Eventjes bijkletsen

Lieve allemaal,

Hoe is het met jullie? Genieten jullie een beetje van de vakantie? Met mij gaat het goed! Volgende week beginnen mijn examens maar ik ben (nog) totaal niet zenuwachtig. Ik heb het helemaal niet echt door of zo. De tijd gaat echt zo snel! Over drie weekjes heb ik gewoon al vakantie… Aahhh heerlijk! En ik heb er best wel veel zin in. Ik ga me meestal na een tijdje dood vervelen, maar ik heb al een aantal leuke plannen! Wat ik ook altijd verdchrikkelijk vind aan vakanties, is dat je je vrienden weinig (of in ieder geval minder) ziet. Deze zomer wil ik graag wat spontane dingen ondernemen. Ik houd van spontane acties, maar de laatste tijd komt het er niet zo van of zo. Ik heb veel stress, ben druk bezig met het leren en oefenen voor de examens en probeer me daarnaast ook een klein beetje te focussen op mijn blog, hardlopen en piano spelen. Met spontane acties heb ik het over random om 8 uur ‘s avonds een vriendin bellen om vervolgens samen een ijsje te eten. In een opwelling besluiten om met wat vrienden te picknicken. Er gewoon het beste van maken, maar dan niet eens persé van te voren gepland of van lange tijdsduur. Ik vind het altijd heerlijk om vrienden en vriendinnen te zien en eventjes bij te kletsen, ook al is het maar voor twee uurtjes.
image

Het afgelopen weekend was in in België. Dit jaar loop ik weer de Nijmeegse Vierdaagse, en omdat ik 16 wordt moet ik verplicht de 40 kilometer lopen als ik mee wil doen. Daar moet ik natuurlijk wel voor trainen, dus we deden mee aan een wandel tweedaagse. De tweedaagse van Blankenberge. Ik heb twee dagen de 24 kilometer gelopen, dus het was prima te doen. Ik ben benieuwd of ik die 4 dagen 40 kilometer van de Nijmeegse Vierdaagse wel vol ga houden… Het lijkt me echt pittig, maar ik ga mijn best doen! Maar goed, ik was dus in België. De hoofdreden was natuurlijk het wandelen, maar het was ook een mini-vakantie. Ik was er samen met papa, mij oom, tante, nicht, twee neefjes en met oma. Het waren echt een paar heerlijke daagjes. We waren er van vrijdag tot en met maandag. We hadden een appartement, aan de zee! Eventjes he, hoe geweldig is dat?! Het uitzicht was echt prachtig… En het appartement bestond uit een heel groot gedeelte raam, dus van het uitzicht konden we echt volop genieten. Morgen laat ik jullie allemaal foto’s zien, dus ik ga nu niet al te veel verklappen, maar ik ben heeel erg blij met de foto’s die ik maakte 🙂 .
image

Dus nu ben ik eigenlijk constant bezig met het leren en oefenen van examens. Ik merk dat ik het telkens weer lastig vind, om me voor een lange periode te concentreren. Terwijl dat eigenlijk wel noodzakelijk is…Maar goed, ik doe mijn best! En dan zie ik wel wat het wordt! Vandaag is weer een nieuwe dag, en die ga ik zo goed mogelijk benutten. Er staan nog een aantal dingetjes op de planning. Zo dadelijk ga ik eerst beginnen met het oefenen van een examen. Vervolgens ga ik werken. Dat is altijd twee uurtjes, en ik heb het in de ochtend gepland zodat ik de rest van de dag nog goed kan vullen met andere dingen. Ik ben dan rond 12 uur thuis. Dan wil ik eigenlijk meteen aan de slag gaan voor school, en dat proberen de hele middag vol te houden. Meestal word ik vrijwel meteen weer afgeleid. En dan nog niet eens door mijn telefoon. Of het nou een vliegje is, een vlekje op mijn bureau of het pennen dopje; er is altijd wel wat dat interessanter blijkt te zijn dan dat examen dat voor mijn neus ligt. Toch ben ik wel erg gemotiveerd, dus dat helpt me wel om het telkens toch maar weer op te pakken.
image

Even over wat anders’, morgen eten we pizza :o. Oooh, ik ben zooo dol op pizza! Het kan aan mij liggen hoor, maar er is geen moment waarop ik nee zal zeggen tegen pizza. En dan vooral pizza salami (lekker basic :p ). Je kunt me ervoor wakker maken (hinthint) 😉 . Hahah okee dat moest ik gewoon eventjes kwijt. Dikke liefde voor pizza. Ik ben echt dol op Italiaans eten. Ik kan denk ik wel zeggen dat ik elke pasta lust, dol ben op pizza… Er is één ding dat ik écht niet lust… Lasagne! Als ik dat zeg valt altijd bij iedereen de mond open. Houden jullie van lasagne? Ik lustte het als kind eigenlijk al niet, en dat is niet veranderd! Tenminste.. dat denk ik! Ik heb het al heeel lang niet meer gehad. Weet eigenlijk ook niet zeker of ik het ook nog wel eens wil proberen haha! Voor de rest lust ik eigenlijk wel bijna alles. Sommige dingen vind ik niet echt lekker, maar eet ik wel gewoon. Lasagne hoef ik niet te eten thuis 🙂 . Dus altijd als ik een avondje weg ben, staat er thuis lasagne op tafel haha!
image

Gisteravond ben ik trouwens nog eventjes in Nijmegen wezen shoppen met een van mijn vriendinnetjes, Emma. Mijn vader had een of andere vergadering en vroeg of ik zin had om tussendoor te shoppen. Natuurlijk had ik daar wel zin in, dus ik besloot om Emma mee te nemen. We zijn eigenlijk alleen bij de Primark geweest, omdat de winkels al vrij snel dicht gingen. Ik heb nog een nieuwe bikini gekocht, en wat shirtjes voor in de zomer. Oh en een zonnebril natuurlijk! (Ik heb best wel een grote collectie zonnebrillen oops). En natuurlijk wat geurkaarsen. Ik ben dol op de geurkaarsen van Primark. Heb er ondertussen al 6.Daarna zijn we lekker bij de Mac gaan zitten. Ze hebben daar nu trouwens zulke lekkere smoothies! Ik had een oranje, met perzik erin. Wat was dát lekker zeg!
image

Oooh, heerlijk om gewoon eventjes lekker wat te typen. Ik had echt zin om eventjes wat van me af te schrijven, en nu zijn jullie ook weer een beetje op de hoogte van mijn onzinverhalen 🙂 . Ik hoop dat jullie het toch een beetje leuk vonden om dit artikel te lezen, ik vond het in ieder geval fijn om eventjes van me af te schrijven tussen alle stress door :). Wat gaan jullie dit weekend doen? En hebben jullie ook examens of genieten jullie gewoon van de vakantie?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s