Favourite Lipsticks #1

Lieve allemaal,

Héhé, ik kan eindelijk weer ongestoord bloggen! Duizendmaal sorry dat ik zo lang niks meer van me heb laten horen. Ik ga er niet een heel verhaal van maken, maar om het kostte heel wat moeite om dit artikel tot stand te brengen! Zoals jullie heel misschien al wel wisten, is het beeldscherm van mijn laptop kapot en daardoor moest ik al die tijd beneden om de computer bloggen. Net toen ik wilde bloggen, wilde mijn zusje net achter de computer dus besloot ik op haar laptop te bloggen. Nou, ondanks dat alles vrij ongehinderd ging, was het uploaden een ramp. Eerst viel de wifi weg, en toen ik die eenmaal weer aan de praat gekregen had, viel de laptop uit. Boem hele artikel weg.. 😦 Ik had weinig zin om het hele artikel overnieuw te typen maar vandaag besloot ik het nog een 2e kans te geven! En ik heb goed nieuws! Mijn vader en ik hebben mijn laptop aangesloten aan een extern beeldscherm en aan een draadloos toetsenbord, waardoor ik nu gewoon weer mijn laptop kan gebruiken! Hier ben ik héél erg blij mee! 🙂

Processed with VSCOcam with b1 preset

Maar goed laat ik maar eens beginnen met het onderwerp van dit artikel; Lipstick! Yess! Er is nu zo’n fase aangebroken, waarin ik lipstick helemaal ontdek. Vroeger moest ik er niks van hebben hoor! Ondanks dat ik een grote verzameling aan lipgloss had, gebruikte ik het nooit. Heel af en toe naar een verjaardag, dat durfde ik wel aan. Maar voor de rest… Het blijft overal aan kleven en was er ook altijd zo weer af (want ja, dat spul zat nu in plaats van op mijn lippen, aan mijn haren gekleefd). Héél fijn! *Zucht*. En lipstick? Nou ja, na de lipgloss had ik de hoop eigenlijk al opgegeven. Maar eventjes serieus; wat is lipstick toch prachtig! De felle kleuren, het feit dat het niet plakt (omg, yes) en het effect dat het geeft; prachtig… Ik ben om! Ondertussen heb ik al een aantal prachtige exemplaren in mijn bezit, en ik kan echt niet wachten om ze met jullie te delen. Omdat ik het iets te veel vond om allemaal in één keer online te zetten, heb ik dit artikel opgesplitst in twee delen. Let’s go! 😀

DSC_3768 DSC_3786

DSC_3791 DSC_3768

Ik heb het in dit artikel over de ‘Velvet touch Lipsticks’ van GOSH. Wat een prachtige lipsticks zijn dit zeg! Ik heb zelf drie exemplaren, die ik een tijdje geleden in de aanbieding kocht. En daar heb ik absoluut geen spijt van, want het zijn op dit moment echt mijn favoriete lipsticks. Ik begin met nummer 145, die de naam ‘Schocking Coral’ draagt. Haha, ik vind die namen altijd zo leuk! 🙂 Dit is echt een prachtige lipstick. Ik ben helemaal dol op de mooie kleur, die je prachtig kunt combineren met wat rustigere make-up. Perfect voor de zomer, de kleur valt echt lekker op. Maar hij is zeker niet té. Je kunt hem dus ook prima naar school dragen (dat doe ik ook wel eens!). Hij is heel erg romig, dat is zo fijn bij het aanbrengen. Voelt zacht aan, en de kleur blijft lang zitten. Ondanks dat ik altijd veel klets, thee drink en meezing op mijn favoriete nummers, gaat de lipstick prima een paar uurtjes mee. Natuurlijk moet je hem op een gegeven moment wel weer bijwerken, maar het is echt prima te doen.

DSC_3815 DSC_3829

DSC_3861

Okee voordat ik in alle enthousiasme begin te vertellen; let niet op mijn hoofd op de laatste foto. Ik werd een beetje duf van al die foto’s haha! Ook deze lipstick geeft wederom weer een prachtig resultaat. Ik word vrolijk van de liefelijke kleur die deze variant heeft. Zachtroze, echt prachtig. Iets minder explosief dan de vorige kleur, maar zeker niet verkeerd. Ook deze is weer heel erg zacht en blijft prima zitten. Hij  maakt je look helemaal af. Het is nummer 155 met de naam ‘Innocent’ Aanrader!

DSC_3805 Afbeelding 002

Afbeelding 004 Afbeelding 008

Door naar de laatste van deze drie. En meteen de donkerste. Wauw, wat een mooie kleur. Ik zou zoiets echt op doen als ik een avondje uit ga. Héél erg mooi. Hij is niet te donker, maar zeker niet licht. Het zit er een beetje tussenin. Ik vind hem iets naar de paarsige kant neigen, maar niet als in knalpaars. Het is variant 160 en draagt de naam ‘Delicious’. Haha! Ook deze kleur heeft dezelfde eigenschappen als haar zusjes; zacht, romig, vol van kleur, blijft goed zitten en is prima te combineren met rustige make-up. Ik draag deze het meest van de drie. Ook deze lipstick is echt prachtig! Voor ik het vergeet; alle drie de lipsticks ruiken echt heel erg lekker. Yes! Ik ben groots fan :). Oh en als je het je afvraagt; ik was echt aan het bellen op de 3e foto, hahaha! 🙂

Korte samenvatting van dit artikel; ik ben hartstikke tevreden met deze drie lipsticks. Ze hebben allemaal dezelfde eigenschappen, die stuk voor stuk positief zijn. Ik kan eigenlijk niet echt nadelen noemen wat betreft deze lipsticks. Het zijn net zusjes, maar dan met een ander kleurtje. Prachtig, als je het aan mij vraagt. De prijs is vrij hoog maar zodra deze lipsticks helemaal op zijn, zou ik ze zeker opnieuw kopen; ze zijn het waard! Tot morgen 🙂 .

De Velvet Touch Lipsticks van GOSH zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €9,49 per stuk

Lots of love,

Lisa

3 thoughts on “Favourite Lipsticks #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s