Hema Soft Matt Lipbalm

Lieve allemaal,

Toen ik hoorde dat de Hema een aantal nieuwe lipbalms had uitgebracht, kon mijn enthousiasme niet op. Het zijn in totaal 8 prachtige edities, die elk een hele mooie kleur hebben. Vandaag review ik voor jullie vier van deze lipbalms. Dus ben je benieuwd naar hoe deze lipbalms mij bevielen, kijk dan eventjes mee!

Afbeelding 068
 Afbeelding 070

Dit zijn ze dan! Toen ik de verpakking alleen al zag, werd ik verliefd. Want wat zijn deze lipbalms mooi verpakt! De doppen hebben de kleur van de lip balm. Daarnaast is het middenstuk zwart, wat het toch wel een chique draai geeft. Ik was om!

Afbeelding 072

Afbeelding 075

Dit zijn dan de swatches. Ik vond het er al veelbelovend uit zien! Van links naar rechts; 02, 05, 07, 08 . Helaas hebben de Soft Matt Lipbalms per exemplaar geen naam, dus ik moet ze maar gewoon bij nummer noemen. Mijn nieuwsgierigheid werd met de minuut groter, hoe zouden deze lipbalms het op mijn lippen doen?

Afbeelding 078

Afbeelding 076

Hema Soft Matt Lipbalm 02

Ik begin met nummer 02. Wat een prachtige kleur. Een hele zachte lieve kleur. Ik was verbaasd, ik had hem veel lichter verwacht. De lipbalm gaf naast mijn lippen, mijn gezicht ook wat meer kleur. Superleuk! Echt prima om bijvoorbeeld naar school of naar je werk te dragen. Lekker simpel maar echt prachtig.

Afbeelding 083

Afbeelding 085

Hema Soft Matt Lipbalm 05

Wauwie, wat een pigment. Toen ik hem voor het eerst opdeed, schrok ik een beetje. Er leek haast geen kleur vanaf te komen. Maar na hem wat op te bouwen, was het resultaat verbluffend. Wat een kleur! Héél erg mooi. Wat meer gewaagd dan de vorige kleur, maar absoluut niet verkeerd. Ik ben tevreden.

Afbeelding 092

Afbeelding 090

Hema Soft Matt Lipbalm 07

Ook dit exemplaar is wederom weer prachtig. Hij deed me een klein beetje denken aan mijn koraalkleurige lipstick van GOSH. Veel pigment, lieve maar wel opvallende kleur.

Afbeelding 099

Afbeelding 094

Hema Soft Matt Lipbalm 08

Op de foto’s lijken bovenstaande foto’s verschillend, maar dat komt omdat de zon aan het plagen was! :p Dit is een donkerrode kleur. Ook weer heel erg mooi. Lekker opvallend, maar zeker niet té. Perfect voor een dagje de stad in!

De lipbalms zijn stuk voor stuk prachtig. Ze hebben heel veel pigment, dat had ik helemaal niet verwacht. Ze smeren goed en blijven echt heel erg lang zitten! Ze geven niet snel af en hebben een heel mooi prijsje! Dus als je op zoek bent naar een paar goede lipbalms met kleur, dan zou ik zeker eventjes bij de Hema gaan kijken! Oh, voor ik het vergeet! De lipbalms hebben een geur die me héél erg deed denken aan een bepaald snoepje. Ik kon er maar niet bij welk snoepje! Uiteindelijk (na lang piekeren) kwam ik erachter dat de lipbalms ruiken naar een snoepje uit de snoep rolletjes van Red Band. Heel erg belangrijk! 😛

Hema Soft Matt Lipbalms zijn te koop bij de Hema voor €3,50 

Lots of love,

Lisa

4 thoughts on “Hema Soft Matt Lipbalm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s