the last weeks through my camera #2

Lieve allemaal,

Ik maakte de afgelopen weken heel erg veel foto’s met mijn camera! Ik was eigenlijk van plan om weer eens een ‘My life in pictures’ te doen, maar ik raakte de tel kwijt! Toch wil ik jullie weer eventjes een nieuw beeld geven van de foto’s die ik de afgelopen weken maakte. Dan krijgen jullie meteen weer een beetje mee wat ik allemaal uitgespookt heb! 🙂

Afbeelding 101 Afbeelding 104Afbeelding 108 Afbeelding 111Afbeelding 106 Afbeelding 122Afbeelding 010 Afbeelding 121

Okee eventjes om de foto’s in het kort uit te leggen! Ik maakte veel productfoto’s van allerlei make-upjes die ik uiteindelijk alsnog ben vergeten te reviewen… Oeps! Ook zie je een foto waar Biba op staat, een van mijn lieve konijntjes. Knuffeltijd is soms eventjes nodig 🙂 . Ook zie je in 1 foto mijn samenvatting van de afgelopen week; bijles, leren, dingen uitrekenen en uren op school zitten… Het hoort er allemaal bij! Ik genoot heel erg van het feit dat de regendruppels prachtig op de ramen bleven zitten. Vervolgens ging de zon er ook nog eens bij schijnen, en dat zorgde voor een prachtig gezicht. Ohw, en soep! Tomatensoep, om precies te zijn. Ik vind het heel erg lekker, eet het tegenwoordig vaak! Eventjes een selfie tussendoor. Ik was lipstickfoto’s aan het maken, en bedacht me dat ik al eeuwen geen mirrorselfie meer had gemaakt – ouderwets en zo 😛 . Oee ik drink tegenwoordig ook weer heel vaak groene thee citroen, maar volgens mij heb ik daar laatst al wat over geschreven 😀 . Oh en niet te vergeten; de heerlijke net gebakken broodjes. Oké, het ziet er een beetje verlept uit.. Maar echt waar. Doordat de broodjes nog heet zijn, smelt de boter helemaal en dat is echt zalig!

1425897419973 Afbeelding 119Afbeelding 112 Afbeelding 102Afbeelding 114 Afbeelding 099                      IMG_20150211_144004 Afbeelding 115Afbeelding 117 Processed with VSCOcam with b1 presetAfbeelding 120 Afbeelding 110

Fleur en ik verveelden ons tijdens een saaie natuurkundeles, dus besloten een selfie te maken. We doen nu op school over het algemeen vrij weinig aangezien we alle stof behandeld hebben. En als je op dat punt in het leerjaar komt, gaan leraren dingen goed vinden die ze normaal niet goed vinden. Lolly’s eten in de les bijvoorbeeld 😀 . Daarnaast zie je een foto van de blush die ik nu dagelijks gebruik. Wat een prachtproduct. Als je verder kijkt, zie je een foto van de DRU by night. Ziet het er niet spooky uit? Ook zie je Wieske, mijn andere konijntje! Dit is de mama van Biba 🙂 . Had ik jullie trouwens al verteld over mijn nieuwe verslaving? Dat is namelijk Once Upon a Time… Wat een ge-wel-di-ge serie, omg! In de volgende ‘favourites’ ga ik wel een ode aan Once Upon a Time brengen want echt, love it! Ik testte een aantal nieuwe lipbalms van de Hema, waarvan het artikel al online staat. Ook maakte ik een heerlijke salade als lunch, en dronk ik daarbij… Groene thee citroen, juist! Ik krulde mijn haren door middel van een pantykous. Dat zag er zo fabulous uit.. *kuch* . Ik zit erover na te denken om er binnenkort een artikel over te schrijven. Ook zie je een foto van de prachtige zonsondergang, die ik nu ongeveer 3 uur geleden maakte. Oh, en de zon scheen prachtig op de bloemen, dat moest ik gewoon eventjes vastleggen!

Zo, dat zijn volgens mij wel weer eventjes genoeg foto’s! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat voor een foto’s ik de afgelopen weken maakte. Fijn weekend!

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s