the big Andrélon pink collection test

Hey allemaal!

Speciaal voor jullie rende ik het centrum in om op zoek te gaan naar een aantal producten van Andrélon die ik voor jullie heb getest! Oke nee, overnieuw. Zo dramatisch was het nou ook weer niet, en stiekem was ik op de fiets in plaats van rennend (maar dat is een geheimpje dus shhht).  Hahah dit gaat weer eens nergens over :). Op tot mijn punt te komen, vandaag heb ik een mega review voor jullie in petto;  Ik testte namelijk vier producten uit de ‘pink collection’ van Andrélon.  Let’s go!

Afbeelding 116 Afbeelding 106

Links zie je mijn haar als het net geborsteld is, en er nog niks qua producten in zit. Rechts zie je de producten die ik getest heb! Ze komen dus allemaal uit de ‘pink collection’. Er zitten twee standaard producten tussen, en twee producten die ik nog niet kende. Van de twee standaard producten heb ik geen foto gemaakt van wat het met mijn haar deed, omdat dat niet van belang was (ik heb het hier over haarlak en heat protection!). Ik ga ze wel stuk voor stuk eventjes behandelen 🙂 .

Afbeelding 107 Afbeelding 108

Ik begin met de ‘Extra Strong Hold Hairspray’, een haarlak. Toch vind ik haarlak niet helemaal de juiste benaming. Bij haarlak denk ik aan het gerei dat een heel typische geur heeft en je haar erg hard maakt (als je het te dichtbij houdt in ieder geval) maar dat vind ik hier helemaal niet zo het geval. Het is echt een hele fijne spray! Je haar blijft erg lang in model Wat ik leuk vind; op de achterkant van de bus staan een paar manieren waarop je het kunt gebruiken. Zo staat er ook dat je het eerst op je handen kunt sprayen en het vervolgens met je handen in je haar aanbrengen. Daar had ik nog nooit aan gedacht, dus dat vond ik een leuke manier haha! En daar ben ik meer fan van dan het direct in je haar sprayen, dan heb je de kans dat je hem te dichtbij je haar houdt waardoor je haar dus heel hard wordt. Nog een ding… Die geur! ❤ Niet de typische haarlak geur, maar echt een super lekkere geur die ook nog eens de hele dag blijft hangen.

Andrélon Extra Strong Hold Hairspray is bij Kruidvat te koop voor €4,99

Afbeelding 109 Afbeelding 114

Op naar de volgende! Naar deze was ik ontzettend nieuwsgierig. De ‘Got For Texture Beach Spray’. Ik zag het al voor me; van dat warrige strandhaar. Love it! Toen ik dit product voor het eerst uitprobeerde was ik teleurgesteld. Ik kom er zojuist achter dat dat mijn eigen stomme fout was; ik heb het in al mijn enthousiasme verkeerd aangebracht waardoor ik niet het resultaat behaalde waar ik op hoopte. Ik had de texture spray namelijk aangebracht bij de aanzet van mijn haar aan dat had ik niet moeten doen. Mijn haar leek haast vettig. Ik heb een foto gemaakt van het resultaat.

Afbeelding 120

Jah… Beetje jammer! Maaaaar… Ik ontdekte net een ‘styling tip’ achterop het flesje die me vertelt, hoe ik het dan wél moet aanbrengen. Even uitproberen, en ja hoor! Dit zit stukken beter dan op de foto! Het is nu te donker om een foto te maken maar het voldoet wel een beetje aan je verwachtingen; van dat messy haar. Heel mooi! het blijft helaas niet zo heel lang in model. Maar daar heb ik straks wat anders op! 😉

Andrélon Go For Texture Beach Spray is bij Kruidvat te koop voor €4,99

Afbeelding 110 Afbeelding 113

Next! De ‘Heat Protect Spray’. Weer een beetje een standaardproduct, maar dat zijn vaak juist de producten die het meest nodig zijn! Ik heb deze dan ook echt gekocht omdat ik hem nodig had. Ik gebruik zo heel af en toe mijn krultang maar dan merk ik echt meteen dat mijn haar daar bescherming voor nodig heeft, anders gaat het gewoon dood. Ik heb deze nog niet uitgetest als we het hebben over een krultang, maar wel voor het föhnen. En als je het aan mij vraagt doet dit product prima zijn werk. Achterop het flesje staat zoals je ziet weer een tip. Echt leuk en handig die tips, daar heb je nog eens wat aan! 🙂 Oh voor ik het vergeet! Ook dit product heeft weer een heerlijke geur. Echt waar, ik ben altijd automatisch vrolijk als mijn haar lekker ruikt haha! Deze spray heeft trouwens ook een hele handige ‘unlock’ knop, waardoor je zeker weet dat er niks kan lekken of zo.

Andrélon Heat Protect Spray is bij Kruidvat te koop voor €4,99 

Afbeelding 112 Afbeelding 111

Op naar het laatste en (als je het aan mij vraagt) het meest geweldige product van alle vier de producten. Ik heb het hier over het ‘Het Volume Powder’. Huh, poeder waardoor je meer volume in je haar krijgt? Ik had grote verwachtingen van dit product omdat ik er al echt ontzettend veel goede dingen over heb gehoord. Klaar voor het resultaat?

Afbeelding 122 Afbeelding 123  Afbeelding 130 Afbeelding 133

Whoeee ik ben zo tevreden! Ik dacht eerst; huh hoe moet ik dit nou aanbrengen? Maar je moet het poeder dus bij de aanzet van je haar aanbrengen, door het potje gewoon op de kop te houden boven de haar aanzet. Eventjes schudden en er komt echt precies genoeg uit. Er stond geen beschrijving bij voor hoe je dit moest doen, en ondanks dat het misschien voor zich spreekt vind ik dat dat wel handig was geweest. Vervolgens even met je handen door het haar en bam; volume! Yess, dat is wat ik wilde! Ik kreeg het niet zo mooi op de foto dan hoe het echt was maar toch vind ik dat de foto’s nog aardig gelukt zijn. Na een tijdje zakt je haar wel een beetje terug in je oude model. Maar dat is zo opgelost; even je handen door je haar en de volume zit er weer helemaal in. Echt waar, ik ben zo tevreden over dit product. En dat ook nog voor een heel fijn prijsje! Oh, en geloof het of niet… Maar zelfs dit poeder ruikt lekker! 😀

Andrélon Get The Volume Powder is bij Kruidvat te koop voor €4,99

Mijn conclusie dus in het kort; wat een fijne producten! Het volumepoeder is by far mijn favoriet. Maar elk product is op zijn eigen manier bijzonder. En: goedkoop! Ook ruiken ze stuk voor stuk ontzettend lekker, en als je het aan mij vraagt voldoen de producten aan wat ze beloven. Ik ben erg tevreden!

Afbeelding 129
Even een fancy foto om dit artikel mee af te sluiten… (Ik ben héél slecht in serieus foto’s van mezelf maken, hahaha!)

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s