Personal Update

Lieve allemaal,

Volgens mij heb ik het een tijdje geleden op mijn blog vermeld, maar ik was er zeker van dat ik mijn havo-examen niet zou halen. Ik had een aantal examens goed verpest naar mijn gevoel. En ik had gelijk; ik kreeg een telefoontje met het bericht dat ik gezakt ben. Er is echter een maar! Ik mag namelijk herkansen! Ik dacht dat dat geen zin meer zou hebben omdat ik het met een herkansing alsnog niet zou halen, maar minder is waar. Haal ik een 6 voor mijn herexamen in biologie, dan slaag ik!

tumblr_nbg1mu4h3l1qbvkoao1_540

Pfoeeh, dat wordt nog spannend! Ik was zoooo opgelucht toen ik dit bericht kreeg. Maar hoe graag ik deze kans ook pak; het is nog even omschakelen. Ik was erop voorbereid dat ik nog een jaartje in Havo 5 zou zitten, en daar ging ik dus ook vanuit. Misschien ook wel beter. Nu kan ik echter nog wél slagen en dat idee is eventjes wennen. Ik moet uit mijn vakantiemodus komen en weer aan de slag. En weet je wat, ik ga gewoon mijn best doen. Ik ga het proberen en ik ga de uitdaging aan, al weet ik niet of het resultaat zal opleveren. Maar dat merk ik vanzelf wel. Ik doe wat ik kan doen, en wat de uitslag ook is; ik ben er tevreden mee. As ik zou zakken zou dat ergens heel fijn zijn. Dan kan ik nog een jaartje rustig aan doen. Ik ben nog jong, de wereld zal er niet van vergaan. Anderzijds zou het natuurlijk fijn zijn om te slagen. Dan kan ik verder. Dat vind ik trouwens wel spannend. Ik ben benieuwd hoe de Pabo mij af zou gaan!

tumblr_n8kog1Rff71qda29ko1_540

Over mijn leeftijd gesproken; ik was de afgelopen week jarig! Dinsdag 9 juni om precies te zijn, ik ben 16 geworden. Eindelijk! Als laatste van de vriendengroep (waar sommigen zelfs al 18 zijn… Dat lijkt nog zo ver weg voor mij haha!). Het was een ontzettend leuke dag! De avond van te voren kwamen mijn vrienden/vriendinnen langs om een spandoek in onze tuin neer te zetten. Té lief! Ze bleven natuurlijk met zijn allen wachten tot na klokslag 12 uur, omdat ik dan écht 16 was. Heel gezellig! Op mijn verjaardag zelf kwamen mijn familie en nog een paar vriendinnen langs. We hebben er een gezellige dag van gemaakt! 🙂

LISA BLOG !2

Hoe de eerste 2 weken van mijn vakantie verder zijn verlopen? Rustig, als je het aan mij vraagt. Hier en daar een feestje. Tussendoor aan het zoeken naar een bijbaantje. Uitslapen. Afspreken met vrienden/vriendinnen. Heel fijn eigenlijk. Toch begint het nu al saai te worden haha! Die hele dagen niks doen, ik ben er goed in maar vind het eigenlijk doodsaai. Ohja en de bloginspiratie was ook nog eens ver te zoeken! Oops..  Ik vind het veel fijner om meer uit mijn dagen te halen. Lekker bezig zijn, ene afspraak na de andere. Veel fijner! De komende week moet ik dan nog hard aan de slag voor school, heb ik nog wat feestjes en voor de rest wil ik het bloggen weer een beetje regelmatig oppakken. Dat zou me goed doen, haha!

Oh en jongens, dat weer… Heeeerlijk! De zon laat zich eindelijk eens zien. Tijd voor jurkjes, shorts, hakken, watermeloen,  ijsjes… Ik ben helemaal klaar voor het mooie weer hoor! Ik zit nu ook lekker buiten op de schommelbank, te genieten van de laatste zonnestralen voor vandaag. Boven mij kwekken er een paar vogeltjes, die enkele uren geleden zijn geboren (ze hebben een nestje boven de schommelbank, haha!). Oh, en ik heb toastjes met zalm… Lekker!

tumblr_npztwyd62S1qh24n6o1_540

En hoe gaat het met jullie? Hebben jullie al vakantie of moeten jullie er nog eventjes tegenaan? Zoja, veel succes! Nog eventjes knallen, die laatste weken! Oh trouwens, voor alle geslaagden: Gefeliciteerd! Diploma in the pocket 🙂 . En voor de gezakten, kop op he! Dan maar nog een jaartje, komt vast wel goed 😉

Lots of love,

Lisa

Bron foto’s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s