seven favourites

Lieve allemaal,

Ondanks dat ik de afgelopen week eventjes niet met mijn hoofd bij het bloggen zat, kriebelen mijn handen nu weer om aan de slag te gaan! Vandaag zet ik voor jullie 7 favorieten van nu op een rijtje. Het zijn eigenlijk gewoon zeven dingen op verschillende gebieden, die me blij  maken, die ik dagelijks gebruik of die ik super handig of fijn vind op dit moment.

Groene Thee Citroen

Groene thee in de smaak citroen, wat een geweldig iets. Het is haast goddelijk, als je het mij vraagt. Wat suiker erin (dat doe ik overigens altijd in mijn thee), koekje erbij, een goed boek en ik kan me prima vermaken. Mama heeft net weer een grote voorraad aan deze theesmaak in huis gehaald, dus ik kan weer eventjes vooruit! Maar goed, ik drink deze thee zo’n 3/4 keer per dag dus dat is ook wel nodig! 🙂
image

Lipstick!

Ik heb lippenstift een beetje ontdekt volgens mij. Ik had eerst nooit wat met lipproducten. Ondanks dat ik altijd een stuk of 5 exemplaren lipgloss had, gebruikte ik het nooit omdat het overal aan bleef plakken. Lippenstift gebruikte ik ook niet. Een tijdje geleden kocht ik een paar prachtige exemplaren, waar ik nu helemaal verliefd op ben. Ik heb lipstick ontdekt, en ben dol op de prachtige kleuren. Vooral de lipsticks van GOSH en van Catrice zijn geweldig, als je het aan mij vraagt! Gisteren schreef ik er een artikel over, en heel binnenkort verschijnt deel twee!  .
image

Griekse Yoghurt

Okee ik heb de griekse yoghurt dus ontdekt. Wat is dat hemels zeg! Vooral in combinatie met cruesli, wat honing en blauwe bessen. Wat ontzettend lekker is dit. Wat ik ook erg fijn vind: het vult heel erg. Als ik heel veel honger heb, neem ik graag als tussendoortje wat griekse yoghurt. Ook als ontbijt is dit een hele goede optie.
image

War – Kensington, Sugar – Maroon5

Als het gaat om muziek; ik heb weer een paar nieuwe favoriete liedjes op repeat staan hoor! Te beginnen met War van Kensington. Wat een prachtnummer zeg! Ik word er vrolijk en actief van. Heerlijk! Ook Sugar van Maroon5 vind ik op dit moment echt geweldig. Elke keer dat ik het nummer hoor, vergeet ik eventjes al mijn zorgen en alle stress, en word ik supervrolijk. Yess, ik kan er dan weer tegenaan! Nee maar echt, heerlijke nummers. Vooral voor in deze tijd van het jaar. De zon schijnt weer wat vaker, en de wereld begint al weer iets meer te leven merk ik. Het lentegevoel duikt een beetje op, en daar horen nou eenmaal vrolijke nummers bij! 🙂
image

Vroeg opstaan

Wut?! Wat is dit nou weer? Ja echt, vroeg opstaan. Deze sluit weer een beetje aan op de vorige. Het lentegevoel, ik geef gewoon het lentegevoel de schuld van alles! Doordat het weer langer licht is, minder koud wordt, de zon weer schijnt en de wereld weer tot leven komt, kom ook ik weer wat meer tot leven. Ik word actiever en wil meer doen, productiever zijn. Het afgelopen weekend was ik zo moe, dat ik twee dagen achter elkaar tot half 12 in de middag in mijn bed heb liggen knorren. Ik werd er ontzettend sloom van, en voerde dan ook de rest van de dag echt niks meer uit. Heel goed gedaan Lies! Nee, zonde van mijn tijd! Vandaag moest ik echter weer vroeg mijn bed uit, en ondanks dat maandag en ik niet echt close met elkaar zijn, deed dat me echt heel erg goed. Ik heb de hele dag door super veel energie gehad en merkte dat ik constant bezig wilde zijn met iets. Eventjes heen en weer fietsen, een artikel schrijven, nog een, wat schoolwerk doen… En als ik dan zo’n hele dag door bezig ben geweest, en productief ben geweest plof ik uiteindelijk in mijn bedje met een heerlijk gevoel. Zovan: goedzo lies, dit was echt een goede dag! Wat een lentegevoel en vroeg opstaan wel niet met je doen… 😉
image

Bron

Luchtige kleren

Whoah wat klinkt dat suf! Goede titel lies, ‘luchtige kleren’ …. Haha! Nee maar het is toch wel een van mijn favorieten op dit moment. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar… Ik ben die sweaters onderhand wel een klein beetje zat! Al die dikke truien, laarzen en superstrakke broeken. Doe mij maar gewoon iets luchtigs! Een skinny jeans zal toch nog wel een hele lange poos blijven, maar ik snak naar het dragen van korte broekjes. Voorlopig zit dat er nog niet in, maar ik heb voor nu echt wel een ander alternatief! Ik draag nu heel graag een thermopanty met daarop een rokje. Als bovenkleding een van mij favoriete hesjes en klaar! (Zie foto) Heel erg simpel, maar oh wat zit dat fijn! Nog een alternatief; spijkerbroek met een los hemdje erop en een spijkerblouse. Heel erg simpel, heel erg fijn en leuk. Nee echt, ik merk nu aan mezelf dat ik er steeds makkelijker in ben; ik doe sneller iets aan wat fijn zit en leuk lijkt, dan iets wat super lijkt maar voor geen meter zit. 🙂
image

image
(Ik heb het over dit rokje, met daarop dit hesje, dat zit zo fijn!)

Simpele make-up

Okee, het is niet zo dat ik altijd met tien dikke lagen make-up de deur uit stap of zo hoor! Mijn dagelijkse make-up routine steekt eigenlijk al heel erg simpel in elkaar. De basis die bestaat uit foundation, concealer en poeder. Vervolgens wat eyeliner, mascara en blush en ik ben eigenlijk al wel klaar. Als ik zin heb om oogschaduw op te doen, zoek ik een mooie kleurencombinatie uit en steeds vaker kies ik voor een mooi kleurtje op mijn lippen. Toch zoek ik wel steeds vaker de makkelijke weg. Concealer gebruik ik de laatste tijd sowieso al niet meer. Het is niet zo dat ik heel veel oneffenheden heb, maar ook al heb ik die; who cares? Ik niet in ieder geval! Heb ik geen zin in foundation? Simpel, laat ik dat weg. Ook eyeliner sla ik tegenwoordig wel eens over terwijl ik dat normaal gesproken gewoon dagelijks gebruik. Het is echt niet zo dat ik make-up steeds minder interessant begin te vinden of zo hoor, integendeel! Het wordt allemaal juist steeds leuker en ik leer steeds meer. Het is nu gewoon zo, dat ik me steeds beter op mijn gemak voel; ook zonder make-up. Eigenlijk gebruikte ik nooit ontzettend veel make-up. Pas sinds de zomervakantie (ik verveelde me nogal) ontdekte ik de make-up wereld een beetje en sindsdien heb ik een hele dagelijkse routine ontwikkeld inclusief foundation en eyeliner. Geen dag zag je me zonder. Tegenwoordig wel steeds vaker. Ik vond het al nooit echt een probleem om zonder make-up de deur uit te gaan maar op de een of andere manier vind ik het nu nog makkelijker. Heel erg fijn, echt waar! Ik laat nu dus vrij regelmatig wel eens een laagje weg en dat is echt heerlijk. Ik ben dol op make-up, maar ik wil me wel fijn kunnen voelen zoals ik ben; zonder make-up! Maar daar maak ik me niet druk om. Ik ben zoals ik ben 🙂 .
image
(Ook op de dag dat ik deze foto nam, koos ik voor een dagje zonder eyeliner, foundation etc. Na een laagje mascara was ik wel klaar, en ik vond het helemaal prima! 😉 )

En dan waren dat alweer mijn zeven favorieten van dit moment! Leuk om te schrijven, krijg ik voor mezelf ook weer een klein beetje een overzichtje van alles. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Wat zijn jullie favorieten van dit moment?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s