TAG; Travelling

Hellooo,

Hahaha soory ik post vandaag heel veel artikelen. Ik heb de afgelopen week nergens een gaatje gevonden om te schrijven voor mijn blog, dus moet ik dat nu maar even inhalen! Lekker door schrijven, kopje thee erbij… Voor dit artikel heb ik een TAG voor jullie in petto. En niet zomaar eentje, hij gaat namelijk over reizen. Ik houd van reizen! Nieuwe dingen leren kennen, de mooiste plekjes bezoeken, prachtige foto’s maken, nieuwe vriendschappen sluiten… En natuurlijk heb je heel veel tijd voor jezelf, om even bij te komen van alle druktes! Hier gaat hij dan! Het zijn 15 of/of vragen, waar ik ook nog even kort uitleg bij geef!

large (5)

Zomervakantie/Wintersport

Zomervakantie! We gaan sowieso bijna nooit op wintersport, heel af en toe gaan we een keertje skiën. De zomervakantie gebruiken we eigenlijk veel meer, we gaan dan ook echt altijd twee weken op vakantie en dat is echt heerlijk! Naar welk land we ook gaan, we maken er altijd het beste van! Ik geniet dan altijd zo, soms even niks doen, dan hier en daar mooie foto’s maken, dan weer een leuke film kijken met ons allen of bijvoorbeeld een klimbos in gaan en op 9 meter hoog aan een touwtje bungelen.. Heerlijk! 🙂

Vakantie aan de kust/Vakantie in het binnenland

Euhm deze vind ik lastig! Ik denk dat ik ga voor vakantie aan de kust, ik vind het heerlijk om naar de zee te gaan vooral als de zon heel erg fel schijnt en je het liefst meteen het water in duikt. Geweldig! Daar ga ik voor! Toch is het bezoeken van leuke stadjes ook heerlijk.. Maarja die hebben ze vast ook wel bij de kust 😉 .

Europees eten/Aziatisch eten

Europees eten, definately. Een heerlijke Italiaanse pizza of pasta, een apfelstrudel uit Oostenrijk of gewoon lekker Nederlands; stamppot! Europees eten, daar ben ik dol op.

large (4)

Weg met vriendinnen/Weg met partner

Aangezien ik geen vriendje heb; weg met vriendinnen! Maar dat lijkt me sowieso leuk, naar feestjes gaan, met een cocktail aan het strand, voetjes omhoog.. Hm! Daar kan ik wel wat mee! 😉

Actieve vakantie/Luie vakantie

Hoe graag ik ook lekker niets doe, na een tijdje gaat dat vervelen! Een leuk stadje ingaan om te shoppen of zoals ik net al zei, het bos ingaan met een klimset vind ik ook heerlijk! Ik ben dan ook totaal niet bang voor hoogtes, ik vind hoogtes juist geweldig. Lekker genieten van het prachtige uitzicht…

Azië/Afrika

Ik heb werkelijk geen idee! Ik ben in beide nog nooit geweest, maar dat komt nog wel! Het lijkt me in ieder geval voor beiden echt een unieke ervaring om daarheen te gaan! 🙂

large (7)

Tsjechië/Noorwegen

Hiertussen kan ik echt niet kiezen hoor! Ik ben in beide landen al twee keer geweest en het waren geweldige vakanties. Beiden landen zijn ontzettend mooi en hebben hun eigen voordelen, dus hiertussen kan ik écht niet kiezen. Sorry!

3 Weken kamperen/1 Week hotel

Uhmm.. Kamperen is heerlijk, maar 2 weken?! Ik weet het niet hoor, da ga ik denk ik toch maar voor het luie hotelleven. s’Avonds lekker in het zwembad en de volgende dag weer vroeg opstaan om activiteiten te gaan doen. Klinkt goed.

Citytrip/Natuurvakantie

Een citytrip lijkt me echt ontzettend leuk. Van stad naar stad, van alles meemaken, lekkere gerechten uitproberen.. JA! Dat ga ik sowieso een keer doen!

large (10) large (3)

Wereldreis/De wereld zien in meerdere keren

Pfff lastig! Een wereldreis lijkt me echt super maar ik denk wel dat het allemaal echt heel veel in een keer is. Ik denk dat ik beter maar rustig aan kan doen, zodat ik goed mijn tijd kan nemen en dus in meerdere keren de wereld kan zien. Zo heb je niet teveel indrukken in een keer en kun je gewoon rustig je dagen inplannen en zo weer nieuwe gedeelten van de wereld zien.

Nooit meer reizen/Nooit meer je vrienden zien

Wat is dit nou weer voor een vraag?! Ik zou beiden echt niet volhouden, dus hier doe ik niet aan hoor! Wat moet ik nou zonder mijn lieve vrienden en vriendinnen? Maar aan de andere kant, ik zou echt gek worden als ik geen kant op zou kunnen. Dit weet ik niet hoor!

Weg met de auto/Weg met het vliegtuig

Weg met het vliegtuig. Zonder vliegtuig kun je ook wel overal komen aan de hand van boten en treinen enzo. De auto nemen is gewoon ontzettend makkelijk, als je bijvoorbeeld naar de stad wilt ofzo. Dan ga je niet snel op de fiets, maar om nou met de trein te gaan…

large (8)

Backpacken/Cruisen

Ik heb allebei nog nooit gedaan maar ik denk dat je veel meer beleeft als je gaat backpacken. De avontuurlijke kant van het leven opzoeken, en de natuur in. Lijkt me echt leuk. Toch is wat luxe soms ook wel fijn, maar ik ga voor backpacken.

Alles regelen/Op de bonnefooi

Ik ga voor alles regelen. Ik vind het heel fijn om voor me te hebben wat ik ga doen en te weten wat me te wachten staat. Ik kan er echt niet tegen als ik dat allemaal niet weet en gewoon in het wildeweg met een aantal spullen en geld weg ga. Niks voor mij, doe mij maar een goed geregelde en geplande vakantie.

Roadtrip/Op éen plek blijven

Roadtrip! Sowieso! Ik wil zo ontzettend graag een keer op een roadtrip, dat lijkt me zo ontzettend awesome! Vooral als je met allerlei vriendinnen gaat, leuke muziek op, zonnebrillen erbij en we kunnen vertrekken. Ik ben er in ieder geval klaar voor!

large (9)

En dat was hem dan alweer! Heerlijk om eventjes te denken aan vakantie, reizen, zon, de natuur in en naar het strand. Helaas is mijn leven om dit moment nou even niet zo en staat er een drukke planning op mij te wachten. Maar, het is bijna weer vakantie en die ga ik heel goed besteden!

Lots of love,

Lisa

4 thoughts on “TAG; Travelling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s