Favourites of May

Lieve allemaal,

We zijn weer aangekomen bij het einde van deze maand! Dat betekent dat ik weer eens een aantal van mijn favorieten op een rijtje zet! Welke producten gebruikte ik de afgelopen maand het meest, wat was het lekkerste drankje en ga zo maar door. Let’s go!

https://instagram.com/p/23DojIkG-P/?taken-by=lisakroesen

Oke dan begin ik maar meteen met dit goddelijke drinken. Chai Tea Latte… Ooit al eens gehad? Het is een soort mengsel van melk en thee en heeft een heerlijk smaakje. Een beetje kruidig, bijna als speculaas! Zeker het proberen waard! Ik drink elke dag een kop voor het slapen gaan, zodat ik dan zo’n lekker warm gevoel in mijn buik heb haha! Nee maar echt, ontzettend lekker dit!

Wie kent ze niet?! De body butters van The Body Shop natuurlijk! Ik had er natuurlijk al ontzettend veel over gehoord, en wilde ze al heel lang een keer uitproberen. Toen ik laatst in Arnhem was kocht ik deze twee varianten; Aardbei en Mango. Jummie! Wat ruiken ze lekker! En de geur blijft ook nog uren hangen. Ik ben er heel erg zuinig mee maar het liefst heb ik ze elke dag op. Meestal gebruik ik het als mijn huid een beetje droog is, als wat extra verzorging. Héle fijne producten!

https://instagram.com/p/29HMoukGyl/?taken-by=lisakroesen

Deze ketting!! Ahh, love it! Hij zit ontzettend fijn, maakt een ‘statement’ maar is ook weer niet té… En hij past echt bijna overal bij! Hij geeft een gouden kleurtje en de rondjes in het midden zijn in mijn favoriete kleur; mintgroen! Ow, en hij was ook nog eens goedkoop! Hij komt namelijk van de Hema 🙂 ! Ik heb er ook bijpassende oorbellen bij. Ik draag deze ketting erg vaak, goede aankoop! Op de rechter foto draag ik hem ook, met natuurlijk een kop Chai Tea Latte haha! Lekker toepasselijk… 😉

De zon laat zich weer regelmatig zien, heerlijk! Ik krijg al een beetje een kleurtje haha! Maar bij zon hoort natuurlijk een zonnebril, onmisbaar als je het aan mij vraagt. Ik ben er dol op, heb ondertussen al heel wat exemplaren. Dit is mijn nieuwste, van de Primark! Voor ontzettend weinig geld, maar wat zit deze fijn! Ik ben er dol op, het is dan ook mijn meest favoriete van allemaal 🙂 .

https://instagram.com/p/2TZ3MPEG_e/?taken-by=lisakroesen

Oooh dikke liefde voor deze crackers! Zoals de naam het al zegt; deze crackers zijn héél erg dun. Ze zijn bedekt met zeezout en rozemarijn. Echt ontzettend lekker! Meestal besmeer ik ze met een laagje roomkaas, en doe ik daarop 2 plakjes komkommer. Dat is echt heel erg lekker samen!

Afbeelding 208

Ik wil het heel eventjes gaan hebben over dit mooie boekje! Of nouja boekje.. Hij is behoorlijk dik! Ik kreeg hem als cadeautje van mama, voor mijn blog. ‘Om je ideeën in op te schrijven en inspiratie op te doen.’ Een ontzettend mooi en lief cadeau! Ik ben er dan ook heel erg blij mee. Op de voorkant staat dagboek maar ik weet niet of ik dit mooie boek wil gebruiken om mijn urenlange zeurverhalen in op te schrijven haha! Dat doe ik wel in een ander schriftje! Dit boek ga ik echt gebruiken voor mooie herinneringen, foto’s, kleine tekeningen en hier en daar een verhaaltje.

Dit boekje is van Happinez. Wat ik er zo ontzettend bijzonder aan vind; echt elke bladzijde heeft weer wat anders. Sommige bladzijdes hebben figuurtjes in de kantlijn, anderen hebben weer een prachtige afbeelding of een mooie quote. Er is ruimte om te schrijven, tekenen, plakken en ga zo maar door. Ik ben er heel blij mee! Dankjewel mam ❤

Afbeelding 072Afbeelding 078

Ik heb ze al eens gereviewd, maar wat een ontzettend fijne lipbalms zijn dit! Ze komen van de Hema. De linker (02) is echt mijn favoriete kleurtje. Ik draag hem zó vaak! Hij is lekker casual maar voegt wel echt wat toe. Op de rechter foto heb ik hem op. Zoals bijna altijd tegenwoordig… 🙂 Blijft lekker lang zitten. is lekker romig en ruikt ook nog een lekker! Fijn product!

Dan waren dat mijn favorieten van Mei. Hebben jullie nog een aantal nieuwe producten ontdekt, of andere dingen waar jullie dol op zijn geworden de afgelopen maand?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s