My day in pictures

Lieve allemaal,

Eindelijk heb ik weer eens tijd om te bloggen! Dat duurde lang zeg! Ik heb dan ook echt een drukke week achter de rug waar ik jullie heel veel over heb te vertellen. Wel maakte ik deze week erg weinig foto’s, dus ik vond eigenlijk dat ik dat vandaag eventjes goed moest maken. Dus maakte ik vandaag erg veel foto’ s van alles wat ik vandaag heb uitgevoerd. Nouja, alles.. Zo heel veel heb ik nou ook weer niet gedaan! Het was gewoon een heerlijk rustige zaterdagmiddag. En in dit artikel vertel ik jullie precies wat ik vandaag heb uitgevoerd. En dat, aan de hand van foto’ s natuurlijk! 🙂

20141129_105743 20141129_105758

En zo werd ik wakker. Wut? Ik vraag me af wat ik vannacht allemaal in mijn slaap gedaan heb, maar de dekens en kussens lagen letterlijk overal hahah! Vroeger sliep ik altijd met mijn verduisteringsscherm naar beneden, maar tegenwoordig laat ik ze gewoon lekker omhoog. Als ik dan ‘s ochtends wakker word dan word mijn kamer heel mooi verlicht door de lichtstralen die door mijn gordijnen proberen te schijnen. Dat ziet er altijd zo mooi uit! Ook vanmorgen genoot ik daar weer van.

Snapchat-1462058985446563138 Snapchat-5295915173407628587

Toen stapte ik met mijn bedhead de badkamer in. Ik keek in de spiegel en bedacht me dat ik toch echt eens de douche onder moest stappen. Mijn haar begon wat vettig te worden en zat alle kanten op dus dat werd tijd! Toch maakte ik een selfie, want dit hoorde ook bij mijn dag! 😉

20141116_093351 20141116_095839

Onder de douche had ik de gelegenheid om een beetje wakker te worden en me eventjes op te frissen. Normaal douche ik best wel lang, maar vandaag wilde ik graag snel klaar zijn. Ik deed er zo ongeveer 15 minuten over. Welke producten ik gebruikte? Voor mijn haar gebruik ik altijd een shampoo van Andrélon. Dit keer was het de variant ‘Verrassend Volume’ . Ik vind deze shampoo heel erg fijn, mijn haar ruikt er altijd erg lekker door en valt goed in model. Natuurlijk kan een goede conditioner niet ontbreken, dus ook daar maak ik altijd graag gebruik van. Niet te veel, want dan word mijn haar vet! Ik gebruik de variant ‘ Glans’ van Andrélon. Welke douchegel ik gebruik, dat verschilt altijd! Soms een of ander brouwsel van de Kruidvat, en dan weer iets van Rituals. De doucheproducten van Rituals zijn echt mijn favoriet. Ze ruiken ontzettend lekker en de geur blijft ook nog uren na het douchen hangen. Wel zijn de producten wat duur, maar dat mag opzicht ook wel. Helaas mocht ik ze deze keer niet gebruiken, omdat ze van mijn moeder zijn. 😦 Als ik me na het douchen afgedroogd heb, gebruik ik een bodylotion. De enige reden waarom ik dit gebruik, is omdat mijn huid in de winter heel erg snel droog word. Het nadeel aan bodylotion is, dat je na het opsmeren hiervan je broek zo moeilijk aan krijgt. Hahaha!

Snapchat-8574068973632797820 20141129_113333

Toen ik wat kleren uit de kast getrokken had en me had aangekleed, ging ik me opmaken. Ondertussen zette ik de verwarming lekker aan en luisterde ik naar een leuke playlist van Spotify. Ik deed eigenlijk niet iets speciaals op qua make-up. Gewoon het gebruikelijke! Wil je weten wat mijn daily make-up routine is? Lees dan dit artikel.

20141129_113647 20141116_092913

Toen deed ik een aantal van mijn favoriete sieraden om, en maakte ik mijn bed op. Ik had er zo’ n puinhoop van gemaakt! Als je goed kijkt zie je op de rand van mijn bed, geurtjes staan. Die blijven daar eigenlijk altijd staan maar vanmorgen lagen ze door mijn hele bed heen hahah! Ik heb wel raar gedroomd, misschien ligt het daar wel aan 😉 .

20141127_162126 20141129_120930

Toen ik beneden kwam ging ik eerst eventjes knuffelen met Joris. Hij gaat altijd enthousiast springen als je beneden komt, dus het is echt onmogelijk om daar geen aandacht aan te schenken hahah! Vervolgens liep ik door naar de keuken om mezelf eens een lekkere salade klaar te maken. Benieuwd wat er in zit? Sla, penne, stukjes kaas en kleine plakjes ontbijtspek. Als saus deed ik er wat honingmosterdsaus is, en geloof me of niet maar het was echt superlekker! Natuurlijk kon een kop thee niet ontbreken, en vanmorgen ging ik voor de Green Tea Mint. Hmm! Omdat ik vrij laat opstond, was dit ook al meteen mijn middageten. Het was zo veel dat ik het niet eens opkreeg! Gelukkig wilden papa en Marlou ook wel even proeven.

20141129_154535 20141129_154552 20141129_154626-2

Nadat ik mijn salade en thee ophad, heb ik eigenlijk eerst een tijdje helemaal niks gedaan. Ik keek wat op Facebook en instagram rond en voerde wat gesprekken op WhatsApp. Toen ik ongeveer een uurtje niks had gedaan besloot ik dat ik maar eens wat moest gaan doen! Dus stapte ik op mijn fiets om inkopen te gaan doen voor de sinterklaassurprises. Ik kan jullie helaas niet vertellen wie ik heb, maar geloof me; ik ben erg druk bezig geweest met cadeautjes halen. Ongeveer anderhalf uur lang liep ik de ene winkel in, om 2 winkels verder weer met nieuwe inkopen uit te lopen. Volgende winkel weer in, zoeken wat ik moet hebben, betalen en weer verder. Nou dat kan ik wel even volhouden hoor. Wat heerlijk om sinterklaasinkopen te doen. Meerdere mensen hadden het idee om op deze mooie zaterdag wat cadeautjes te kopen, dus ik ben zo veel bekenden tegengekomen! Van familie, tot bekenden van school, tot een van mijn lieve vriendinnetjes. Ik kwam mijn vriendinnetje Lisa tegen toen ik net de Hema in wilde lopen (waar zij net uitkwam) dus we hadden mooi even de gelegenheid om een knuffel te geven en wat bij te praten. Vervolgens dook ik nog wat winkels in, en na een hele poos rondde ik mijn inkopen af met het laatste wat er op het verlanglijstje stond. Tadaa, dat hebben we ook weer geregeld! 🙂 Ondertussen liep ik ook nog even langs het Kruidvat. Daar zag ik een aantal hele mooie artikelen in het rek staan die ik echt niet kon laten staan! Essence heeft weer eens een paar nieuwe (tijdelijk verkrijgbaar) make-upjes uitgebracht waar ik meteen verliefd op werd. Ik kocht een nieuw oogschaduwpalette en een prachtige lipstick. Dit zien jullie vast nog wel eens uitgebreider in mijn artikelen, maar ik ben hier heel erg blij mee!

20141129_155945 20141129_161940 20141129_162011

Toen wilde ik eigenlijk naar huis gaan, maar toen ik langs de DRU op fietste, kon ik het niet laten om even naar binnen te gaan. Wat de DRU is? Tsjaa, vroeger was het een fabriek. Daarna werd het niet meer gebruikt en stond het leeg, maar een aantal jaren terug hebben ze het helemaal opgeknapt en nu bruist het er weer helemaal. Er zit nu een bieb in, een aantal theaterzalen, de muziekschool zit erin, ook vind je er een restaurant en er zijn nog een aantal overige zalen/ruimtes die voor verschillende dingen gebruikt worden. Je kunt er ook gewoon heen gaan om even lekker de krant of een boek te lezen of om even achter de computer te kruipen. Daar is een ruimte voor, waar ik graag gebruik van maak. Ik voel me altijd erg op mijn gemak in de DRU omdat er een heerlijke sfeer hangt. Ook heb ik altijd het idee dat je er erg welkom bent (het personeel is altijd erg vriendelijk) en wat ook belangrijk is: Het is er altijd lekker warm. Hahah! Ik ging het restaurant/Schaftlokaal in en bestelde een warme chocolademelk en een appeltaart. Ik heb er ongeveer een uur gezeten, wat was dat genieten zeg! Gewoon eventjes lekker niks, wat gepraat op de achtergrond, fijn muziekje op, wat hangt er toch een heerlijke sfeer :).

POMELO_20141129170429_save 20141129_184633

Toen ik thuis kwam heb ik eerst lekker lui gedaan met Marlou, die net klaar was met het inpakken van haar cadeautjes. Daarna ben ik naar mijn kamer gegaan om mijn eigen inkopen ook maar eens in te gaan pakken. Ik ben daar niet echt bepaald supergoed in, maar het lukte nog best aardig! En tadaa! Kijk een wat ik allemaal kocht, voor 20 euro! 🙂

20141129_174234

Toen kwam mijn lieve oma nog eventjes langs. We hebben haar kunnen overhalen om mee te eten, en toen gingen we lekker pannenkoeken eten. Ik nam een spekpannenkoek, hmm mijn favoriet! Ik heb er maar een gehad, aangezien ik niet erg veel honger had. Maar wat was dat lekker zeg!

20141129_184809 20141129_185334

Daarna moest ik nog eventjes mijn deurbriefjes aanvullen. Wut?! Jep, ik heb weer eens wat nieuws bedacht. Maandagavond besloot ik uit het niets om alle oude tekeningen van mijn slaapkamerdeur af te halen en er wat nieuws op te plakken. Maar wat? Toen bedacht ik dat ik er elke dag wel wat nieuws op kon plakken. En zo kwam ik op het volgende idee. Elke avond plak ik een klein notitiebriefje op mijn slaapkamerdeur, met daarop hetgeen wat mij die dag blij maakte. Het mogen er meerdere zijn, maar elke dag moet er minstens een nieuw briefje komen te hangen. Zo kan ik mezelf aanleren om ook aan positieve dingen te denken als mijn dag weer een keer wat minder is, en als ik echt een keer verdrietig ben dan kan ik naar die deur kijken en denken aan alle dingen waar ik vrolijk van word. En dat is wat ik noem; mijn ‘slaapkamerdeurproject’. Hahah! Ik ga net zo lang door totdat mijn hele slaapkamerdeur beplakt is, en misschien ben ik dan al wel weer toe aan wat nieuws. Hahah! 🙂

20141129_221704 20141129_222402 20141129_230851

En nu ben ik aan het oppassen! Lekker bloggen voor de open haard met een kopje thee… Hmm! Kussens erbij, dekentje erbij, en voila! Ik heb het naar mijn zin hahaha 🙂 . En hoe zit het met jullie? Was jullie zaterdag een beetje leuk? En hebben jullie de sinterklaasinkopen al gedaan? Ik ben benieuwd!

Lots of Love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s