Catrice Velvet Matt Eyeshadow

Lieve allemaal,

Ik heb voor vandaag een review voor jullie in petto! Ik heb het hier over de Catrice Velvet Matt Eyeshadows. Ik kocht een tijdje geleden twee varianten uit deze collectie, en ik ben er dol op! Ik geef mijn mening over deze twee pareltjes, en laat jullie zien welke look ik ermee maak. Let’s go!

Afbeelding 075 Afbeelding 076

Dit zijn ze dan! Zoals je ziet zitten ze in een prachtige verpakking. De doosjes zijn erg fijn, ze hebben een goed formaat, zijn makkelijk te stapelen en perfect om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Zoals je ziet heb ik twee verschillende kleuren. Een soort lichtgrijze/taupe kleur en een hele lieve zachtroze. De lichtgrijze heet Welcome to Greysland! 050. De zachtroze heet Pink-up Girls 020.

Afbeelding 080 Afbeelding 077 Afbeelding 084 Afbeelding 082 Afbeelding 085 Afbeelding 086

Ik begin met de zachtroze oogschaduw. Hij deed me een beetje denken aan bepaalde lolly’s die ik vroeger altijd had. het is een ontzettend zachte en lieve kleur. Deze oogschaduw heeft goed pigment, ondanks dat de kleur zo licht oogt, is hij goed te zien op je oogleden. Van het merk Catrice, ben ik gewend dat de oogschaduw altijd vrij kruimelig is. Dat vond ik bij deze twee matte producten heel erg meevallen. Het feit dat ze mat zijn, maakt me blij. Wat glitter is zeker prachtig, maar als je een wat rustigere look wilt dan kun je dat met deze producten heel goed creëren. De lichtgrijze variant, valt bij mij ook heel goed in de smaak. Vooral als je hem aanbrengt in je crease, dat geeft een heel mooi effect. Toch vond ik ze apart van elkaar niet heel erg speciaal. Ik besloot ze combineren, en dat pakte prima uit.

Afbeelding 093 Afbeelding 095

En dit is de look die ik ermee creëerde. Zoals je ziet, is hij vrij neutraal. Ik vind hem heel liefelijk ogen, dankzij het roze. Dit zou zeker iets zijn wat je op een normale dag kunt dragen. Naar school of werk bijvoorbeeld. De lichtroze oogschaduw bracht ik aan over het bewegend ooglid, en in de crease voegde ik de lichtgrijze kleur toe. Het resultaat verraste me, de oogschaduws mengen goed! Ik werkte mijn ogen af met een lijntje zwarte eyeliner, en mascara. Ik deed ook nog een lichtroze blush op mijn wangen, en wat lipgloss op mijn lippen om de look helemaal af te maken. Ontzettend simpel, maar ik vind het effect erg leuk.

Kortom; de twee kleuren oogschaduw uit de Velvet Matt collectie, verrasten me! Ze hebben goed pigment, mengen goed met elkaar, voldoen echt aan de term ‘Mat’ en blijven ook lang zitten. Ik ben ontzettend benieuwd naar de andere oogschaduws uit deze collectie!

De Catrice Matt Velvet oogschaduws zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99

Lots of love,

Lisa

One thought on “Catrice Velvet Matt Eyeshadow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s