LisaTalk; 2

Lieve allemaal,

Jemig wat heb ik een drukke week achter de rug. Niet de beste week voor mij helaas. De afgelopen week zat voor mij namelijk vol met stressmomenten, projecten die ik af moest ronden, boeken die ik nog moest uitlezen, nieuwe liedjes die ik op de piano wilde leren en natuurlijk zat ik ook nog vaak met mijn hoofd bij mijn blog. Pff! Toch horen minder leuke en stressvolle weken ook gewoon bij het leven, dus ik ga er niet omheen draaien! Tijd om eventjes alles op een rijtje te zetten en bij te kletsen. 🙂

Wat heb ik de afgelopen week nou eigenlijk gedaan? Okee ik begin eventjes bij vorige week zondag. Een van mijn neefjes was bij ons logeren, en die moest samen met mij vroeg opstaan om vervolgens te wandelen met ‘t Lup Junior. Althans, dat was de bedoeling. Zodra ik mijn ogen opende en de regen op mijn slaapkamerraam hoorde slaan, stuurde ik een berichtje naar de rest van de groep. “Gaat het wandelen wel door? Het regent zo hard!”. En godzijdank werden we een kwartier later opgebeld, dat het wandelen niet door ging. Gelukkig maar, want vroeg opstaan om vervolgens de hele ochtend in de regen te ploeteren.. Laat mij maar liggen, hahah! Toch besloot ik om niet weer mijn bed in te duiken en gewoon op te staan. Ik hees mezelf in mijn kleren en ging met een bak yoghurt op de bank zitten. Een heerlijk begin van de zondagochtend 🙂 . ‘s Middags gingen we met onze familie lootjes trekken voor sinterklaas. Wie ik heb, dat kan ik natuurlijk nog niet zeggen! Maar ik heb al wel een aantal ideeën 😛 .

Snapchat--5291785687875122125 (1) Snapchat-240346020637694231 (1)

En maandag besloot ik met een ontzettend vrolijk gezicht (kuchkuch) om maar eens mijn warme bedje te verlaten voor school. Wat had ik weinig zin zeg.. De dag ging dan ook superlangzaam… Toen ik 6 uur les had gehad, moesten we tot overmaat van ramp ook nog eens fitnessen. Ik heb helemaal niks tegen sport, ik houd er zelfs van. Maar op maandag na een lange dag… Hahah laten we het er op houden dat het mijn dag gewoon niet was. Op donderdag moest ik een groot natuurkundeproject inleveren, dus daar kon ik een paar middagen aan gaan werken. Daarnaast was het de bedoeling dat ik vrijdag een boekje uitlas voor Nederlands. Ik kreeg het niet helemaal uit (allemaal de schuld van natuurkunde 😛 ) maar we gingen toch een verwerkingsopdracht doen dus dat maakte verder niet uit. Op vrijdag heb ik samen met een vriendin, 5 uur lang aan een groot werkstuk gewerkt, en daarmee sloten we de schoolweek af. Wat was ik blij dat het weekend was!

Toen ik naar huis was gefietst, had ik voor het eerst die week, eventjes tijd voor mezelf. Dus begon ik wat ideeën te bedenken voor mijn blog, en hier en daar wat foto’s te maken. In de avond moest ik eventjes oppassen, wat is het toch altijd ontzettend leuk om dat te doen. Ik ging oppassen bij mijn jongste neefje Luca, maar omdat die al vrij snel naar bed moest had ik eventjes rustig de tijd om te bloggen. Dus ging ik voor de open haard liggen met een kopje thee, achtergrondgeluid van de tv en mijn fijne vest aan. Wat een heerlijk rustgevend gevoel was dat zeg!

20141123_151616 IMG-20141123-WA0024

(Ik was een foto aan het maken, en ondertussen maakte mijn vriendin weer een foto van mij. dat zag er dus zo uit, hahahaha!)

De volgende dag ging mijn moeder ‘s ochtends weg omdat ze samen met haar zus een nachtje ging logeren bij iemand uit de familie. Dat zegt voor papa, Marlou en mij al genoeg: Feestje! Sorry mam! 😛 Oma kwam ‘s middags langs en die werd dus slachtoffer om te luisteren naar mijn nieuwe pianokunsten (I see fire – Ed Sheeran). Na een tijdje kwamen papa en Marlou thuis, en toen gingen we maar eens koken. Wat er op het menu stond? Broodje shoarma, duhh! Oma at ook gezellig mee, en na het eten besloten we om samen te gaan kaarten. Toen ik had gewonnen (okee ik geef het toe, ik had verloren 😦 ), fietste oma richting huis en hadden papa, Marlou en ik het huis weer voor ons alleen. Toen moest ik denken aan de vorige keer dat pap, Marlou en ik een nachtje alleen waren. We hadden toen buiten de tent opgezet, om daar vervolgens in te overnachten. Dus ik zette mijn beste pruillip op en vroeg aan papa of we de tent op mochten zetten. En daar zaten we dan, 1,5 uur later met de 6-persoons (als je propt 7-persoons) tent midden in onze woonkamer. We verplaatsten onze bank wat, stoel aan de kant, tafeltje weg, tent over de bank heen en tadaa: Er stond een tent in onze woonkamer! Onze bank stond er ook deels in (je kunt onze bank opsplitsen in 3 delen) en na al onze dekens, kussens en matrassen naar beneden gegooid te hebben, hadden we de perfecte woonkamertent! Hahahah wat was dat een geweldig aanzicht zeg! Vervolgens keken we met ons vieren (Joris telt ook mee) een film, en genoten we van ons heerschap over het huis. Hahahah! Rond een uur of 12 besloot papa in zijn eigen bed te gaan slapen, dus daar lagen Marlou, Joris en ik dan… In onze woonkamertent.. 2 Schaaltjes rozijnen, een halve paprika en heel wat gelach verder, bedachten Marlou en ik, dat het misschien wel een goed idee was om ook te gaan slapen. Na eventjes met Joris geknuffeld te hebben, viel ik dan ook meteen in slaap.

1416702591168 20141121_195533

En guess what? Vanmorgen om kwart voor 8 ging de wekker al weer en lagen pap en Joris tussen Marlou en mij in. Ik bedacht me dat ik moest wandelen en draaide me met een zucht om. Nee, niet vandaag! Toen zei pap dat we een boswandeling hadden, en daar wilde ik mijn bed wel voor uit! Benieuwd naar de foto’s die ik nam? Lees mijn vorige artikel! Toen ik thuis kwam wilde ik eigenlijk meteen weer het bos in, dus stuurde ik een berichtje naar een goede vriendin. Gelukkig vond ze het leuk om met me mee te gaan, dus had ik meteen weer een nieuwe gelegenheid om foto’s te maken! Eenmaal weer thuis, hebben we (lekker ouderwets 😛 ) achter de Wii gezeten, en daarna was het al weer tijd om te avondeten. Pff wat ging dit weekend snel zeg! Het was wel leuk, even zo’n weekendje als time-out. Toch moet ik morgen weer vroeg opstaan, maar dat vind ik niet zo erg. Ik heb wel een lange schooldag, maar die sluiten we af met 2 uur yoga en daar heb ik ontzettend veel zin in!

20141123_145858 20141123_151839

En waar ik me nu mee bezig houd? Vooral met school, bloggen en nadenken over surprises voor Sinterklaas. Ik hoop echt dat deze week wat minder stressvol word als de afgelopen week, zodat ik ook gewoon wat meer tijd heb om me te concentreren op belangrijke dingen. Dat zou heel erg fijn zijn, en dan zou ik gewoon rustig de tijd kunnen nemen om me in verschillende dingen te verdiepen. Ik moet nog heel druk aan de slag voor school, maar daarnaast wil ik ook graag mijn blogtijd meer over de week verdelen. Ik blog vaak in het weekend, maar als ik daar doordeweeks wat meer tijd voor heb, heb ik in het weekend weer meer tijd voor school! Hahah okee dit begint een lastig artikel te worden! het word dus denk ik maar tijd om af te gaan sluiten voor vandaag! Hoe later het word, hoe vreemder ik begin te schrijven haha! Het was wel erg fijn om de afgelopen week eventjes op een rijtje te zetten, en na te denken over alles wat er gebeurde. Ook vind ik het fijn om de wat minder leuke kanten ook met jullie te delen, want helaas gaat ook mijn leven nou eenmaal niet alleen over roosjes! Whatever, ik hoop dat ik jullie niet heb verveeld met mijn eeuwenlange verhaal en dat jullie het toch nog enigszins leuk vinden om te lezen wat ik allemaal meemaak :). Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Lots of love (and hugs),

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s