ik mis de lente

Lieve allemaal,

Toen ik in een tussenuur op school aan mijn vriendinnen vroeg waarover ik eens zou bloggen, riep een van mijn beste vriendinnetjes; schrijf over de lente! Mijn eerste reactie was ‘Nee johh, dat duurt nog zo lang!’ . Maar toen ging ik erover nadenken en bedacht ik me dat ik de lente heel erg mis. Ik mis de lente gewoon! Ik mag niet klagen, ik hou ontzettend veel van elk seizoen. Daarbij heeft elk seizoen wel echt zijn voordelen. Ik ben nu gewoon weer een beetje klaar met de winter! We hebben zo’n 4/5 keer sneeuw gehad en dat vind ik helemaal prima. Ik ben dol op sneeuw, maar als ik ergens een hekel aan heb dan is het fietsen door de sneeuw. Op de een of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om meteen al bij het eerste sneeuwvlokje van mijn fiets af te donderen… Vandaag 5 redenen waarom ik de lente mis! 🙂
image

image

De prachtige bloemetjes

Wat mis ik de manier waarop alle bloemetjes, de buitenwereld sieren met ontzettend mooie kleuren! Ik kan echt niet wachten op het moment waarop ik met mijn camera de natuur in kan gaan, om al die mooie bloemen vast te leggen. Ik weet niet precies waarom, maar al die bloemen maken me altijd gewoon weer ontzettend blij. Ik sta elke dag weer versteld van hoe mooi de natuur toch kan zijn. Ik ben groots fan van de lente! 🙂
image

Mijn favoriete kleding

No offence, ik ben echt dol op sweaters, skinny jeans en laarsjes maar ik ben er nu wel weer een beetje klaar mee. En godzijdank, want het is bijna weer tijd voor mijn favoriete kleding. Ik heb het natuurlijk over jurkjes, rokjes, blouses… Alles wat betreft luchtige en losse kleding. Heerlijk! Ook komt er weer wat kleur voorbij als het gaat om kleding. In de winter worden en vaak vrij donkere kleuren gedragen, terwijl de hele kledingcollectie van de lente ontploft van de kleuren. Yess! Ik ben er al weer helemaal klaar voor 😉 .

image
image

De vrolijkheid hangt in de lucht

Wanneer het lente is, kun je de vrolijkheid bijna letterlijk uit de lucht pakken. Heb je je dag niet, dan word je binnen no time wel weer opgevrolijkt door de mensen om je heen. Het heeft echt wat, de lente. In plaats van alle sombere en donkere dagen geeft de natuur een frisse indruk, waar bijna iedereen op zijn beurt dan ook weer een fris gevoel van krijgt. Ik in ieder geval wel! Het voelt elk jaar weer een beetje nieuw, de lente. Alsof ik een nieuwe start maakt, een fris begin, een schone lei. En dat kan ik dan vaak ook wel weer gebruiken na de winter. Het feit dat iedereen vrolijk is en het naar zijn zin heeft, maakt me blij. En elke lente is dat blije gevoel er wel weer, want als andere mensen ontzettend vrolijk zijn, word ik dat vanzelf ook!
image
image

De dierenwereld komt tot leven

Voor mij betekent de lente ook, dat de dierenwereld weer helemaal tot leven komt. Overal komen er lammetjes, eendjes, kuikentjes, vogeltjes, konijntjes en nog veel meer dieren ter wereld. Daar word ik altijd zo vrolijk van! Kijk bovenstaande foto’s eens. Is dat niet superlief?! Ik vind in ieder geval van wel 🙂 . Ik hou heel erg veel van dieren, zelf heb ik dan ook een hond en twee konijntjes. Mijn hond heet Joris, en mijn konijntjes heten Wieske en Biba. En het zijn echt lieverds!
image
image

De zon en de warmte!

Ahhh wat heb ik veel zin in eindelijk weer zon, zee, strand en warmte! Ik doezel helemaal weg bij de gedachte alleen al. Gewoon lekker naar het strand, een frisse duik nemen in de zee en tussendoor lekker bruinbakken met een goed boek. Ik kan niet wachten! Okee wacht, dat strandgedeelte hoort meer bij de zomer, maar vergis je niet hoor! Het kan erg warm zijn in de lente, en als het daadwerkelijk erg mooi weer word, dan wil ik in de meivakantie wel naar het strand toe hoor! 🙂
image
image
image
En hoe zit het met jullie? Zijn jullie klaar met de winter, en vinden jullie het al tijd voor de lente? Of mag de winter nog wel eventjes blijven?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s