heeft geen verdere uitleg nodig toch? (Vet charmante foto touwens..).

DSC_6512 DSC_6514

En dan heb ik nog een extra tas, met daarin dingen die los staan van de standaard kleding en toilettas. Ik heb met mezelf afgesproken om niet miljoenen sieraden mee te nemen dit keer, maar een horloge is toch echt wel van belang. Die heb ik om! Een etui gevuld met potloden, pennen en markers is ook van groot belang; ik schrijf heel erg veel – ook los van mijn blog- dus dan zijn schrijfwaren opzich wel handig…

DSC_6519 DSC_6523

Mijn dagboek en mijn blogboek gaan mee, omdat ik ze nodig zal hebben. Geen discussie. Ik kreeg van mijn buurvrouw een aantal dagen geleden ‘Cévitam GO’ in mijn handen gedrukt. Meng een heel van dit met water en je hebt een heerlijk glas limonade. Ik snap niet wat dit zou verschillen van limonadesiroop, maar volgens mij is het punt dat je hier echt heel erg weinig van nodig hebt, dat je het makkelijk mee kunt nemen en dat je er lang mee kunt doen. Ik ben benieuwd! Ook kreeg ik van mijn moeder van die anti-bacteriële handgel mee. Voor onderweg.

DSC_6525 DSC_6534

Mijn reisboekje, die jullie in het begin al eventjes zagen. Voor allerlei checklists, en reisverslagen. Ook een regen poncho, omdat die vet fancy staan. Hahah, nee als het echt hard gaat regenen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is dat echt heel erg grappig; de ponchos vliegen je om de oren. Op de een of andere manier maakt dat de regen vet gezellig, haha!

DSC_6537 DSC_6538

CHAI TEA LATTE! Hier heb ik al eens eerder over geschreven, maar ohmy wat is dit lekker! Dit gaat zeker mee, voor het slapen gaan een kop Chai Tea Latte drinken is echt de hemel. Ook mijn portemonnee gaat mee. Misschien wel handig. (En ja, ik ga shoppen!).

DSC_6548 DSC_6544

Een paar sticky notes en markeerstiften. Jullie zullen wel denken; huh waarvoor heb je dat nou weer nodig?! Uhm, als blogger zijn deze zeer belangrijk (vind ik dan). Dingen onderstrepen, notitiebriefjes toevoegen en ga zo maar door.. Het maakt alles zo veel overzichtelijker!

DSC_6551 DSC_6560

Ook neem ik nog 2 boeken mee, om in mijn vrije tijd te lezen. Waarschijnlijk kom ik er niet aan toe, maar toch gaan ze mee omdat ik het altijd fijn vind om zoiets bij me te hebben, voor als ik dan toch nog wil lezen. And last but not least; mijn tellie en mijn oortjes! Ik zou niet weten wat ik zonder die 2 zou moeten….

En voor de rest neem ik nog een aantal belangrijke dingen mee, die ik niet op de foto kon zetten. Mijn wandelschoenen bijvoorbeeld (damn, je zou die maar vergeten…), en mijn camera natuurlijk. Ook gaat de laptop mee, zodat ik ook in Nijmegen lekker door kan gaan met bloggen. Ja, dat was het eigenlijk wel! Superveel, maar ik zal het wel nodig hebben. Je hebt 2 keer per dag andere kleren nodig; voor tijdens het wandelen en voor na de tijd. Daarnaast douche je dus elke dag en ook daar heb je nog een aantal dingen voor nodig. Voor de rest heb ik gewoon mijn apparatuur en planningen voor mijn blog nodig, anders kom ik niet veel verder! Zo, dat was me een lang artikel zeg! Haha. Lopen jullie ook de Nijmeegse Vierdaagse? En zoja, wat is voor jullie echt van belang om mee te nemen in deze week?

Lots of love,
Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s