Mijn blog is jarig!

Lieve allemaal.

Vandaag is het dan zover! Mijn blog bestaat een jaar! Vandaag precies een jaar geleden hakte ik de knoop door na lang te hebben getwijfeld; Ik wilde een blog beginnen. Al lang dacht ik na over een eigen plekje op het internet. Over het schrijven van artikelen die mij interesseerden. Over het hebben van een eigen blog dus! Ergens vond ik dat best eng. Wat zal iedereen er over denken? Daar dacht ik veel over na, iets te veel. Toch besloot ik op een gegeven moment om toch mijn eigen gang te gaan, en dat leidde tot de geboorte van de blog. Wat maakt het uit wat anderen er van denken, als ik er maar plezier in heb! En wat ben ik blij dat ik die keuze toen maakte!

Afbeelding 015 Afbeelding 101

Want nog steeds geniet ik elke dag ontzettend veel van het hebben van een eigen blog. Ik kan er van alles kwijt; van creativiteit tot persoonlijke verhalen die ik graag wil delen. En wat heb ik leuke en positieve reacties gekregen! In het begin vooral van vrienden en familie. Maar na een tijdje zelfs van mensen die ik niet persoonlijk ken. Heel erg leuk! Het is ontzettend fijn om mijn eigen verhalen en gedachten hier kwijt te kunnen, maar daarnaast ook heerlijk om te merken dat andere mensen daar plezier in hebben om het te lezen, of er gewoon wat aan hebben. Het is fijn om zo af en toe feedback te krijgen; wat was goed en wat kan beter of anders? Tot nu toe heb ik nog geen ervaring met kritiek, maar daar sta ik zeker voor open: ik kan er wat van leren! Jeetje, een jaartje geleden kon ik echt niet inschatten dat ik nu nog steeds elke keer weer vrolijk achter mijn computer spring om aan de slag te gaan voor een nieuw artikel. Mijn blog groeit steeds meer, dat is zó fijn om te zien! Ik krijg zo heel af en toe de vraag of ik het niet vervelend vind dat andere mensen alles kunnen lezen, en mij aan de hand daarvan leren kennen. Nee, absoluut niet! Destijds maakte ik de keuze om mijn leven voor een (groot) deel op het internet te zetten, en nog steeds sta ik daar voor de volle 100% achter. Natuurlijk kijk ik wel uit met wat ik wel of niet op het internet zet. Sommige persoonlijke dingen wil ik voor mezelf houden. Andere persoonlijke dingen wil ik wel weer graag delen. Omdat ik het kwijt moet bijvoorbeeld. Soms ook om jullie te laten weten hoe het gaat. Maar ook om jullie dingen mee te geven. Ik heb nog weinig ‘levenservaring’ omdat ik nog jong ben. Maar ik leer elke dag weer, en die ontwikkeling is leuk! En dat soort dingen vind ik zo af en toe leuk om mee te geven. Misschien heeft iemand er wel wat aan! 🙂

large (16) wpid-afbeelding-008-1.jpg.jpeg

Wow het wordt nu allemaal wel heel sentimenteel haha! Dat was niet de bedoeling! Wat ik nog wel heel eventjes wil mededelen; Ik heb tot op de dag van vandaag ontzettend veel genoten van het bloggen. En ik ben jullie allemaal dan ook erg dankbaar. Dit is een plekje waar ik kan schrijven over alle dingen waar ik over wil schrijven. Maar daarnaast vind ik het ook fijn om te zien dat mensen het blijkbaar ook leuk vinden om dit alles te lezen. Daar word ik elke keer weer erg blij van! Dankjulliewel ❤

Afbeelding 264 Afbeelding 076

Het lijkt me wel leuk om een aantal statistieken op een rijtje te zetten! Dus vandaag duik ik met jullie eventjes terug in afgelopen jaar!

Ik heb tot nu toe (met dit artikel erbij) 85 artikelen gepubliceerd op mijn blog. In totaal is mijn blog 7295 keer bezocht! En dat, uit 51 verschillende landen. Ik heb tot nu toe 4 keer een artikel in de column LisaTalk geschreven. Hierin schrijf ik vooral over dingen die ik zoal meemaak, en die in me omgaan. Ik heb eventjes opgezocht hoe mensen op mijn blog terecht komen, met welke zoektermen. En er staan een paar hele leuke tussen, haha! De leukste vind ik: ‘landelijke kussens’, ‘bad voor raam’, ‘hoekbank schuin neerzetten in woonkamer’, ‘olaf takje vast maken’ en ‘papier verstoppen in taart’. Hahah, van sommige vraag ik me echt af hoe mensen daarmee in hemelsnaam op mijn blog terecht komen!

Afbeelding 118 large (9)

Zo, en nu ga ik de verjaardag van mijn blog vieren met een goede kop Chai Tea Latte. Daar ben ik nu wel aan toe! Ik blijf voorlopig nog lekker doorgaan met bloggen! En wie weet hoe het er volgend jaar allemaal wel niet uit zal zien… 😉 Een fijne dag nog allemaal :).

Lots of love,

Lisa

(ps. Ik heb in dit artikel allemaal foto’s geplaatst die ik ooit op al op mijn blog heb gezet! 🙂 )

2 thoughts on “Mijn blog is jarig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s