The last weeks through my camera

Hey allemaal,

Zoals jullie misschien al wel wisten heb ik een (foto)camera gekocht. Sinds hij binnen is, zit ik er zo ongeveer aan vastgeplakt, er gaat geen dag voorbij zonder dat ik hem in ieder geval eventjes aanzet. Ik heb er dan ook al echt ontzettend veel foto’s mee gemaakt (bijna 500…), en die wil ik graag met jullie delen! Er zit van alles tussen, van lekker eten tot foto’s van de natuur. Have fun! 🙂

Afbeelding 104 Afbeelding 334 Afbeelding 106 Afbeelding 229Afbeelding 115 Afbeelding 111 Afbeelding 282 Afbeelding 149  Afbeelding 122 Afbeelding 341 Afbeelding 109 Afbeelding 232   Afbeelding 157 Afbeelding 145 Afbeelding 199 Afbeelding 119

Wauwie, dat zijn er nogal wat! Allemaal genomen in de prachtige natuur. Je ziet veel bomen, winters landschap, maar daarnaast ook zo af en toe een prachtig zonnetje. Ik spotte al een paar bloemetjes hier en daar, dat maakte me vrolijk. Op sommige plekjes groeide het mos prachtig op de paaltjes of op de bomen, dat zie je op de derde foto. Ik genoot heel erg toen ik mijn gordijnen opende en zag dat er sneeuw lag, ik ging dan ook meteen naar buiten om wat foto’s te maken. Ook kon ik het niet laten om een foto te maken, toen ik aan het genieten was van hoe de zon door onze gordijnen heen scheen (7e foto). Ik ben ontzettend blij met de kwaliteit van mijn camera, wat kan hij toch prachtige foto’s maken!

Afbeelding 274 Afbeelding 175 Afbeelding 019 Afbeelding 050 Afbeelding 197 Afbeelding 075 Afbeelding 006 Afbeelding 192  Afbeelding 017 Afbeelding 026 Afbeelding 029 Afbeelding 254

En dit is een kleine indruk van mijn leventje. Je ziet van alles voorbij komen! Joris bijvoorbeeld (mijn hond), wat staat hij zo af en toe toch prachtig op foto’s. Ook zie je hoe het er ‘achter de schermen’ van mijn blog er aan toe gaat. Productfoto’s maken, aan de gang met de DIY… Wat maak ik er soms een troep van! Hahaha. We aten pizza, en ging ik oppassen bij mijn neefjes. Toen de jongens in bed lagen, maakte ik een foto van de poes genaamd Nova. Wat een schatje is het toch! Helaas is ze ziek, super sneu! Ook zie je ergens tussendoor, een stuk van de weilanden waar ik altijd langs fiets als ik naar school toe ga. Het had super hard geregend, je kon er bijna in zwemmen :P. Daarnaast had ik een tentamenweek, dus daar moest voor geleerd worden! In de late uurtjes ‘s avonds, het wiskundeboek doornemen in bed. Ow, en natuurlijk moest ik ook eventjes mijn lekker grote kop thee vastleggen! 😉 Owja, er staat ook nog een foto van mezelf tussen. Ik wil nog niet verklappen waarvoor ik deze nam, maar er komt binnenkort een artikel online, dat te maken heeft met die foto! Mijn heerlijke ontbijt staat er ook tussen, waar ik gisteren dit artikel over schreef.

Heerlijk om op deze manier weer eventjes terug te kijken en een overzicht te krijgen, van alles foto’s die ik onderhand al met mijn camera gemaakt heb. En wat vonden jullie? Ik zit erover na te denken om vanaf nu weer regelmatig een ‘My life in pictures’ te uploaden. Wat denken jullie? Ik denk dat ik er maar weer eens mee ga beginnen. Fijne vrijdag!

Lots of love,

Lisa

2 thoughts on “The last weeks through my camera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s