Fotodagboek #1 – Sunday

Lieve allemaal,

Jaaa het is bijna zo ver! Ik schrijf dit op maandagochtend, dus we vertrekken zo naar Nijmegen! Eerst nog eventjes terugblikken op gisteren; wat deed ik gisteren allemaal? En wat moest ik nog doen ter voorbereiding op Nijmegen? Vandaag laat ik dat aan jullie zien!
DSC_6280 DSC_6281

Ik begon mijn dag met een lekker muziekje! Dat is eigenlijk altijd hetgeen waar ik mijn dag mee begin. Of het nou vanaf mijn computer of mijn mobiel is, het allereerste wat ik doe is Spotify opzoeken en ene leuke afspeellijst opzetten. Een goede manier om de dag te beginnen 🙂 . Vervolgens kwam papa naar beneden om te vragen of ik roerei wilde maken. Hij is ervan overtuigd dat ik de lekkerste roerei maak (of hij heeft er gewoon zelf nooit zin in, dat kan ook…) dus aan de bak! Oh en dit is dan altijd de scène die volgt. Pap die heen en weer rent om de broodjes te bakken en de tafel te dekken, ik zorg voor de eieren, en Joris staat er midden tussenin om elk etensrestje dat valt, op te eten. Hahah wat een lekker ding is het ook.

DSC_6283 DSC_6305

Het eindresultaat! Jumm, lekker! Dit doen we eigenlijk vrijwel elke zondagochtend. Dan is iedereen laat wakker, ik was tot mijn grote verbazing als allereerste wakker. Terwijl het ongeveer 11 uur was, haha! Daarna moest ik werken. Maar het regende en ik had vrij weinig zin om daar doorheen te fietsen, dus ik wachtte de bui maar eventjes af. Oh trouwens, ik droeg lekker makkelijke kleren; een spijkerbroek, gestreept hemdje en een spijkerjasje.

DSC_6309 DSC_6310

Op het werk, moest ik schoonmaken. Ik werk bij verschillende dingen. Ik doe aan oppassen, schoonmaken, en daarnaast ook nog bij een bedrijf. Schoonmaken vind ik nooit zo erg, gewoon 2 uurtjes aan de slag met eventueel een muziekje op de achtergrond. Het is altijd wel fijn, om zo eventjes bezig te zijn! Toen was het tijd om weer naar huis te gaan. Ik fiets altijd op deze weg, vlak naast een soort bos. Dat ziet er altijd wel leuk uit!

DSC_6311 DSC_6312

Toen ik thuis kwam maakte ik meteen het konijnenhok maar eventjes schoon. Dit stond toch nog op de planning, en ondanks dat het best vies is (onze konijntjes maken er altijd een bende van..) is dat ook niet zo erg, ondertussen lekker knuffelen met de konijntjes… 🙂 Oh, op de rechter foto zie je trouwens waarom het zo lastig is om foto’s van ze te maken. Biba is ontzettend nieuwsgierig, en Wieske beweegt heel veel. Haha, de lieverds.

DSC_6314 DSC_6313

Hierna was het tijd om in te pakken voor Nijmegen! Inpakken is voor mij altijd dikke stress, ik ben altijd zo bang dat is alles vergeet! Ik pakte er een bakje watermeloen en een kop thee bij, daar was ik wel aan toe! Toen ik op mijn kamer kwam, zag ik dat de zon ook eens had besloten om te gaan schijnen, wat je op de linker foto ziet. Heerlijk!
DSC_6315 DSC_6316

Dit boekje kocht ik laatst bij de Hema. Het is een reisdagboekje; je kunt er van alles in bijhouden over je reis. Dingen die je moet meenemen, to-do lists, er is ruimte om te schrijven over leuke restaurantjes en café’s en daarnaast kun je gewoon opschrijven wat je elke dag gedaan hebt, foto’s toevoegen, staat er een wereldkaart in en ga zo maar door. Zo leuk! Ik maakte gebruik van de Check List, die in het boekje staat. Er stonden ook al een aantal dingetjes in, en op een gegeven moment ontdekte ik dat er ‘Grandma’ tussen de check list staat. Hahaha, geweldig! :p

DSC_6432 DSC_6285

Daarna moest ik er toch echt aan geloven en was het tijd om te gaan pakken. Ik ben er nog een flinke poos mee bezig geweest! Ondertussen hebben we nog avondeten gehad, en pas rond een uur of 8 was ik klaar. Pfoeh, dat is achter de rug! Daarna kroop ik weer trouwe achter de computer om aan de slag te gaan voor mijn blog. Het is wat, al dat vooruit schrijven! Hahah 🙂 .

DSC_6561 DSC_6565

Tijdens het bloggen door kroop ik ook nog eventjes achter de piano. Ik had al een poosje niet mee gespeeld, en dan is het altijd extra leuk om weer eens aan de slag te gaan. In het huis waar we verblijven deze week, staat een hele mooie piano. Ik heb mijn bladmuziek maar meegenomen, voor het geval ik eens zin heb om piano te spelen! De rechter foto maakte ik om 9 uur. Je ziet het niet heel erg goed op de foto, maar de laatste zonnestralen waren aan het verdwijnen. Wow, om 9 uur ‘s avonds nog zonlicht. Ik was verbaasd, haha! Zo lekker, dat het lang licht blijft.

DSC_6562 DSC_6578

Tijd voor wat toastjes, en dan lekker slapen. Echt waar, genieten is dat. Die toastjes zijn de hemel. Daarna nam ik een midnight shower (lees; half 12 ‘s avonds… oeps!). Na het douchen pakte ik de laatste dingen nog in, en toen was het eindelijk tijd om naar bed te gaan. Ik nam nog eventjes mijn planningen door; heb ik alles gedaan wat ik nog moest doen, en wat moet ik morgenochtend nog doen? Daarna ging ik lekker slapen. Of nouja, dat hoopte ik. Om 3 uur sliep ik nog niet… -.- Wordt nog leuk van de week, dan zal ik om 4 uur op moeten staan. Damn. Vanmiddag schijnt er nog een artikel, en morgen ben ik weer back met een nieuw fotodagboek. Fijne dag!

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s