Favourites Of November

Lieve allemaal,

Aangezien het morgen tijd is voor het begin van een nieuwe maand (december – YAY), is dit een goed moment om de afgelopen maand af te sluiten met een nieuwe ‘Favourites of…’. Dit keer is het de Favourites of November, en in dit artikel ga ik jullie vertellen welke producten ik de afgelopen maand vaak gebruikte, welke muziek ik veel luisterde, mijn favoriete outfit van de afgelopen maand,mijn favoriete film en ga zo maar door! Have fun 🙂 .

20141123_145858 20141123_100025

Ik begin met mijn favoriete drinken van de afgelopen maand. Naast dat ik veel thee dronk (duhh!) heb ik ook heel wat keren gekozen voor een mok met warme chocolademelk. Wat ik zo fijn vind aan warme chocolademelk, is dat het je een wintergevoel geeft, je krijgt een warm tintelend gevoel in je buikje en daarbij vult het ook nog eens heel erg! Lekker makkelijk, als je honger hebt gewoon kiezen voor een kop warme chocolademelk! Hahaha.

Tijd voor mijn favoriete film van de afgelopen maand. Ik heb er niet erg veel gekeken, maar ik ga voor ‘Frozen’. Ik keek hem samen met mijn zusje, voor de tweede keer. Maar dat maakt helemaal niet uit, want je kunt zeggen wat je wilt maar dit blijft gewoon een geweldige film! Frozen is eigenlijk de reden waardoor ik in een keer heel veel zin kreeg in winter, sneeuw, kerstmis en alles daar omheen. De reden van mijn vorige artikel dus! 😉

large (11) large (2)

De favoriete app van deze maand? Dat is 9GAG! Ik had hem al eens eerder op mijn mobiel staan, maar toen die verdronk en ik een nieuwe kocht was ik deze app helemaal vergeten opnieuw op mijn telefoon te zetten. Voor het geval dat je deze app niet kent; er staan allemaal plaatjes of korte filmpjes op. Deze hebben meestal een grappige inhoud. Als ik me weer eens te pletter verveel en Facebook al duizend keer hem vernieuwd, Instagram a 10 keer heb bekeken en een beetje klaar ben met WeHeartIt, kijk ik dus graag op 9GAG. Het is dus eigenlijk gewoon simpelweg tijdverdrijf voor mij, hahaha!

Uuhm ik zit nu eventjes na te denken over wat mijn favoriete outfit van de afgelopen maand is. Ik denk dat het het zwarte skater skirt is  met daarop mijn rode vestje met zwarte letters erop. Hieronder draag ik natuurlijk een zwarte thermo legging, waardoor het allemaal nog comfortabeler wordt dan dat het al was. Deze outfit is gewoon ontzettend comfortabel, lekker warm, en het staat ook nog eens leuk. Als het erg koud is buiten, doe ik er mijn spijkerjasje overheen of mijn witte losse vestje. Een stel dikke sokken aan, zwarte laarsjes erbij (eventueel nog beenwarmers) en klaar! 🙂

20141115_163445-1 IMG-20141123-WA0024

Wat ik ook heel erg leuk vond aan de afgelopen maand, was om te zien hoe de natuur veranderde. De prachtige kleuren die overal te zien waren, alle bladeren in verschillende vormen en kleuren die rustig naar beneden dwarrelden… Zo rustgevend! En prachtig om te zien. Zoals sommigen van jullie misschien al wel gezien hebben, heb ik hier dan ook een artikel over geschreven met daarbij allemaal foto’s van de prachtige omgeving hier? Heb je dit nog niet gezien en ben je hier wel benieuwd naar? Lees dan dit artikel! 🙂

Woehoee we gaan het hebben over eten! Wat was nou mijn favoriete eten van de afgelopen maand? Hmm ik heb een aantal dingen die er de afgelopen maand echt uitsprongen. Om te beginnen met mijn zelfgemaakte salade. Ik praat nu eigenlijk over gisteren, ik maakte namelijk uit het niets in een keer een salade hahaha! Ik deed er sla, penne, blokjes kaas en reepjes ontbijtspek in. Qua saus maakte ik gebruik van de heerlijke honingmosterdsaus die we nog in de koelkast hadden staan. Wat was dat lekker zeg! Echt iets wat ik zeker vaker ga doen. Daarnaast heb ik heel erg genoten van pannenkoeken. Vooral spekpannenkoeken.. Hmm!

large (12) large (13)

Fave tv-programma van de afgelopen maand.. Hmm ik heb eigenlijk echt ontzettend weinig tv gekeken de afgelopen maand! Ik denk dat ik ga voor ‘De Kwis’. Dit is elke vrijdag op NPO 1 van 20:25 tot 21:10. Wat een heerlijk programma is dit! Het zijn 4 mannen en die verwerken eigenlijk op een hele grappige manier wat er de afgelopen week zoal in het nieuws was. Ze hebben voor alles zo hun eigen manieren, en weten alles een ontzettend grappige en eigenwijze draai te geven. Ontzettend leuk! 🙂

Ik kan jullie weer helemaal bijpraten over mijn meest beluisterde liedjes van de afgelopen maand. Dat zijn er heel erg veel! Ik ga ze gewoon eventjes omstebeurt opnoemen voor jullie, zonder er veel poespas bij te schrijven. Can’t stop Dancin’ – Becky G, Cheerleader – Omi, I Got U – Duke Dumont, I Bet My Life – Imagine Dragons, Lips Are Movin – Meghan Trainor, Paint The Town Green – The Script, allerlei liedjes van Pentatonix, Let It Go – Demi Lovato, Roll The Dice – Dawa, My Friend Has a Swimming Pool – Mausi, Your Love – Nicole Scherzinger, de playlist ‘FILTR Mood Booster’ van Spotify en de playlist ‘Pentatonix Christmas’ van Spotify. Dat zijn ze wel denk ik! Hahaha wat een leuke liedjes allemaal. Ik werd de afgelopen maand heel vaak vrolijk van al die nummers, en ik luister er nog steeds onwijs vaak naar!

large (14) large (15)

Qua make-up heb ik er de afgelopen maand een aantal favorieten bijgekocht! Zo ben ik ontzettend tevreden over de Lip Balm van Catrice, in de kleur 060. Ik heb hem de laatste weken wel dagelijks gebruikt en ben er helemaal verliefd op. Ook ben ik heel erg te spreken Better Than False Lashes Mascara Ultra Black van Catrice. Ook deze gebruik ik dagelijks, en wat is dit een fijn artikel. Ook kocht ik gisteren een lipstick van Essence uit hun nieuwe tijdelijke lijn. Wat een geweldige artikelen! En voor maar een paar euro.

20141116_105547 20141116_145137 20141129_154626

En dan sluit ik mijn November af, met mijn favoriete foto van de afgelopen maand. Hier komt hij dan! Zijn jullie er klaar voor? 😛

20141123_150106

Lots of Love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s