Daily Make-up Routine

Hey,

Ik moet eerlijk toegeven, zo heel lang ben ik nog niet met make-up bezig. Ondanks dat ik al wel een aantal jaar heel wat producten in mijn kast heb liggen, trok het niet altijd mijn interesse. Vorig schooljaar droeg ik vooral alleen mascara, en dit jaar zomervakantie wilde ik echt een aantal dingen gaan uitproberen. Ik vond make-up al wel langer interessant, maar ik dacht altijd dat ik het verkeerd deed en vond het maar niks! 😛

20141116_144445

Op verschillende blogs die ik volg, zag ik allemaal artikelen over make-up voorbij komen, en dat begon dus steeds meer mijn aandacht te trekken. Deze zomervakantie ben ik dus maar eens aan de slag gegaan met allerlei make-up producten die ik nog in mijn kast had liggen. Ondertussen is er al heel wat bijgekomen, en heb ik ook al een eigen daily make-up routine ontwikkeld. En die ga ik dus vandaag met jullie delen :).

20141116_143023 20141116_101819 (1)

Om te beginnen met de basis (duhh).  Ik gebruik deze producten niet altijd, omdat ik er niet altijd evenveel behoefte aan heb om ze te gebruiken, en daarnaast heb ik ook niet altijd evenveel tijd. Toch horen deze producten wel bij mijn dagelijkse make-up routine, omdat ik ze toch graag gebruik. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, gebruik ik deze niet altijd allemaal tegelijk. Op het tweede plaatje achteraan, zie je mijn Max Factor foundation. Ik heb deze ooit van mijn moeder gekregen, en dit product bevalt me erg goed. De foundation dekt goed, en blijft ook goed zitten. Daarnaast past de kleur ook nog eens bij mijn huidskleur (misschien wel handig bij foundation :P). Als dit potje op is, ga ik het toch niet opnieuw kopen omdat het gewoon simpelweg erg duur is. Ik vind het jammer om veel geld uit te geven aan dure make-up, omdat je dezelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs kunt krijgen. Deze foundation heet Faceinity 3in1, en is te koop voor €14,95 . Daarnaast staat de BB Allround Foundation van het merk Catrice. Ook over dit product ben ik tevreden, maar ik gebruik het veel minder vaak dan de foundation van Max Factor. Deze BB Allround Foundation is te koop voor €5,99 . Ook zie je de coverstick van Essence staan. Deze heb ik al heel lang, en ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Hij dekt goed, al vind ik wel dat deze coverstick niet lang goed blijft zetten. Er is nu een vernieuwde versie te koop, voor €1,99 . Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd! Ik gebruik dan ook alleen coverstick als ik echt veel vlekjes op mijn gezicht heb zitten. En als laatste zie je de Compact Powder van Alterra Naturkosmetic. Dit is te koop bij de drogisterij Rossmann in Duitsland, voor €4,- . Ik ben erg tevreden over dit product, omdat het goed werkt, goedkoop is en handig is om mee te nemen. Zeker aan te raden dus! Vandaag gebruikte ik de foundation van Max Factor, en de compact powder van Alterra.

20141116_103128 20141116_103450

Dan ga ik verder met mijn ogen. Vaak breng ik eerst even een oogschaduwbasis aan, van de Essence. Als ik veel tijd heb, doe ik oogschaduw op. Ik heb ondertussen al heel wat verschillende kleurtjes, maar mijn favoriete blijft toch het palette To Die For van Essence (€2,99). De kleuren hebben een erg goed pigment, en het blijft lang zitten. Daarnaast geeft deze oogschaduw je een hele mooie basic look, en het is ook nog eens goedkoop.Wel gebruik ik tegenwoordig elke dag eyeliner, en ja: een liquid eyeliner. Naar mijn mening zijn liquid eyeliners gewoon superfijn en super makkelijk. Het effect is ontzettend mooi en het is heel makkelijk om aan te brengen. Helaas ben ik mijn liquid eyeliner even kwijt (oeps) dus hij staat niet op de foto’s. Vaak koop ik mijn eyeliners bij het Kruidvat, van Essence of Catrice. Vandaag deed ik geen oogschaduw op, maar wel maakte ik gebruik van een oude eyeliner van Essence.

20141116_104836 20141116_145137

Als ik mijn eyeliner heb aangebracht, ga ik verder met mijn favoriete mascara. Ik haal vrijwel altijd mascara’s van het merk Essence, maar ik wilde laatst eens wat nieuws uit proberen. Dus ging ik voor de Better than False Lashes Mascara Ultra Black van Catrice. Ik kocht deze voor €4,59 en ik ben er dolblij mee. Het resultaat is super mooi, je krijgt geen zwarte klonten in je wimpers, de mascara blijft goed zitten, en maakt ook nog eens je wimpers mooi lang. Dit is dan ook mijn favoriete mascara van dit moment!

20141116_105014 20141116_105115

De volgende stap is blush. Ik ben ontzettend dol op deze zachtroze blush genaamd Life’s a Cherry van Essence. Hij kostte €2,59 . Ook met dit product ben ik dik tevreden. Het geeft een warme roze kleur, die me echt vrolijk maakt. Ik hoef er elke keer maar echt een heel klein beetje van op te doen, want deze blush heeft bevat wel veel pigment!

20141116_105444 20141116_105547

Als laatste doe ik vaak wel een lipgloss op lip balm op. Ik ga bij een feestje vaak voor lipstick, maar op een normale schooldag draag ik het liefste de lip balm van Catrice, in de kleur 060 Go Flamingo Go. Deze lip balm geeft een hele lieve zachtroze kleur, waardoor je gezicht wat meer opvalt. Het is niet té, maar ik zie wel verschil als ik het opheb. Ik ben erg blij met deze lip balm, hij is te koop voor €4,99 .

20141116_110507-1 (1)  20141116_110123-1-1

En dit is dan het uiteindelijke resultaat! Ik zal even kort opnoemen wat ik hier opheb; foundation, poeder, eyeliner, mascara, blush en lip balm. Dit heb ik zo ongeveer dagelijks op mijn gezicht zitten, en ik merk aan mezelf dat ik make-up echt leuk begin te vinden. Wauw ik klink nu net als zo’n klein meisje die net een nieuwe barbiepop heeft, hahaha! Anyway, de producten die ik gebruik zijn allemaal vrij goedkoop, maar hebben een prima kwaliteit! Ik ben dan ook erg blij met al deze producten! 🙂

20141116_144625 Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te weten wat ik nou eigenlijk elke dag op mijn gezicht smeer! 😉 Misschien hebben jullie nog een leuk product gezien, of hebben jullie er nog wat van op gestoken. Wat ik nog wel even wil zeggen, is dat je je het beste niet kunt verschuilen achter make-up. Ik draag heel graag make-up, maar dat is niet omdat ik niet zonder make-up over straat durf. Ik vind het zelf gewoon leuk om hier en daar eens wat nieuws te creëren, of te ontdekken op het gebied van Beauty! Blijf alsjeblieft wel gewoon jezelf, want make-up maakt je echt niet beter dan je bent! Geloof me, je bent net zo mooi zonder :).

Lots of love,

Lisa

3 thoughts on “Daily Make-up Routine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s