Surprises, pepernoten en een hoop gezelligheid

Lieve allemaal,

Joehoee vrijdag wat het weer Sinterklaas! En wat was het weer ontzettend gezellig. Lekker ouderwets met de halve familie bij elkaar gaan zitten om vervolgens ontzettend hard te lachen om elkaars gedichten, je vol te eten met lekkers en niet te vergeten; cadeautjes uit te pakken! We vieren elk jaar Sinterklaas met een deel van onze familie, en dit jaar vierden we het bij ons thuis. We gingen lootjes trekken en maakten zo elkaars surprises en kochten cadeautjes voor elkaar. Superleuk! En net zoals elk jaar was ik weer ontzettend benieuwd naar wie mij had..

sinterklaas_background1__50_2560x1809

Ikzelf kocht cadeautjes voor mijn neefje, Noa. Hij had heel wat dingen op zijn lijstje staan, onder andere een Monstertruck, een grappen set, bepaalde gummen en wat om te smullen. Afgelopen zaterdag vloog ik dus de winkels in en uit, om Noa zijn wensen te vervullen. Ondanks dat ik twee uur bezig ben geweest al zijn wensen in te kopen, kon ik de monstertruck echt nergens vinden. Ik heb overal gezocht, maar ik had echt geen idee waar ik zo snel een monstertruck vandaan kon toveren. Toen liep ik de Hema in, en mijn ogen vielen bijna meteen op een stoere knalrode wagen. Deze zag er bestuurbaar (bestaat dat woord?!) uit en ik dacht; Deze moet ik hebben! Ik had alleen wel mijn grote zorgen over of Noa dit wel leuk ging vinden…

Toen ik thuis kwam ging ik meteen met het inpakpapier aan de slag om de inkopen in te pakken. We hadden afgesproken niet echt hele grote surprises te maken, maar een mooi gedicht en alles op een leuke manier inpakken dat was dan weer wel de bedoeling. Ik ging dus maar met mijn geweldige rijmkunsten *kuch kuch* aan de slag, en maakte een gedicht van anderhalf kantje vol. Woehoe, dit was ook weer gedaan!

large (2)

Toen ik vrijdag  na een lange schooldag thuis kwam moest ik me snel even opfrissen, want mijn familie kon er eigenlijk ieder moment aankomen. In een keer hoorde ik Lieke (mijn bestie) door de straat heen schreeuwen: “IS LISA AL THUIS?” . Hahaha! Ze had het blijkbaar tegen mijn zusje, die beneden stond. Ik stak dus meteen mijn hoofd uit het raam en schreeuwde wat terug. Hahahaha, typisch! Ik vroeg Lieke of ze een poosje later terug kon komen omdat mijn neefjes er dan zouden zijn.

En ja hoor, na een tijdje ging de deurbel en was de hele club weer bij elkaar. Ook Lieke arriveerde na een tijdje en mijn jongste neefje keek zijn ogen uit. We brachten alle cadeautjes naar binnen en daarna Lieke en ik samen met mijn neefjes een dansje op een of ander sinterklaasliedje. Wat supergezellig! 🙂

large

En na een kopje thee was het dan toch echt tijd om de cadeautjes uit te pakken Gedicht na gedicht werd voorgelezen en er werd een hoop gelachen om elkaars gedichten en cadeautjes. Het bleek dat mijn oma mij had, ze heeft superleuke cadeautjes gehaald! Een mooie sjaal (die bij heel veel van mijn kleren past 🙂 ), een supermooie armband, een notitieboekje, een oogschaduwpalet, make-up kwastjes, mijn lievelingspennen (die waren op), en witte chocoladeletter, M&M’s, make-up reinigingsdoekjes en een heel mooie opbergdoos voor op mijn kamer. Ontzettend lief! Dus als je dit leest, heel erg bedankt oma, lief! ❤

Toen gingen we even pauze houden van al het uitpakken, en we aten mijn favoriete gerecht; Pasta pesto. Hmm dat was lekker zeg! Daarna zijn we verder gegaan met het uitpakken van de cadeautjes. We hebben ontzettend veel gelachen en veel bij gekletst. Toen werd het tijd dat Noa zijn auto ging uittesten, en godzijdank; hij was er helemaal blij mee! Hij geeft licht en kan ‘superhard rijden’. Hahaha!

large (1) large

Na een tijdje ging iedereen dan ook weer naar huis, aangezien ze er al een paar uur waren en mijn jongste neefje ontzettend moe werd. Ik heb in ieder geval een superleuke avond gehad, ik heb ontzettend veel gelachen en lekker bij gekletst met iedereen. Heerlijk! Stiekem keek ik toch meteen al weer uit naar de volgende grote feest; Kerstmis! Ik luister al weken non-stop kerstliedjes en drink al warme chocolademelk met marshmallows. Hahah! Dus daar kijk ik al wel echt weer naar uit!

Hoe was jullie pakjesavond? Hebben jullie er net zo van genoten als ik deed? En hebben jullie nog leuke dingen voor elkaar gemaakt of gekregen?

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s