I Wish… TAG

Lieve allemaal,

Het is tijd om weer eens een TAG te doen! Ik ben dol op vragen waar je altijd eventjes over moet nadenken, en waar je een creatieve draai aan kan geven. Deze TAG voldoet daar helemaal aan. 9 Vragen die iets verder gaan dan ‘Hoe gaat het nu met je’ of ‘Waar denk je nu aan’ . Ready? 🙂

DSC_6080

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Poeh, moeilijke! Ik heb eigenlijk mijn hele leven lang geroepen dat ik lerares wil worden op de basisschool, dus dat is nu ook hetgeen dat ik ga doen! En ik heb er zin in! Maar er zijn natuurlijk nog meer dingen waar mijn hart wat sneller van gaat kloppen. Fotografie, schrijven… En stiekem lijkt acteren me ook helemaal geweldig (al bak ik er waarschijnlijk niks van). Mijn vader vind Journalistiek wel wat voor mij. We zullen zien… Als ik slaag begin ik volgend jaar aan de Pabo en dan kijk ik gewoon verder.. 🙂

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?

Uhmm… Daar moet ik even over nadenken hoor! Ik denk dat ik zou gaan voor een ontzettend goede camera. Ik heb nu een camera waar ik helemaal dol op ben, maar ooit wil ik een hele goede spiegelreflex waarmee je alles echt prachtig op de foto zou kunnen krijgen, gewoon zoals het in het echt ook is! Als we dan toch bezig zijn, zou ik dan ook wel een een hele goede videocamera willen. Of nee nee nee! Een heeeele luxe piano, een vleugel *hartjesogen*. Oh god, wat een wensen haha!

IMG_20140715_120842

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Deze vraag zet ik een beetje om naar eigen hand! Als we uit gaan van een karakter uit films, dan zou dat sowieso Olaf uit Frozen zijn. Dan zouden we samen aan het strand gaan luieren (inclusief zijn fancy sneeuwwolkje natuurlijk). Als het iemand uit de muziekwereld zou zijn, dan zou dat Demi Lovato zijn. Wat een prachtige vrouw, qua uiterlijk & innerlijk. Ze inspireert me altijd, met haar muziek maar ook met haar wijze woorden. Dan zouden we denk ik gewoon chill muziek luisteren en kletsen, of de stad in gaan! Als het iemand zou zijn uit de blogwereld, dan zou ik dolgraag een dagje met Teske dieren gaan knuffelen. En als het iemand zou zijn van Youtube; Nash Grier natuurlijk! Ik ben onderhand al een hele poos dol op zijn humor en op zijn persoonlijkheid natuurlijk.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dit dan zijn?

Ik denk dat ik dan een huisje voor mezelf zou willen op een prachtige plek waar letterlijk niemand anders is. Ik houd ontzettend veel van mensen. Ik ben echt een mensenmens, ik word vrolijk als er mensen om me heen zijn waarmee ik kan lachen en waar ik mijn verhalen mee kan delen en plezier mee kan maken. Toch vind ik het ook ontzettend fijn om alleen te zijn. Dan kan ik gewoon helemaal mezelf zijn en tot rust komen en zo. Elke dag zoek ik wel een moment waarop ik gewoon even helemaal alleen kan zijn, maar meestal mislukt dat. In huis zijn er altijd mensen om me heen, en in de rest van mijn omgeving eigenlijk ook! Ik zou dolgraag een plekje hebben dat niemand anders kent. En dan het liefst een héél mooi plekje, waar de zon schijnt en allemaal prachtige bloemetjes zijn… En dan ook aan het water! Natuurlijk inclusief hangmat, megakoelkast gevuld met pizza ( 😉 ) en een goede stereotoren om mijn favoriete muziek te luisteren. Dat zou echt geweldig zijn…

DSC_7164

Als je iets door zou kunnen eten zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou dat dan zijn?

Kijk, dit vind ik nou een leuke vraag! Haha! Nou dat is niet zo moeilijk! Het mogen vast wel meerdere dingen zijn, toch? 😉 Goed, sowieso pizza! Ik houd ontzettend veel van pizza (ik verlang er ook echt altijd naar haha oeps!). Als ik dan pizza heb, ben ik uiteindelijk altijd teleurgesteld omdat ik dan veel te snel vol zit. Terwijl ik het zo lekker vind en er dan nog wel meer van wil… (Lisa’s issues) Daarnaast houd ik stiekem heel erg veel van cakedeeg. Oeps, dat is superslecht haha! Het is dan ook gegarandeerd, dat je misselijk wordt als je daar ook maar iets te veel van zou eten… Zou wel fijn zijn als ik dat gewoon lekker door zou kunnen eten zonder ziek te worden :p. Oh, en spaghetti! Daar ben ik ook helemaal dol op.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Jah, hier weet ik wel wat op! Ik heb mijn hele leven al gehad, dat ik het echt verschrikkelijk vind als mensen mij niet aardig vinden terwijl ze me nog niet eens echt kennen. Het is niet echt een angst of zo, maar ik weet wel dat ik vaak keuze’s maak om mensen tevreden te houden, terwijl ik mezelf er niet echt veel gelukkiger van maak of zo. Natuurlijk is het goed om eens voor een ander te kiezen dan voor jezelf, maar volgens vriendinnen doe ik dit te vaak. Het probleem is, ik weet niet zo heel goed wat ik nou moet veranderen om dit niet meer te doen. Ik vind het fijn om mensen tevreden te houden, en ik vind het fijn als mensen me een leuk persoon vinden. Zoals ik al eerder noemde, ik ben een mensenmens. Natuurlijk is dit’probleem’tegenwoordig wel minder dan vroeger. Toen ik groep drie oversloeg en in een compleet nieuwe klas terecht kwam, merkte ik dat iemand mij op een gegeven moment ‘niet aardig vond’. Ik weet niet eens meer wie dat dan was of hoe dat zat, maar wel weet ik dat ik die avond huilend in bed lag. Papa probeerde me toen te troosten en ik kan me nog wel herinneren dat hij toen zei dat ik niet iedereen altijd te vriend kan houden. En tot op de dag van vandaag, zit ik nog steeds met hetzelfde probleem haha! Ik kom er wel, ooit ;).

DSC_6674

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zal dat dan zijn?

Oooh ik wil zo graag kunnen vliegen! Lekker uitkijken over alles en iedereen en dan de prachtige wereld van bovenaf kunnen bekijken. Naar de meest prachtige plekken willen vliegen! Ergens zou ik ook wel gedachten willen lezen maar dat lijkt me dan vervelend als de ander hele nare dingen denkt, dus dat laat ik even achterwege! In de toekomst kunnen kijken lijkt me ook niks, ik zou niet willen weten wat er allemaal gaat gebeuren! Dat zie ik vanzelf wel joh :). Nee, ik houd het bij vliegen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Uhmm… Ik weet nog wel dat ik vroeger helemaal fan was van een band genaamd Krezip. Hierin was Jaqueline Govaert de zangeres (die ken je wel!). Ooh ja, daar was ik helemaal dol op, al helemaal toen ik ze live zag. Ook kende ik alle nummers van K-otic uit mijn hoofd. Die hadden een paar bekende nummers. Ik kreeg de cd in handen en luisterde hem echt elke dag! Hahaha dat is echt jeugdsentiment! Oooh, of Nirvana dat zou ook vet zijn!

Afbeelding 131

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Je ziet tegenwoordig wel eens van die filmpjes op facebook van die hele lieve aanhankelijke leeuwen welpjes. Dat lijkt me wel wat! Dan wel een welpje natuurlijk, anders wordt het echt een zooitje in huis! En als ie dan groter wordt, dan blijft de leeuw natuurlijk nog steeds aanhankelijk. Moet ik wel eventjes verzinnen hoe ik dat dan ga aanpakken, haha! Nouja dat zie ik dan wel. 😉

Dat was de TAG alweer! Wat een leuke zeg! Héle leuke vragen. Voel je vrij om hem over te nemen 🙂 Tijdens het antwoorden van de vragen was ik trouwens allemaal oude foto’s op de computer aan het bekijken en ik vond hele leuke! Ik heb er een aantal tussen de antwoorden gezet haha! 🙂

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s