I Can’t Get Enough Of The Beautiful Autumn

Hey!

Vandaag moest ik weer eens vroeg mijn bed uit om met ‘t Lup Junior te wandelen. Voor als je niet weet waar ik het over heb; dit is een wandelgroep met een aantal leuke chillers, die elke maand een keertje gaan wandelen. Wandelen is niet mijn grote liefde, en vroeg opstaan ook niet maar toen ik hoorde dat we een boswandeling gingen maken, werd ik razend enthousiast. “Yess, we gaan het bos in! Heb ik meteen de tijd om weer eens wat foto’s voor mijn blog te schieten!”. Al die bladeren, de prachtige kleuren, de zon die mooi door de bladeren probeert te schijnen.. Het ziet er zo ontzettend mooi uit. Toen we vanmorgen terugkwamen van de boswandeling, wilde ik meteen weer terug. Vanmiddag besloot ik dus samen met een goede vriendin weer naar het bos te gaan (wel een ander bos hoor, wees maar niet bang ๐Ÿ˜‰ ) om nog wat foto’s te maken en een frisse neus te halen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik weet het, ik weet het.. Herfstfoto’s in overload op mijn blog. Oepsie! Ik beloof het, na deze post staat er voor voorlopig wel weer even genoeg herfst op mijn blog. Pinky promise! Maar als dit dan voor voorlopig toch even de laatste herfstfoto’s zijn, dan maak ik er maar meteen het beste van!

Okee, ik ben zo verliefd op al deze foto’s! Ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als ik, en dat jullie nog een mooie herfst-impressie hebben kunnen krijgen! Ondanks dat ik dol ben op de herfst, kan ik niet wachten totdat het eerste sneeuwvlokje de grond raakt. Winter heeft net als herfst, prachtige kanten! En zodra die duidelijk naar voren komen, staat daar een artikel over op mijn blog! So stay tuned ๐Ÿ™‚ .

Lots of love,

Lisa

2 thoughts on “I Can’t Get Enough Of The Beautiful Autumn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s