Favourite food at this moment

Lieve allemaal,

Vandaag ga ik het met jullie hebben over eten. Een van mijn favoriete dingen, haha! Zoals jullie vast al wel gemerkt hebben, is het zomer. En zo niet, dan weten jullie het nu; Guys het is zomer! Oke sorry, ik zal tot mijn punt komen… :p Wat ik probeer te zeggen, is dat ik in de zomer niet alles kan eten. Ik weet niet of ik de enige ben, maar als het heel erg warm is, heb ik niet echt veel eetlust. Ik kan dan alleen echt dingen eten die verfrissend zijn, voor de rest krijg ik dan echt weinig weg. Ik heb al wel een aantal dingetjes ontdekt die ik echt lekker vind op dit moment, van ontbijt, tot snacks, tot avondeten. En vandaag deel ik die met jullie! 🙂

DSC_6151 DSC_6562

Als je mijn blog al langer volgt, heb je dit vast al wel eens voorbij zien komen! Toastjes met roomkaas en komkommer. Heel erg simpel, maar zooo lekker! Ik eet dit eigenlijk elke dag wel. Vaak tussendoor, of net voordat ik ga slapen. Nu eet ik het ook, haha! Het is lekker verfrissend door de komkommer, maar er zit wel veel smaak aan door de roomkaas. Oh, en het is nog eens gezond ook 😉

Afbeelding 148 Afbeelding 149

Zoals ik al eens eerder noemde, heb ik tegenwoordig echt niks meer met brood. Ik vind het zo ontzettend saai worden en krijg het eigenlijk met moeite weg. Dus ik ging opzoek naar een manier waarop ik het wél lekker vond, en mensen; die heb ik gevonden! Het is heel simpel maar zó lekker! Je hebt nodig; een boterham, ijsbergsla, tonijnsalade en mozzarella. Echt, damn… Hemels! Ik houd heel erg van tonijn! Laatst ging ik met mijn oma shoppen, en toen gingen we dus ergens lunchen. Daar at ik een soortgelijk broodje. Ik dacht; Hey dit kan ik ook wel maken! Haha. Je zou er nog veel meer aan kunnen toe voegen, zongedroogde tomaatjes bijvoorbeeld (die tip kreeg ik van een vriend, en dat lijkt me zelf ook wel heel erg lekker!).

DSC_6150 DSC_6152

Waar ik op dit moment ook dol op ben, zijn tosti’s. Tosti’s kunnen natuurlijk altijd, maar op de een of andere manier kan ik er nu meer van genieten dan normaal (ik ben raar, ok). Oh trouwens, die mozzarella en sla maken het helemaal af. Dat is echt lekker erbij haha! Ik had ham en kaas op mijn tosti, niet erg creatief of zo, maar wel heerlijk. Natuurlijk wel zo’n vet dikke laag kaas, waardoor je allemaal van die lange drden krijgt als je het probeert te eten. Heel charmant. #not. Maar, zo. ontzettend. lekker. Wat trouwens qua drinken heel erg lekker is (tussen al dat eten door, terwijl dit eigenlijk over eten gaat oooops), is water met fruit erin. Water in een kan, citroen en limoen erin (of wat je dan ook maar wilt), in de koelkast en klaaar!

DSC_6178 DSC_6217

En nu komt mijn mini ode aan pizza. Ooooh ik hou echt veel van pizza! Vooral pizza salami, dat is echt mijn favoriet. En dan op een lekkere zomerse avond (zoals gisteren). Glaasje drinken erbij, klein beetje salade… Genieten! Lots of ❤ for pizza. Wat ik als avondeten ook heel erg lekker vind op warme dagen, is koude pasta, of bijvoorbeeld een maaltijdsalade.

DSC_6251 DSC_6313

Niets is meer verfrissend dan watermeloen. Ik zeg het je; niets. In de zomer eet ik het liefst de hele dag door watermeloen. ‘s ochtends, ‘s middags, ‘s avonds… Maakt me niet uit, watermeloen kan altijd. Het is toch wel echt als het heeel erg warm is, en de watermeloen nét uit de koelkast is. Zo lekker! Wat me trouwens ook heel erg lekker lijkt, is een watermeloen smoothie of zo, moe ik maar eens uitproberen.

DSC_6573 DSC_6571

DSC_6576 DSC_6577

And last, but definately not least; dit prutje! Hahaha er is denk ik geen naam voor, ik ontdekte het een paar dagen geleden. Ik had zin in griekse yoghurt, en gooide er een aantal dingen doorheen om het lekkerder te maken. En dat maakte dit heerlijke ontbijtje/toetje. Het is heel simpel te maken. Het enige wat je nodig hebt is griekse yoghurt, een appel, wat honing en een heel klein beetje kaneel. Voeg alles samen, roer het door (dan krijg je het resultaat dat op de onderste foto’s te zien is -ziet er misschien een beetje messy uit maar ok-) et voilà. Het smaakt lekker zoet, en heeft zelfs wel wat weg van appeltaart! Jummy! Dus als je van griekse yoghurt houdt, dan zeker eens uitproberen!

En dat was het eigenlijk wel! Dit is wat ik de laatste dagen de hele dagen door heb gegeten, en wat ik de komende weken ook nog vaak zal eten. Dikke liefde voor eten (conclusie van vandaag). Hebben jullie nog food-gerelateerde ideeën, of lekkere recepten?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s