how the sky amazes me, every day again

Lieve allemaal,

Eventjes een kort artikeltje tussendoor. Ik heb het ontzettend druk deze dagen, donderdag begint namelijk de volgende tentamenweek alweer. Pff, nu alweer! Maar goed, mijn motivatie is nog nooit zo hoog geweest als dat het nu is, dus ik ga ervoor! Toch wilde ik jullie niet teleurstellen, dus vandaag vertel ik jullie kort over mijn grote liefde voor; de prachtige hemel die boven ons hangt. Ik heb namelijk de afgelopen weken heel wat keren op mijn sokken voor het huis gestaan, om er wat foto’s van te maken. Wat is het elke dag toch weer een kunstwerk… Ik breng de laatste tijd heel wat uren door in mijn kamer om huiswerk te maken en te leren, en elke keer word ik weer ontzettend vrolijk van de prachtige hemel, die ik kan bewonderen vanaf mijn kamer. Het zonlicht schijnt ‘s ochtends op de kamer van mijn zusje, en de rest van de dag op mijn kamer. Héél erg mooi! Ik ga jullie een paar van de foto’s laten zien, die ik verspreid over de laatste 2 weken maakte. Let’s go! 🙂

Afbeelding 004

Ik begin hiermee. Waar kunstwerk, is het niet? Hoe de wolken prachtig worden verlicht door de zon, en hoe er prachtige strepenpatronen worden getrokken dankzij de wolken… Ik ben verliefd. Naar dit soort uitzichten kan ik uren staren.

Afbeelding 065

En zo ziet het er dan uit als de ondergaande zon mijn kamer binnen schijnt. Ik vind dat een héél fijn gezicht, ik word er altijd zo vrolijk van! Mijn kamer wordt dan echt helemaal verlicht en het is echt heerlijk werken.

Afbeelding 066

Ik vind dit echt zó heerlijk om naar te kijken. En ik ben niet echt de beste fotografe, in het echt ziet het er zo veel mooier uit. Toch ben ik blij met de foto. De wolken maakten weer prachtige patronen en de hemel werd deels roze gekleurd door de zon. ❤

Afbeelding 045

Afbeelding 048

En deze twee, schoot ik toen ik Joris aan het uitlaten was. De zon was onder, en liet een paar prachtige donkere tinten achter in de hemel. Ik ontdekte een bijna donkerrode kleur, donkerblauw, lichtblauw, geel, paars en oranje. Wauw! De bomen ervoor gaven een heel mysterieus gezicht, wat het naar mijn idee helemaal afmaakte.

Afbeelding 015

Ook hier zijn weer een aantal kleuren te vinden, maar vooral de wolken vond ik in deze foto heel erg leuk. Ze hadden een hele mooie blauwe kleur.

Afbeelding 039

Om deze foto te maken, ben ik serieus op mijn sokken naar buiten gerend. Jemig, wat was de lucht prachtig! Weer prachtige strepen, een knalroze kleur, een perzikkleur, donkerblauw, groenig en lichtblauw dit keer. Ik heb er nog heel lang naar zitten staren, na het maken van de foto. Want wauw…!

Afbeelding 035

Hier fietste ik terug van het oppassen. De zon had de hele middag prachtig geschenen en doet ook op deze foto zijn werk. De wolken maakten het af. Ze lijken dreigend door de donkere kleur, maar daarachter zie je meteen weer de lichtblauwe lucht. Ik geniet van de zon!

Afbeelding 100

En om dit artikel af te sluiten, een foto die ik zojuist maken. Nét voordat het helemaal donker was. Je ziet de eerste ster van de avond al, maar ook nog het laatste zonlicht. 🙂

Natuurlijk zijn al deze foto’s niet zo mooi als de werkelijkheid, maar ik wilde ze dolgraag met jullie delen! Want wat word ik elke avond toch weer ontzettend vrolijk van de prachtige kleuren en patronen die in de hemel gedrukt lijken te staan. 🙂

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s