Héle fijne series!

Hey allemaal,

Zoals jullie weten heb ik nu dus vakantie. Ik probeer mijn tijd zo nuttig en leuk mogelijk in te delen, maar zo af en toe is het natuurlijk ook fijn om lekker vanuit bed een goede serie te kijken. Ik doe dat dan ook regelmatig, en al helemaal als ik een serie ontdek waar ik helemaal dol op ben. Wie houdt er nou niet van het kijken naar een ontzettend goede serie, vanuit bed met dekentjes, kussens en thee. Ik in ieder geval wel. Dankzij mijn oom kan ik op Netflix (Zo dankbaar, wat is Netflix fijn!). Netflix wordt steeds uitgebreider en er zijn steeds meer goede series op te vinden. Vandaag dus mijn favorieten :).

639c25f5-472c-4750-8a08-0af689dfc0b3 once_upon_a_time_by_veilaks-d76p975

Once upon a time

Ik begin met Once Upon a Time. Echt een ge-wel-dige serie. Het zijn eigenlijk een soort real life sprookjes. Maar het gaat nog veel verder dan dat. Ze noemen het; The untold stories. En dat is precies de goede benaming. Er wordt een hele andere draai aan de sprookjes gegeven waardoor ze een andere wending krijgen. Onderling verbinden ze alle sprookjes ook weer met elkaar en zo komt Once Upon a Time tot stand. Het is een beetje lastig uit te leggen maar ik denk dat je het gewoon eens moet zien als je het niet kent. De acteurs en actrices doen hun werk geweldig en ik vind dat de serie echt prachtig wordt neergezet. De kostuums, de acteerkunsten, de ‘omgeving’, de verhaallijn. Het is gewoon een plaatje. Echt het kijken waard. Ik heb de eerste drie seizoenen al gekeken en ga nu beginnen met seizoen 4. Volgens mij duurt het ook niet meer zo heel lang voordat seizoen 5 te zien is… Yess! Ik kan niet wachten. 🙂

147723-pretty-little-liars-pretty-little-liars pretty-little-liars1

Pretty Little Liars

Jaaaa Pretty Little Liars! Haha dit is weer zo’n serie die ontzettend lastig uit te leggen is. Het gaat over een vriendinnengroep van 5 meiden. Op een logeerfeestje van deze 5, verdwijnt een van de 5 meiden. Een jaar later wordt haar lichaam onder de grond gevonden. Vanaf dat moment worden de andere 4 meiden lastig gevallen door iemand die zich ‘A’ noemt. Deze A lijkt alles van de meiden te weten, hun altijd te volgen, overal te zijn waar de meiden ook zijn, en is altijd 1 stap voor. Het leven van de meiden verandert helemaal. De serie zit heel erg goed in elkaar. Ik vind ook dat het elk seizoen beter wordt. Het wordt wel echt steeds ingewikkelder. In plaats van dat je antwoorden krijgt op je vragen, krijg je alleen maar nieuwe vragen. Ik heb nu elke aflevering tot en met seizoen 4 gezien. Seizoen 5 komt bijna op tv, en dus ook op Netflix. Samen met duizenden anderen pretty little liars word ik ontzettend gek van al die vragen hahah! Ik hoop dat er in seizoen 5 wat meer duidelijk wordt! Ik vond van de seizoen die ik heb gezien, seizoen 4 het beste. Er zitten een paar geweldige afleveringen tussen. Héle goede serie! Als je besluit dit ook te gaan kijken; begin vooraan! Je zult er weinig van begrijpen als je begint met kijken bij seizoen 3 haha!

ng_30_bath_group_1_2813_R2.jpg New-Girl-Theme-Song-10

New Girl

Deze serie is dan weer totaal anders dan de twee die ik hiervoor beschreef. Dit is echt een serie die om humor draait. Het gaat over een vrouw genaamd Jess. Ze komt net uit een relatie en ik zoekende naar een plaats waar ze kan wonen. Ze komt via het internet terecht in een appartement met 3 mannen; Nick, Winston en Schmidt (zijn voornaam wordt niet genoemd). Ook heeft Jess een vriendin, die Cece wordt genoemd. Ze hebben stuk voor stuk een aantal aparte trekjes en dat zorgt voor hilarische scènes. Een goede serie als je eventjes wilt lachen. Mijn zusje vind het ook een leuke serie en zelfs mijn vader moest een paar keer heel hard lachen. Haha!

S1Cast orange-is-the-new-black-poster

Orange is the new black

Over deze serie kan ik jullie eigenlijk nog helemaal niet zo heel veel vertellen! Ik ben zelf ergens in de eerste aflevering. Maar ik vind hem nu al leuk haha! Wat ik weet is dat het over een vrouw gaat genaamd Piper. De serie speelt zich af in de gevangenis. Mijn vriendin, Lieke, is helemaal dol op deze serie. Er komen volgens mij binnenkort nieuwe aflevering van. Ik ben heel erg benieuwd naar deze serie maar volgens mij is het wel een leuke serie!

En dat waren dan de series die ik de afgelopen tijd het meeste heb gekeken en waar ik dol op ben. Ze zijn allemaal heel erg verschillend van elkaar maar die variatie vind ik juist leuk! 🙂 Dus als jullie nog zoeken naar een leuke serie, dan zou ik zeker eens deze opties bekijken!

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s