Fotodagboek #1 – Monday

Hey allemaal!

Het is zover hoor, ik ben in Nijmegen beland. Voor mij zit de eerste wandeldag er al op, maar vandaag eerst nog het verslag van gisteren; de dag waarop we naar Nijmegen reden, en al een beetje sfeer proefden.

DSC_6580 DSC_6586

Ik werd verrast toen ik beneden kwam; de zon scheen! Yess, dat had ik niet verwacht. Ik maakte een ontbijtje klaar en kroop achter mijn computer om de laatste blog dingetjes te regelen.

DSC_6584 DSC_6589

Daarna was het tijd om afscheid te nemen van Joris, en te vertrekken. Eenmaal in Nijmegen, dronken we eerst koffie met iedereen de hier in huis zit. Heel leuk, om iedereen weer te zien! Vervolgens sjouwden we onze spullen uit de auto. Tijd om een bandje te halen en het startbewijs in te leveren.

DSC_6605 DSC_6600

We besloten daarna om eventjes rond te lopen; sfeer proeven en we moesten nog ergens een boek kopen. Heel Nijmegen was bekleed met kraampjes, tentjes, muziek en eten. De sfeer zat er al helemaal goed in, heerlijk! We hebben nog een poosje op een soort overdekt terrasje gezeten, en naar muziek geluisterd. Het was helemaal aangekleed met allemaal meubels, die stonden gewoon doodleuk onder dat overdekte terrasje. Hele banktoestellen, boekenkasten en tafels. Geweldig. Oh, en de muziek was heel erg mooi!
DSC_6599 DSC_6616

Kijk dit bedoelde ik. Awesome he! Na een poosje gezeten te hebben, liepen we naar de Waalkade. Daar heb je altijd een ontzettend leuke plekje tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Het was ontzettend gezellig in de stad. Allemaal mensen die muziek maakten, wandelaars, en feestgangers. Love it.

DSC_6619 DSC_6620

Maar voordat we naar dat plekje op de Waalkade toegingen, hebben we eerst nog eventjes gegeten. Zie je die burger? Die was ZO lekker! We aten bij Riva, langs de Waalkade. Aanrader!

DSC_6614 DSC_6623

Gezelligheid! Oh en zie je die trap? Hoe vet?! Een regenboog. Ik neem aan in verband met het homohuwelijk. Even later liepen we over de trap heen, dan zie je pas dat er mooie figuren in zijn geschilderd. Maar dat laat ik straks zien!

DSC_6667 DSC_6632

Het plekje waar ik het over had, is een soort van hippiemarktje. Allemaal kraampjes, met eten, eten, eten en nog meer eten. Héle chille muziek, mensen met een hele eigen stijl.. Het was gewoon helemaal af. Héél gezellig!
DSC_6656 DSC_6658

Ik kreeg spontaan weer honger van al die lekkere geuren en al dat eten daar. Jumm!

DSC_6671

We gingen ook een soort van mini brug op, waar je heel mooi uitzicht had. Je keek een beetje uit over de Waal, pretty!

DSC_6670

Allemaal bootjes. Dit ziet er ‘s avonds nog leuker uit. Er zitten namelijk allemaal lichtjes op die bootjes, en als het donker is dan staan die allemaal aan. Zo cute!

DSC_6692

We kwamen nog langs allemaal plekjes waar we van de week ook zullen lopen. Het Faberplein bijvoorbeeld, daar komen we op roze woensdag doorheen. Het was er gezellig druk! Ook dit plein (ik weet zo gauw de naam even niet) was helemaal leeg. Zo zal het de komende dagen absoluut niet zijn, haha!
Nog heel eventjes langs de Appie! Een paar boodschapjes halen om de avond en de volgende dag door te komen. Daarna liepen we nog eventjes over de Wedren heen. Hier was het eng rustig en stil. Jeeeetje, dat is haast niet herkenbaar als het er zo rustig is. Haha!

DSC_6680 DSC_6681

Kijk eventjes hoe awesome die trap is! Mooi he! Ik vind het echt prachtig. En een heel leuk en mooi idee natuurlijk.

DSC_6675

En daarna was het tijd om eventjes met iedereen bij te kletsen, bank te hangen en natuurlijk wat rust te pakken; de volgende dag (vandaag dus) moest ik er weer om 4 uur uit! Dus hiermee sluit ik het fotoboekje van gisteren af. Benieuwd hoe mijn vierdaagse avonturen verder gaan? Morgen komt mijn verslag van vandaag, de eerste wandeldag, online. Dus stay tuned! 🙂

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s