MUA Palette; Romantic Efflorescence

Lieve allemaal,

Een poosje geleden struinde ik door Kruidvat heen, op zoek naar een nieuwe eyeliner. Eenmaal bij de kassa aangekomen, botste ik (lekker onhandig weer..) tegen een rekje oogschaduw palettes op. Tot mijn grote verbazing bleken ze van het merk MUA te zijn. Like it was ment to be! Ik heb verder eigenlijk nog geen ervaring met dit merk, maar ik had er al zo veel positieve dingen over gelezen! Helemaal blij plukte ik een van de palettes uit het schapje. Damn dat zag er mooi uit! Uiteindelijk besloot ik er 2 te kopen. En natuurlijk review ik die voor jullie! Vandaag de variant Romantic Efflorescence. Damn.

DSC_5820 DSC_5798

Kijk eens wat pretty! Dit palette vond ik inderdaad een beetje romantisch. Ik gebruikte mijn bloemenjurkje als achtergrond, om een beetje in de sfeer te komen haha! Het palette oogt vrij simpel, maar als je het beter bekijkt zie je dat er een aantal prachtige kleuren tussen zitten. Donkerpaars, een hele shiney koperkleur… Heel mooi! Er zit een mix van matte en shimmer oogschaduws tussen, prima

DSC_5805 DSC_5804

Let’s take a closer look! Zoals je ziet zit er een sponsapplicator bij het palette. Zelfs gebruik ik liever een kwastje (of gewoon mijn vingers), maar netjes dat het erbij zit! Ik kon haast niet wachten om de oogschaduws te stwachen. Hoe zal het pigment zijn?

DSC_5826 DSC_5828

Op de eerste foto zie je de bovenste rij geswatcht. De oogschaduws hebben ook allemaal een naam gekregen, dus de bovenste rij van links naar rechts; Mesmeric, Tempt, Corrupt, Obsessed, Lavish, Flery. Ik las ergens dat het pigment helemaal geweldig was. Daar zit wel een kern van waarheid in, al was ik nou ook niet helemaal overdonderd door het pigment. De oogschaduws zijn goed te zien op je huid, niet meer en niet minder. Daar kan ik het mee doen! Op de rechter foto zie je de onderste rij. Weer van links naar rechts; Bewitch, Magnet, Exposed, Siren, Reveal, Captivate. Ook deze rij ziet er prima uit. Reveal valt een beetje weg op de foto, maar heeft in het echt een hele mooie shimmer.

DSC_6197 DSC_6199

En dit was de look die ik met dit palette maakt. Ik heb maar 2 kleurtjes gebruikt voor deze look, er zijn dus veel meer mogelijkheden mogelijk. Ik gebruikte de oogschaduws Reveal en Bewitch. Wat ik wel merkte, was dat de kleuren op mijn oogleden een beetje wegvielen. De kleur Mesmeric was zelfs helemaal niet meer te zien! Jammer. Ook blenden de kleuren niet heel gemakkelijk, maar met dit palette is een prima look te maken.

DSC_5808 DSC_5809

Kortom; ik had eigenlijk iets meer van dit palette verwacht. Maar al met al is de pigmentatie prima, en kun je een mooie look maken met dit palette. Het duurt eventjes voordat de kleuren goed blenden, maar als dat lukt dan heb je ook wat! Oh, de prijs is trouwens ook erg laag, en voor die prijs is dit een prima palette!

MUA Romantic Efflorescence is te koop voor €4,99

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s