Fotodagboek #1 – Saturday

Lieve allemaal,

Zoals ik laatst al eventjes kort aankondigde, komt er vanaf vandaag een week lang een extra artikel online. Ik ga namelijk ploggen! Dat houdt in dat je de hele dag door foto’s maakt van wat je doet, en wat je bezighoudt. Uiteindelijk upload je deze, en dan creëer je een soort van fotodagboekje! De foto’s die vandaag online komen, zijn dus van gisteren (niet dat je in de war komt haha!). Omdat ik van de week de Nijmeegse Vierdaagse loop, leek dit me wel een leuke manier om jullie een beetje op de hoogte te houden! Ik ben gisteren al een beetje begonnen met het maken van foto’s, zodat jullie ook de aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse toe, meekrijgen!

Afbeelding 145

Ik begon mijn dag om 10;22, veel later dan dat ik eigenlijk gepland had.. Oeps! Ik sprong meteen maar eventjes onder de douche om alleen eventjes af te spoelen. Ik zette een leuke afspeellijst van Spotify op de achtergrond. Ahh wat ben ik toch dol op Spotify! Daarna kwam het moment van de dag; kleren uitzoeken. Haha! Ik heb een paas dagen geleden mijn hele kast uitgezocht, en opnieuw geordend. Op de een of andere manier kan ik mijn kast nooit netjes houden. Nu ga ik toch echt weer een serieuze poging wagen!

Afbeelding 146 Afbeelding 147

Ik koos voor dit setje. Zowel de broek als het topje heb ik nieuw, van de PimKie. Ik ben echt heel erg blij met deze kleren, ze zitten zo ontzettend fijn! Daarna was het tijd om me op te maken. Meestal doe ik dat voor de grote spiegel in de badkamer, maar vandaag had ik zin om dat lekker in mijn eigen kamertje te doen. Oh trouwens, lijkt het jullie leuk dat ik weer eens een nieuwe Make-up routine maak? Hij lijkt namelijk in niks meer op de laatste die ik maakte, haha! Laat maar weten 🙂 .

Afbeelding 149

Foood! Tegenwoordig heb ik helemaal niks meer met een doodnormale ‘boterham met hagelslag of pasta’. Ik ben er een beetje op uitgekeken eigenlijk! Daarom ben ik nu telkens op zoek naar combinaties die wel lekker zijn! En dit, was echt heerlijk… Dinsdag komt er een artikel online waarin ik jullie hierover vertel! Papa ging voor ons huis de heg op orde maken, en vroeg mij of ik kon helpen. Ik ruimde de blaadjes op. Heerlijke taak #not. Het was best wel warm trouwens, de zon brandde echt! 😮 Maar goed, het was ergens wel fijn om eventjes bezig te zijn. Ondanks dat ik eigenlijk nog best veel te doen had. Oh trouwens, als je heel erg goed kijkt zie je misschien een wit/zwarte vlek op het grasveld. Dat is Joris, die lekker lag te genieten van het weer. Haha!

DSC_6150 Afbeelding 152

Tostitime! Ik maakte een tosti met ham en kaas. Hij was echt lekker! Hierna was het tijd om weer verder te gaan met bloggen. Ik heb voor de komende dagen nog heel wat artikelen op de planning staan, maar aangezien ik dan de Nijmeegse Vierdaagse aan het wandelen ben, zal ik dat allemaal vooruit moeten schrijven! Druk druk druk… Maar het is heerlijk om te doen! Op dit moment loop ik ook over van de inspiratie, zo fijn is dat! Haha 🙂 .  Naast dat ik weer druk ben met mijn blog, houd ik mijn dagboek ook weer een beetje bij. Ik schrijf geen eeuwenlange verhalen, maar af en toe een klein stukje, en dat is fijn om te doen. Mijn leven bestaat tegenwoordig wel voor een groot deel uit schrijven zeg, echt leuk! Hierboven zie je een lijstje wat ik maakte voor de Nijmeegse Vierdaagse. Een aantal dingetjes die ik graag wil doen, zien, eventueel nog kopen, en die ik echt niet mag vergeten mee te nemen.

Afbeelding 154 Afbeelding 165

Hierna moest ik ook nog een aantal foto’s maken voor mijn blog. Hier zien jullie een kleine sneak peek van een artikel dat donderdag online komt. Ik ga er verder niks over verklappen, dat zien jullie vanzelf wel! Ik vond het in ieder geval wel erg leuk om me er weer eens in te verdiepen. Daarna besloot  ik (voor de 2e keer vandaag) een douche te nemen. Ik was nogal vies geworden, door buiten aan de slag te gaan in de warme zon. Dit keer waste ik  ook maar meteen mijn haren. Na de tijd zag ik dat ik er een zooitje van had gemaakt, het water lag overal. Oops.

DSC_5809 DSC_6173

En weer opnieuw mak- uppen! Het was niet nodig geweest, aangezien ik tegenwoordig steeds minder waarde hecht aan met make-up de deur uitgaan. Maar aangezien ik toch nog een look moest maken met een nieuw palette, besloot ik dat maar meteen te doen. Morgen komt er een review online van dit palette! Daarna föhnde ik mijn haren, aangezien ik de deur uit moest. Dat vind ik altijd zo heerlijk om te doen! Ik heb er een hekel aan om kletsnat haar te hebben, dus het is altijd heerlijk om ze lekker droog te blazen. Natuurlijk maakte ik een fancy föhnselfie (met onze wc op de achtergrond, damn…).

DSC_6177 DSC_6178

Ik was deze avond alleen, dus ik besloot om lekker makkelijk een pizza te halen bij de Albert Heijn. Het was al 18.30, maar ik had nog helemaal niet zo heel veel honger dus ik deed het gewoon lekker rustig aan. Het was echt nog warm buiten! Eenmaal in de Appie, besloot ik om ook een watermeloen mee te nemen, aangezien ik dat nog helemaal niet had gegeten deze zomer :0. Bij de kassa was ik vergeten om een tasje te vragen, en daar kwam ik achter toen ik bij mijn fiets aankwam. Uhm, en nu? Dus ik stopte de watermeloen maar gewoon onder de snelbinders, in de hoop dat dat goed ging haha! Halverwege stuiterde de meloen bijna van mijn fiets af, dus besloot ik hem vast te houden. Wat een lompe dingen zeg! Maar het was het waard, want wat ben ik dol op watermeloen.

DSC_6217

Joris was erg blij dat ik weer thuis was. We hebben eventjes geknuffeld op het gras, en ik maakte nog een praatje met mijn buurvrouw Ria. Ondertussen zat mijn pizza in de oven. Kijk wat lekker dit eruit ziet! De pizza was best wel pittig, dus ik vond een beetje salade en watermeloen toch echt wel een must. Ik heb het lekker op de schommelbank opgegeten, samen met Joor.

DSC_6235

Daarna maakte ik nog wat productfoto’s. Ik ben blij met hoe ze zijn geworden! Je zult ze van de week vast wel ergens voorbij zien komen op mijn blog. Het zonnetje scheen nog zo lekker, echt zo’n avondzonnetje haha! Dat vind ik altijd een van de fijnste momenten op de dag. Dan is het lekker warm, en schijnt de zon altijd prachtig mijn kamer in. Oh, en dan kun je natuurlijk mooie foto’s maken!

Tijd om weer aan de slag te gaan voor mijn blog. Het was echt een ultieme blogdag. De hele dag door heb ik foto’s gemaakt, artikelen geschreven, plannen gemaakt en ga zo maar door. Kijk trouwens eens hoe leuk deze Mason Jar is. Ik heb hem nu al een hele poos, maar ik ben er echt blij mee. Hij komt van de Hema. Hij zorgt ervoor dat je drinken er leuk uitziet, hoe awesome. Hahah!

Ik sloot de dag af met een goede aflevering van Pretty Little Liars en een bakje watermeloen. Genieten! Op het bakje staat; Summertime. Hoe toepasselijk. Ook Joris kwam nog eventjes knuffelen, heerlijk. ❤

DSC_6161

Time to sleep. Nog eventjes een selfie voor het slapen gaan, make-up eraf halen, bek schrobben (zo noemt pap tandenpoetsen altijd, hahaha) en dan lekker in bed duiken. Ik zie er wel echt vermoeid uit op deze foto zeg! En daarmee sluit ik dan dit artikel af. Om 5 uur komt er nog een artikel online, en morgen ben ik weer terug ben een nieuwe plog.

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s