favourites of January

Lieve allemaal,

Ik heb het een maandje overgeslagen, maar ik ben er helemaal klaar voor om weer eens een favourites of… te doen! Over een paar dagen komen mijn doelen van februari online, maar eerst wil ik januari eventjes afsluiten aan de hand van dit artikel. Wat voor een maand was januari 2015 voor mij? Ik denk dat dit wel een paar goede weken voor mij waren. Ik heb mijn tentamenweek gehad en ondanks dat de cijfers allemaal wel weer een  beetje omhoog zijn gegaan, ben ik nog steeds niet helemaal tevreden. Dat is de reden waarom ik nu echt elke dag een groot deel van mijn vrije tijd in school steek. Ik heb nu helemaal door hoe het zit, en weet precies hoe ik mijn schoolprestaties ga verbeteren. Ik ben gemotiveerd. Daarnaast was deze maand een maand van vriendschap. Ik besefte me hoe blij ik eigenlijk ben met mijn vriendinnetjes. Het gaat altijd allemaal zo vanzelf, ik sta nooit echt bij mijn vriendschappen stil. Tot deze maand, want plotseling realiseerde ik me hoe dankbaar ik ben voor het feit dat ik zo’n leuke vriendenkring heb! 🙂 Over naar de orde van de dag. Januari, bring it on!

Afbeelding 169 Afbeelding 170

Ik begin met mijn favoriete outfit van de maand. Ik heb het de afgelopen maand ontzettend vaak koud gehad, maar daar had ik een oplossing voor. Ik combineerde drie van mijn favoriete kledingstukken op dit moment, en klaar is kees! Ik heb niet een foto van de hele outfit, maar op bovenstaande foto’s zie je het wel een beetje! Ik draag onder de bovenkleding mijn favoriete spijkerbroek. Zoals je op de foto’s ziet, draag ik dus een spijkerblouse helemaal dichtgeknoopt tot bovenaan. Als je dan het kraagje omvouwt en er een trui overheen doet kan dit superleuk staan! Ik draag er mijn favoriete donkerrode trui op. Ow, en ik sla altijd de mouwen om, dat vind ik echt ontzettend fijn! Stiekem heb ik deze outfit nu ook aan… 🙂 Dit is zeker mijn favoriete outfit van januari!

Afbeelding 254 Afbeelding 264

Op naar mijn favoriete eten van januari! Toevallig heb ik daar gisteren nog een artikel over geschreven. Klik op deze link als je hier benieuwd naar bent 🙂 . Het is eigenlijk ontbijten, maar je kunt dit eigenlijk wel op elk tijdstip van de dag eten. Het is lekker gezond, en vult heel erg goed. Ik ben er dol op, ondertussen heb ik hier al een aantal keer van genoten. Jumm!

Mijn favoriete tv-serie… Ik moet toegeven dat ik eigenlijk al heel erg lang geen televisie meer heb gekeken. Als er echt iets leuks op tv geweest is, kijk ik dat daarna wel via mijn mobiel terug. Toch zijn er de afgelopen maand weer een aantal programma’s op tv gekomen waar ik dol op ben. Ten eerste vind ik het weer heerlijk om elke dag eventjes Goede Tijden Slechte Tijden te kijken. Ik moet zeggen dat ik daar afgelopen jaar helemaal klaar mee was. De verhaallijn was niet leuk meer en te rommelig. Godzijdank is GTST dit jaar weer helemaal op de rails, aangezien de verhaallijn echt weer een stuk beter is. Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik ontzettend benieuwd ben naar de aflevering van de volgende dag, en dat vind ik leuk. Want wat is het toch heerlijk om elke avond voordat ik ga slapen, een half uurtje GTST terug te kijken vanuit mijn bed.. 🙂 Ook is Moordvrouw sinds een paar weken weer op de buis. Yess, daar keek ik al zo lang naar uit! Wat een heerlijk programma is dat toch.

Afbeelding 075 Afbeelding 085

En dit is mijn favoriete make-up van de afgelopen maand. Het zijn de Velvet Matt oogschaduws van Catrice. Ik schreef hier gisteren een review over, dus als je benieuwd bent naar dit product, neem dan eventjes een kijkje! Ik kocht deze oogschaduws in een zachtroze kleur, en in een lichtgrijze kleur. En ik ben er echt dol op! 🙂

Om mijn volgende favorieten te bepalen, moest ik eventjes mijn telefoon erbij pakken. Wat is mijn favoriete app van de afgelopen maand? Ik ga voor Tumblr. Dit had ik ooit al eens op mijn telefoon geïnstalleerd, maar ik was er niet echt aan toe gekomen om er ook daadwerkelijk wat mee te doen. Toch wilde ik een paar weken terug weer eens een poging wagen, dus downloadde ik de app weer. Ik maakte een account aan, en upload af en toe wel wat mooie afbeeldingen! Ik volg alleen nog bijna niemand, aangezien ik geen leuke accounts op Tumblr ken.. Daar moet ik nog maar eens goed naar gaan kijken hahah! In het geval dat je me wilt volgen op Tumblr, mijn gebruikersnaam is: lisa-kroesen . 🙂

jpg Rode-bieten-smoothie

 

Yess de afgelopen maand heb ik weer een paar favorieten ontdekt als het gaat om drinken. Ten eerste ben ik weer helemaal terug op de sapjes, die we vroeger ook altijd al dronken. Of het nou gaat om appelsap, multivitamine, Dubbelfriss of Christal Clear, ik ben er dol op. Daarnaast doet een grote kop Latte Macchiato me echt ontzettend goed. het helpt me om een beetje wakker te worden ‘s ochtends vroeg, maar bijvoorbeeld ook tijdens het bloggen of gewoon na school. Heel erg lekker! 🙂

Ik heb de afgelopen maand maar een paar films gezien. The Maze Runner keek ik voor de tweede keer en dit blijft mijn favoriet. Wat een ge-wel-di-ge film zeg! Echt heel erg awesome! Ook keek ik Toscaanse Bruiloft met een vriendin van mij. Leuke film, ik vond het alleen wel heel erg zoetsappig. Maar hij was goed te doen, vooral als je de film kijkt met een paar vriendinnen. Toch blijft The Maze Runner de beste film, ik kan dan ook niet wachten tot de tweede film uitkomt! 😀

Lifesplash-Jiami Jiami

Vol enthousiasme ga ik door met mijn volgende punt, en dat is mijn favoriete blog van de afgelopen maand. Wat hou ik er toch van om elke dag mijn favoriete blogs te bekijken. Toch is er altijd één blog die boven alles uitspringt, waar ik me elke dag weer op verheug. En dat is de blog van Jiami. Jiami is een meisje van 15 jaar, en ze schrijft voornamelijk over lifestyle, fashion, sieraden en make-up. haar blog heet Lifesplash, wat ik trouwens een superleuke naam vind. Klik op deze link om haar blog te bekijken!

Voor het volgende punt, kan ik jullie weer een hele lange waslijst meegeven. Ik heb het over mijn favoriete liedjes van de afgelopen maand. Ready? Hier komen ze! Love me like you do – Ellie Goulding, Lighthouse – G.R.L., Time of our lives – Pitbull, Sledgehammer – Fifth Harmony, Ridin’ Solo Acoustic – Jason Derulo, Spectrum Acoustic – Zedd feat Matthew Koma, Find You Acoustic – Zedd, Colors – Laleh, Reflections -MisterWives . Zijn dat er genoeg? Hahaha!

Afbeelding 145 Afbeelding 199 Afbeelding 157 Afbeelding 106

Ook de natuur deed de afgelopen maand weer ontzettend goed zijn werk. Dit zijn mijn favoriete foto’s die ik de afgelopen maand nam van de natuur. Ik word er spontaan ontzettend vrolijk van, en stiekem ook een beetje trots aangezien ik de foto’s erg mooi vind. Maar dat is natuurlijk allemaal het werk van de natuur… 🙂

20150111_120602

 

Ik sluit dit artikel af, met mijn favoriete foto van januari 2015. Je ziet mijn nieuwe camera, waar ik veel liefde voor heb gekregen. ❤

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s