een nieuwe lay-out

Lieve allemaal,

Het is alweer echt een tijdje geleden dat ik geblogd heb zeg :0. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb echt geen tijd gehad. De examens komen nu echt heel dichtbij en daar ben ik druk mee bezig. Toch wilde ik op deze mooie dag wel wat voor mijn blog betekenen. Op de een of andere manier ben ik vandaag supervrolijk. Ik ben de hele ochtend al home alone. Ik vind het altijd heerlijk om ‘s ochtends alleen thuis te zijn. Dan trek ik mijn meest comfortabele kleren aan, doe ik mijn haar in een rommelige knot, knuffel ik de hele ochtend met Joris (mijn hond) en maak ik lekkere tosti’s… Oh, en die zon! 🙂 Over mooie dagen gesproken… Fijne Koningsdag! 

20150419_194428

Omdat ik al een poosje niet meer heb geblogd, leek het me leuk om vandaag heel eventjes kort aan de slag te gaan. Ik kwam er zojuist achter dat mijn blog bijna jarig is; Mijn blog bestaat bijna een jaar! Yes! 🙂 Ik vond het tijd worden voor een nieuwe lay-out. Dus ben ik flink aan de slag gegaan en heb ik gekozen voor een gloednieuwe lay-out. Na van alles uitproberen en allerlei dingen en ideeën in elkaar knutselen, heeft mijn blog nu een hele nieuwe ‘look’.

20150418_163234

Het is flink wennen en ik moet nog even kijken of ik het zo houd. De beginpagina is een stuk georganiseerder dan eerst. Nu staan al mijn artikelen wat netter bij elkaar, zo probeer ik wat overzicht te creëren. Ik heb de lay-out voor de rest iets simpeler gehouden, waardoor de pagina’s wel wat rust uitstralen. De ‘about’ pagina waarop ik mezelf kort voorstel staat nu onderaan onder een wordpress tekentje, en al mijn widgets staan onder het menu. Ik moet er echt nog aan wennen, in het begin kon ik niks terug vinden haha!  Maar toch ben ik er ontzettend blij mee. Nog even kijken hoe het verder gaat en anders pas ik hier en daar weer wat aan! 🙂

20150412_122541

Ik ga me zo dadelijk eventjes opmaken en wat fatsoenlijke kleren aantrekken. Daarna ga ik naar een paar vrienden toe om films te kijken en daarna samen te gourmetten. Ik heb er zin in! 🙂 Hoe besteden jullie deze zonnige Koningsdag? Vanaf morgen wil ik weer een paar artikelen per week plaatsen. Toch blijf ik erg druk met de examens, dus mijn blog gaat nu eventjes op een lager pitje. Maar… na de examens heb ik tijd zat om weer flink aan de slag te gaan, dus stay tuned! 😉

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s